Τσιπρισμός κατά Τσιόδρα!

Τσιπρισμός κατά Τσιόδρα!

1. Αθεράπευτη η άρρωστη αναρχοαριστερά μας! Και άρρωστη με έναν σιχαμερό, αηδιαστικό τρόπο. Δεν αντέχουν την παρουσία του καλού και γνήσια ωραίου.

Αντί να επιτεθούν στους βαρόνους της αναξιοκρατίας στη ΝΔ, που δεν διαφέρουν πολύ από τους δικούς τους ανίκανους, υπονομεύουν, λοιδορούν και καταλασπώνουν τον Σωτήρη Τσιόδρα, έναν επιστήμονα που γνωρίζει άριστα το θέμα του και διεκπεραιώνει το καθήκον του ενημέρωσης με τον πιο γνήσιο ανθρωπιστικό τρόπο και καμιά επίκριση!

Γι’ αυτό ακριβώς ενεργοποιήθηκε η επιχείρηση χλευασμού εναντίον του. Διότι τα τσογλάνια του τσιπρισμού αντιλαμβάνονται πως αυτός ο άνθρωπος με την ηπιότητα και απλότητά του εισχωρεί στα μυαλά των απλών πολιτών τους οποίους προσπαθούν να κρατήσουν σε μόνιμο εκμαυλισμό οι προπαγανδιστές της παραβατικότητας και παράνοιας.

Ως τώρα δεν έχουν κάνει ούτε μία οικοδομητική πρόταση για την ανάσχεση της πανδημίας ή για το μεταναστευτικό (εκτός από τους προδοτικούς παροξυσμούς των έκφυλων ευρωβουλευτών και των τυφλοπόντικων οπαδών εδώ, να αφήσουμε τα κοπάδια των αλλοδαπών να εισβάλουν!).

2. Η επίθεση ήταν (και μένει) κατά της Δεξιάς, με την οποία ο Τσιόδρας δεν συνδέεται πολιτικά ούτε στο ελάχιστο, μα και προσωπική ad hominem, όπως λένε οι γραμματισμένοι.

Να τι έγραψε ένας φάρος της μαρξιστικής μωρίας: “Ο μειλίχιος Τσιόδρας είναι το κατ’ εξοχήν ανθρωπολογικό πρότυπο της κυρίαρχης Δεξιάς” (Κατέ Καζάντη, με τον βαρύγδουπο τίτλο “Ο τοτεμικός χαρακτήρας του Σ. Τσιόδρα και άλλες σκοτεινές ιστορίες”, 26/3/20).

Από την άλλη, ένας από τους λιγοστούς προσγειωμένους κομματικούς (επειδή και ο ίδιος γιατρός), ο πρώην υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, δήλωσε πως ο Σωτήρης Τσιόδρας είναι μια εξαιρετική επιλογή για την ενημέρωση και μια κυβέρνηση Συριζαίων, αν βρισκόταν στην εξουσία αυτή την κορωνοϊκή εποχή, αυτόν θα διάλεγε!

Ο Ξανθός ίσως θα τον διάλεγε.

Μα οι αγράβατοι επαναστάτες του πανεπιστημιακού αμφιθεάτρου, του πεζοδρομίου και της πολυθρόνας, άλλους διάλεξαν για να συγκαλύψουν τα εγκλήματα της πλημμύρας στη Μάνδρα και αλλού και της πυρκαγιάς στο Μάτι και αλλού.

3. Ξεχνούν άνετα και κυνικά εκείνες τις δολοφονικές αμέλειες και τις αισχρές παραστάσεις τους συγκάλυψης κι επειδή δεν μπορούν, όσο κι αν προσπαθούν, να βρουν κάποιο σφάλμα, κάποιο ατόπημα στο αντι-κορωνοϊκό έργο της κυβέρνησης και των συνεργατών της σαν τον Τσιόδρα, αρπάζονται από άχυρα για να επιπλεύσουν και να προβάλουν τη σχεδόν ανύπαρκτη ύπαρξή τους.

Να τι γράφει και ο κραταιός Θανάσης Καρτερός, πρώην γραφιάς του πρώην πρωθυπουργού Α. Τσίπρα, για τον Τσιόδρα που ανήκει στη Δεξιά, τους “φασίστες”, τους “φιλελεύθερους”: “Δικός τους εκπρόσωπος [είναι]. Και ως εκπρόσωπος μιας κυβέρνησης κι ενός πρωθυπουργού, υποστηρίζει τους εκπροσωπούμενους… Δεν είναι ουδέτερος ο Τσιόδρας. Κι όταν μιλάει, κι όταν κλαίει, αυτούς εκπροσωπεί. Την πολιτική τους εξωραΐζει και το κάνει μια χαρά.” (Αυγή 5/4/20: “Όταν έκλαψε ο Τσιόδρας”.)

Λόγω Τσιόδρα, οι τσιπριστές είναι διαιρεμένοι σε αυτούς που αναγνωρίζουν την ανθρώπινη ποιότητά του και αυτούς που, σαν τον Καρτερό και τον Τσίπρα και τους φανατικούς, τον μισούν.

4. Ποιος είναι ο Θανάσης Καρτερός που κρίνει τον Τσιόδρα και του πετά τη δική του βρομιά;

Πριν από δεκαετίες ήταν γραφιάς στο οχυρό του Περισσού και διαλαλούσε τις ανυπέρβλητες χάρες του ΚΚΕ και της Σοβιετίας. Με άλλα λόγια το κοινωνικό κατακάθι που εξακολουθεί να είναι στην πολιτική ζωή.

Είναι αυτός που έγραφε στον Ριζοσπάστη, όταν έγινε η έκρηξη στο Τσερνόμπιλ και μόνο οι προοδευτικοί, πολιτισμένοι Δυτικοί προειδοποιούσαν τον κόσμο (και τους Σοβιετικούς) για τον κίνδυνο ραδιενέργειας, πως ήταν αισχρή αντισοβιετική προπαγάνδα της άθλιας Δύσης.

Τέτοια αισχρά υποκείμενα διαλέγει ο Τσίπρας (και οι πρωτοκλασάτοι του, Παππάς, Δούρου κ.λπ.) για να προπαγανδίζουν τον τσιπρισμό και να συγκαλύπτουν την ανήκουστη ανικανότητα και ανοησία τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *