Ε901. Γιορτές χαράς και ήττας

Ε901. Γιορτές χαράς και ήττας

- in Επικαιρότητα
0

1. Για τρεις μέρες, 7-9-Αυγούστου, οι νεολαίοι του Σύριζα, τα τσιράκια των τσιγαρισμένων τσιπριστών, έκαναν “εναλλακτικό κάμπινγκ” στον Γράμμο. Γιορτάζουν την στρατιωτική ήττα της προδοτικής Αριστεράς που ήθελε μετά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο και τα δεινά της χιτλερικής Κατοχής, να παραδώσει τη χώρα στο βασανιστήριο της Σοβιετίας. «Ευτυχώς ηττηθήκαμε, σύντροφοι»!

Η Ν.Δ από όσο θυμάμαι τις δεκαετίες της Μεταπολίτευσης ουδέποτε οργάνωσε ως κόμμα ή ως Νεολαία γιορτή χαράς για την ήττα της παρανοϊκής εκείνης Αριστεράς που προκάλεσε τόση αιματοχυσία στον ταλαιπωρημένο μας τόπο. Μα ούτε η ΕΡΕ νωρίτερα επιδόθηκε σε τέτοιες γιορτές για τη νίκη της Δεξιάς (με τη βοήθεια, πάντα, πρώτα των Άγγλων και μετά των Αμερικανών).

Φαντασθείτε τους τίτλους στις κιτρινάδες Ριζοσπάστης, Αυγή, Εφημ. Συντακτών: “Παραληρήματα Δεξιάς, γιορτή μίσους και διχασμού”! Τι πλούτος λογοτεχνικός θα παραγόταν!

2. Είναι αλήθεια, η Ακροδεξιά (μέρος της οποίας με τον Πάνο Καμμένο επί 4 έτη συνεργαζόταν στενά ως δεκανίκι των τσιπριστών!) έκανε πολλές γιορτές μνήμης και μίσους από σαχλό συναισθηματισμό σε πολλά μέρη, κυρίως όμως στον Μελιγαλά για τη μεγάλη και σαδιστική σφαγή τόσων ανθρώπων, μια σφαγή εντελώς αχρείαστη. Η Χούντα σίγουρα γιόρταζε όποτε μπορούσε και η Χρυσή Αυγή ακόμα κι όταν δεν μπορούσε.

Μα ποτέ η υγιέστερη κοινοβουλευτική Κεντρο-Δεξιά.

Η Ν.Δ έδειξε συχνά πως ήθελε να λησμονήσει, να συγχωρέσει, να συμφιλιωθεί και να συνεργαστεί με την Αριστερά, ακόμα και τα ντοπαρισμένα ντουβάρια του στυγνού σταλινισμού. Για το καλό της χώρας.

Μα η Αριστερά της κομμουνιστικής ορθοδοξίας του ΚΚΕ και της αναρχοαριστερής ασυναρτησίας του τσιπρισμού κι όλες οι ενδιάμεσες βαθμίδες δεν επιθυμούν συμφιλίωση και συνεργασία για το καλό του λαού. Θέλουν την εξουσία για την εξουσία!

Δυστυχώς το 30% του λαού εξακολουθεί να πιστεύει τα παραπλανητικά μα σαγηνευτικά σαλπίσματα των απατεώνων αυτών περί προόδου.

3. Οι νεολαίοι τσιπριστές, λοιπόν, πάνε κάμπινγκ!

Έχουν την κληρονομιά του “ηθικού πλεονεκτήματος” από τη “δρακογενιά” των αγωνιστών στα αμφιθέατρα, στις διαδηλώσεις, στις καταλήψεις, στους εμπρησμούς και τις καταστροφές αγανάκτησης!

Είναι ολοφάνερο πως δεν έχουν ιδέα τι θα πει Ηθική. Διότι ο δικός τους νόμος είναι, όπως δίδαξε ο αλάνθαστος Λένιν, η θέληση της Επανάστασης όπου όλα επιτρέπονται.

Το απόδειξαν στα 4,5 χρόνια της χυδαιότερης διακυβέρνησης που είδε η χώρα από το τέλος του 2ου ΠΠ, με τα παρακρατικά, παραδικαστικά κυκλώματα που φώλιαζαν στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ανέντιμοι, ανεύθυνοι, ανίκανοι. Η Ηθική τους εκφράστηκε αυτούσια σε όλη την ανατριχιαστική ανηθικότητά της, στις νουθεσίες (με υπαινιγμούς, πιέσεις και βρομόστομες απειλές) του Αρχηγού της Πυροσβεστικής στον πραγματογνώμονα που είχε την πρόνοια να τη μαγνητοφωνήσει για δική μας νουθεσία!

Με τη γνωστή του σχιζοφρένεια το ηθικό τσούρμο γιορτάζει στον Γράμμο την ήττα του!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *