Ε896: Όλγα αγανακτισμένη!

Ε896: Όλγα αγανακτισμένη!

- in Επικαιρότητα
0

«Ψευδέστατο!» δήλωσε η κα Όλγα, προστάτιδα του τσιπρισμού και του ηθικού του πλεονεκτήματος.

Τι ακριβώς ήταν ψευδέστατο εκείνες τις μέρες του θερμού Ιουλίου και συγκεκριμένα Κυριακή; Το άρθρο στην Κυριακάτικη Καθημερινή; Το ηχογραφημμένο υλικό καθαυτό; Το ντόμπρο λογίδριο του Διευθυντή της Πυροσβεστικής (δηλαδή δεν γίνονται αυτά τα αισχρά που περιγράφει ο κ. Μ. για δυσμενείς μετακινήσεις ανυπάκουων αξιωματούχων και εγκατάλειψής τους σε ώρα κρίσης, δηλαδή δίχως οχήματα και αεροπλάνα);

Ένας κι ένας οι αρσενικοί, μα πολύ χειρότερες οι θηλυκές, πρωτοκλασά-τοι/τες του Σύριζα. Διακρίνονται για την ερειστική, χειμαρρώδη εκφορά της ασυναρτησίας και ψευδολογίας που είναι εφάμιλλη εκείνης του αρχηγού τους. Είναι, μάλιστα, αβυσσαλέα και η βλακεία!

Όταν ήρθαν στο φως οι ανήθικες συναλλαγές του κ. Παππά τα πρωτοκλασάτα στόματα έφριξαν με τις «παράνομες ηχογραφήσεις». Αυτό ενόχλησε τους τσαλαπετεινούς τσιπριστές – το παράνομο! Μα με τέτοια καθάρματα είναι απολύτως φυσικό για επιχειρηματίες και πεπειραμένους αξιωματούχους να παίρνουν ορισμένες προφυλάξεις και, όταν και όπως μπορούν, να καταγράφουν τα χυδαία χαμίνια που κατέχουν θέσεις εξουσίας κι εκβιάζουν.

Το θέμα είναι το περιεχόμενο και όχι ο τρόπος ηχογράφησης που ήταν μεν κρυφός μα καθόλα επιτρεπτός.

Τώρα ήρθαν τα άσβηστα πυροσβεστικά με τα κατακαΐδια στο Μάτι και τα αισχρά και ανήθικα των τσιπριστών. Να μη θιγούν οι άμεμπτοι υπουργοί που τεμπέλιαζαν. Να μη θιγεί προ παντός η κα Δούρου Περιφερειάρχης Αττικής που στη βάρδια της πνίγηκαν οι άνθρωποι στη Μάνδρα και κάηκαν στο Μάτι. Λες και μπορούν να συμβούν τέτοιες συνταρακτικές συμφορές όταν οι κρατικές υπηρεσίες λειτουργούν αποτελεσματικά, δίχως μικρόψυχες αντιζηλίες!

«Ψευδέστατο!» λοιπόν κατά τη μεγάλη αγωνίστρια του τσιπρικού τσούρμου, κα Γεροβασίλη.

Τώρα, πως μια ηχογράφηση και η μεταφορά της σε έντυπο κείμενο είναι «ψευδέστατη» μόνο ο τσιπρικός νούς το ξέρει.

Έτσι καλού κακού, κατά την τσιπρική πρακτική η κα Όλγα με θεϊκή αγανάκτηση έκανε μήνυση στην Καθημερινή. Είναι βλέπετε, κι αυτός ένας τρόπος πίεσης και εκβιασμού στον οποίο είχαν επιδοθεί με τόσο ζήλο!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *