E847: Σουηδικός σαδομαζοχισμός

E847: Σουηδικός σαδομαζοχισμός

1. Σαν τους Βρετανούς, Αμερικανούς, Βραζιλιάνους και άλλους εξυπνάκηδες ηλίθιους, οι Σουηδοί αντιλήφθηκαν το σφάλμα τους όταν άρχισαν να πεθαίνουν εκατοντάδες πολίτες που γίνονται (20/4/2020) χιλιάδες.

Στη Σουηδία έχουν περί τις 1.500 αυτοκτονίες κάθε χρόνο και 15.000 απόπειρες. Οι αστυφύλακες περιπολούν συχνά για να εμποδίσουν αυτές τις προσπάθειες. Στα ψηλά κτήρια έχουν στηθεί συρματοπλέγματα γύρω γύρω στις ταράτσες για να μην πηδούν οι επίδοξοι αυτόχειρες.

Επιπλέον, έχουν ένα πολύ υψηλό ποσοστό αλκοολισμού που αυξάνεται στους νέους. Στα πάρτι φέρνουν ο καθένας και η καθεμιά το μπουκάλι τους και δεν το μοιράζονται. Πίνουν μέχρι πτώσης!

Τώρα βρίσκουν πως χρειάζονται “ασθενοφόρο ψυχικής υγείας” για να περιμαζεύει όλη αυτή την κατάθλιψη…

Δεν είναι να απορείς που δεν πήραν μέτρα κατά του ιού.

2. Έγραψα νωρίτερα (Αμφιλεγόμενη Σουηδία) μια σύντομη επιφανειακή ανάλυση της κατάστασης εκεί.

Δεν τους φτάνουν όλα τα άλλα προβλήματα, τώρα δοκιμάζουν κι ένα πρόγραμμα εργασίας με εξάωρο (όχι οκτάωρο) και ισχυρίζονται με στατιστικές πως και οι εργαζόμενοι είναι πιο ευχαριστημένοι και οι εργοδότες που αυξάνουν τα κέρδη τους!

Μόνο που πολλές “στατιστικές” και πολλά “γεγονότα” ή “δεδομένα“ ψεύδονται με την ίδια ευκολία των πολιτικάντηδων. Μέσα στον Μάρτιο απολύθηκαν 30.000 εργαζόμενοι.

Και η κυβέρνησή τους, υπό τον πρωθυπουργό Στέφαν Λεβέν, διατεινόταν, ή τουλάχιστον έτσι έγραφαν οι δημοσιογράφοι κι έτσι πίστευαν οι πολίτες, πως δεν ακολουθούσαν τη στρατηγική της “ανοσίας της αγέλης”, μα ήθελαν (ακριβώς σαν τις κυβερνήσεις των πανηλίθιων Τζόνσον και Τράμπ) να κρατήσουν την οικονομία εν ενεργεία ειδικά τώρα με την Άνοιξη που αυτόματα την τονώνει.

3. Μα η πικρή αλήθεια είναι πως ο σχεδιαστής της στρατηγικής αυτής Anders Tegnell (πρόεδρος του ΕΟΔΥ εκεί), υπολόγισε πως επειδή η χώρα λόγω της έκτασής της είναι η πιο αραιοκατοικημένη της Ευρώπης, κι επειδή οι δεσμοί είναι πολύ χαλαροί ούτως ή άλλως, κι επειδή η επιδημία της χειμερινής γρίπης είχε μόνο 13.000 κρούσματα (η Ιταλία είχε πέρσι σχεδόν 8 εκμ!), θα γλύτωναν με πολύ λίγα κρούσματα.

Πρόεδρος να σου πετύχει και πρωθυπουργός, που δεν έβλεπαν πόσο ύπουλος, διεισδυτικός και δολοφονικός είναι ο κορωνοϊός.

Μέσα Απριλίου είχαν 130 θανάτους τη μέρα κι ένα σύνολο 1.330 – περισσότερους από όσους η Γερμανία με τα 80 εκμ κατοίκων και τα πυκνοκατοικημένα αστικά της κέντρα!

Πίσω από τον φιλελευθερισμό, τη σοσιαλδημοκρατία, τον ανθρωπισμό, τα ανθρώπινα δικαιώματα κρύβεται νομίζω μια αλαζονεία και αυτό κοστίζει!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *