E1187: Φλύαρη παραπληροφόρηση

E1187: Φλύαρη παραπληροφόρηση

Υπάρχουν και μερικοί Συριζαίοι που έχουν μια αίσθηση δικαίου κι ευπρέπειας. Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του Σύριζα, Αλ. Νικολαΐδης, βετεράνος του πρωταθλητισμού έστειλε κι αυτός συγχαρητήρια στην τενίστρια Σάκκαρη. Είναι μια αναμενόμενη συναδελφική αβροφροσύνη. Μα τα τσιπρικά τρολ, που βυσσοδομούσαν με χυδαιότητες για το ότι ο γιος του Μητσοτάκη είναι ‘γκόμενος’ της αθλήτριας, εξέλαβαν τη χειρονομία ως πολιτική δήλωση. Μακάρι να ήταν, διότι έτσι θα εξύψωνε το κόμμα Σύριζα, που σφύζει από κοινωνικά κατακάθια. ‘ Όποιος ασχολήθηκε με τη Σάκκαρη για λάθος λόγους προσέβαλε τους κόπους και τους πόνους μιας ζωής’. Το ξέρει από δική του πείρα. Μα πώς να πειστούν τα τρελαμένα τρολ και οι τσιπριστές πρωτοκλασάτοι;

Ο Νίκος Μπίστης επίσης επικαλέστηκε το ‘ήθος της Αριστεράς’, για να καταδικάσει την ανάρτηση της αποτυχούσας πολιτεύτριας Συριζαίας κας Ελεφάντη, που έγραψε πως η ΕΡΤ δεν μετάδωσε ζωντανά την πρόκριση του Πετρούνια με τους κρίκους, διότι ‘Ζούμε στη χώρα που για να σε δείχνει η ΕΡΤ πρέπει να έχεις γκόμενο τον γιο του πρωθυπουργού’.

Αναρωτηθείτε, τι θέλουν οι Νικολαΐδης και Μπίστης σε ένα κόμμα, όπου αμόρφωτες κουτσομπόλες εκχύνουν τόση χυδαιότητα. (Από την ΕΡΤ διευκρινίστηκε πως ο έλεγχος των ζωντανών μεταδόσεων βρίσκεται με μια εταιρεία στην Ιαπωνία και όχι με την ΕΡΤ.) Διότι τα τρελαμένα τρολ πήραν το μέρος της κας Άννας Ελεφάντη. Νομίζουν πράγματι πως με τέτοιες δηλώσεις καταδίκης της ανοησίας και χυδαιότητας, οι μουρλές μάζες των τσιπριστών θα μετατραπούν σε λογικούς πολίτες;

Πώς μπορούν να ανέχονται ως ηγέτη ένα εξάμβλωμα σαν τον κ. Τσίπρα;

Έχετε μάθει σίγουρα πως υποσχέθηκε ότι αν είναι στην εξουσία το 2022 θα επιτρέψει να εισαχθούν οι 35.000 υποψήφιοι που έκοψε ο Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του. Το έκανε φυσικά εκ του ασφαλούς αφού δεν υπάρχει καμιά πιθανότητα να έχει την πρωθυπουργία το 2022.

Μα και στις 28/7 βιάστηκε, όχι ο ίδιος μα το κόμμα στο οποίο λειτουργεί ως Ιεροφάντης, να καταγγείλει πως η συνεδρίαση της Επιτροπής για το ‘πόθεν έσχες’ αναβλήθηκε. Διείδε με την οξυδέρκεια που χαρακτηρίζει τη δεινή διαπραγματευτικότητά του πως πίσω από την αναβολή κρύβεται ο φόβος για ένοχες αποκαλύψεις στο ‘πόθεν έσχες’ του πρωθυπουργού. Έτσι, έλεγε η σχετική ανακοίνωση, εξευτελίζεται το κόμμα της ΝΔ (που πάει προς διάλυση, αποκαλύπτουν άλλοι φωστήρες του Σύριζα).

Μια γκαρίζουσα γκάφα μετά την άλλη. Διότι η αναβολή κράτησε μερικές ώρες μόνο και η συνεδρίαση έγινε κανονικότατα. Τα ευρήματα ανακοινώθηκαν την επόμενη χωρίς κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο για τον πρωθυπουργό.

Ο άχαστος, χαρισματικός και ακατάβλητος κ. Τσίπρας πάντα θα λέει αρλούμπες και πάντα θα γκαρίζει γκάφες. Είναι στο σκοτεινό σκαρί του που θέλει πάνω από όλα να γίνει ξανά πρωθυπουργός.

Διότι αν δεν γίνει, θα χάσει και την ηγεσία του σάπιου Σύριζα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *