Ε878: Τσιπρισμός και Τύπος

Ε878: Τσιπρισμός και Τύπος

- in Επικαιρότητα
0

1. Τι να πρωτοθυμηθώ από την περίλαμπρη 4ετία των τσιπριστών και των συνεργατών τους Ανελλήνων του κ. Π. Καμμένου…

Ήταν μια φρενήρης διαδοχή φαυλοτήτων. Ο αστέρας ανικανότητας και χυδαιότητας κ. Παππάς προσπάθησε με την άτσαλη συμπεριφορά του να ελέγξει για το κόμμα του τα ΜΜΕ και ιδίως τα τηλεοπτικά κανάλια, μα του βγήκε πολύ ξινό. Άλλες εγκληματικές επιθέσεις στραγγάλισαν τον ΔΟΛ και το MEGA.

Μετά επιβλήθηκε το ανεκδιήγητο εμπάργκο στον ΣΚΑΪ.

Μετά, η εκστρατεία κατασυκοφάντησης κι εξόντωσης δημοσιογράφων και πολιτικών αντιπάλων.

Κι όλη την ώρα τα κοινωνικά αυτά κατακάθια σάλπιζαν συνθήματα δικαιοσύνης, υψιφωνούσαν ηρωικές ομιλίες στη Βουλή και κόμπαζαν για το ηθικό τους πλεονέκτημα.

2. Την ίδια ώρα οι δυο κορυφαίοι απατεώνες κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος από το βήμα της Βουλής, σε συνεντεύξεις στα κανάλια και καθημερινές εφημερίδες και φυσικά στα δικά τους φερέφωνα, καλλιεργούσαν τον διχασμό και το μίσος κατά της Δεξιάς και του φιλελευθερισμού και, όποτε και όπου μπορούσαν, κατά της ΕΕ που τους κρατούσε στην εξουσία με γενναία χρηματοδότηση!

Την ίδια ώρα συγκεκριμένες εφημερίδες κατηγορούσαν με μια αισχρή ψευδολογία τους Βενιζέλο, Σαμαρά, Στουρνάρα, Μητσοτάκη (ακόμα και τη σύζυγό του) – τσιπριστές δημοσιογράφοι φιλαράκια με τον Τσίπρα και τον Παππά τη Δούρου και τη Γεροβασίλη, τον Πολάκη και τον Τζανακόπουλο.

Και μιλάει σήμερα ο ενσαρκωμένος τσιπρισμός για χρηματισμό δημοσιογράφων από την κυβέρνηση δίχως καμιά τεκμηρίωση συνεχίζοντας να πνίγεται στο ορμητικό ρεύμα της ασυγκράτητης ψευδολογίας του.

3. Ξέρετε, είναι μεγάλο ευτύχημα που τα τσογλάνια του τσιπρισμού έβγαλαν εκείνο το σποτάκι τους με όλα τα συστατικά χυδαιότητας, συκοφαντίας και στρεβλωτικής πρόκλησης. Διότι αυτό θυμίζει όσα αφήσαμε στη λήθη όταν τα δικά τους ΜΜΕ και τα τακτικά τρολ τους κατηγορούσαν και καθύβριζαν την αντιπολίτευση ενώ λιβάνιζαν το τσιπρικό τσούρμο.

Με την εξαίρετη ρηχότητα και πεζότητά του εκδηλώνει τη διανοητική κι αισθηματική καθυστέρηση των Συριζαίων που προοδεύουν μόνο στην οπισθοδρόμηση όπως κανείς άλλος.

Είναι τόσο φανερό το σκεπτικό που οδήγησε αυτούς τους μπιζελόμυαλους λούμπεν πολιτικάντηδες να προβάλουν ακόμα μια φορά την αδίσταχτη αδεξιότητά τους βρίζοντας τους δημοσιογράφους (ακόμα και η κα Γεροβασίλη με την ιατρική της ευαισθησία κράτησε απόσταση – μα δεν καταδίκασε τις χοντρόπετσες κατηγορίες).

4. Κατηγορούν την κυβέρνηση πως έχει “στριμωχτεί”, ενώ αυτοί οι ίδιοι έχουν στριμωχτεί σε μια γωνία αγωνίας και πανικού.

Διότι κάθε τόσο το σκάνδαλο Νοβάρτις που έγινε σκάνδαλο Παπαγγελόπουλου ξεπετά νέα ντοκουμέντα, νέα στοιχεία για αντιδημοκρατικές δραστηριότητες από τους πρωτοκλασάτους της τσιπρικής ακυβερνησίας.

Ο Παπαγγελόπουλος δεν είναι πλέον μόνος. Στο κάδρο της ανάκρισης γλιστρούν σιγά σιγά κι άλλοι σύντροφοι και ο ίδιος ο ενορχηστρωτής, ο ίδιος ο κ. Τσίπρας – στην επιστροφή του από την Ιθάκη. Κάπου στον δρόμο, παρά το γαληνεμένο πέλαγος, έχασε την πυξίδα του, αν είχε ποτέ!

Και τώρα, όπως από την αρχή και στη συνέχεια, παραδέρνουν δίχως ορατό προορισμό σε έναν στραβό γιαλό…

5. Ήρθε κι εκείνο το σποτ ακριβώς στη συγκυρία που νέα τεκμήρια ταρακούνησαν το πολιτικό παλκοσένικο ζαλίζοντας την ανερμάτιστη αντιπολίτευση που μεγαλοκαυχιόταν όταν ήταν κυβέρνηση.

Ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνής κατέθεσε στην προανακριτική επιτροπή την εγγραφή της συνομιλίας του με τον κ. Παππά, τότε που ήταν υπουργός Επικρατείας (παρά τω πρωθυπουργώ, στο Μέγαρο Μαξίμου). Και είπε ο Παππάς –

Ο Παπαγγελόπουλος “είχε τη δική του ατζέντα” και κάποιοι “βγάζουν πολλά λεφτά”.

Και κατέθεσε ο Μιωνής πως ο Παππάς θα μεσολαβούσε για τη διευθέτηση των δικαστικών του εκκρεμοτήτων φτάνει να κατέθετε (ψευδώς) ο Σταύρος Παπασταύρου σε βάρος της κας Μαρέβας Γκραμπόφσκι, συζύγου του κ. Μητσοτάκη, νυν πρωθυπουργού.

Την ίδια εποχή περίπου η κα Καμμένου (Ε. Τζούλη) έδινε οδηγίες σε αστυνομικούς να συλλάβουν κάποιους αντιπολιτευόμενους δημοσιογράφους!

Να δούμε τι άλλα θα προκύψουν από το ηθικό πλεονέκτημα!

Όχι πως δεν καταλαβαίναμε ότι γίνονταν αυτές οι θηριωδίες αισχρής ανηθικότητας, μα τότε δεν ξέραμε τις λεπτομέρειες!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *