Οι ψυχοπονιάρηδες τσιπριστές

Οι ψυχοπονιάρηδες τσιπριστές

1. Μόλις πριν από 4 μήνες, τον Νοέμβριο 2019 οι σπουδαίοι αυτοί φιλάνθρωποι τσιπριστές Ρένα Δούρου, Θ. Δρίτσας και σύντροφοι κράδαιναν πανό που έλεγαν “Η Ελλάδα αγκαλιάζει τους πρόσφυγες/Welcome Refugees/Τομέας Δικαιωμάτων Σύριζα”!

Γιατί άραγε δεν έσπευσαν αυτοί οι μεγαλόκαρδοι ουμανιστές να αγκαλιάσουν τις 5 ή 6 χιλιάδες εισβολέων αντρών (Συρίων/Τούρκων;) που μαζεύτηκαν σαν ακρίδες στον φράκτη του Έβρου; Ευτυχώς που εγέρθηκε νωρίτερα και δεν αφαιρέθηκε από τα τσογλάνια που πήραν την εξουσία το 2015. Ευτυχώς που η κυβέρνηση Μητσοτάκη τον ενίσχυσε – κι ευτυχώς οι Ευρωπαίοι έστειλαν οπλισμένους ένστολους να βοηθήσουν!

Εξακολουθούν αυτοί οι ανεύθυνοι και αμόρφωτοι σκοταδιστές να μιλούν για “πρόσφυγες” ενώ πρόκειται για μπουλούκια πλέον παράνομων τυχοδιωκτών (πολύ όμοιων με τους τσιπριστές πολιτικάντηδες) που στέλνονται σκόπιμα για να ευοδώσουν τα φιλόδοξα σχέδια ενός απελπισμένου Ερντογάν.

Ήθελαν και θέλουν να καταργήσουν τα σύνορα και να δεχθούν αυτά τα μπουλούκια για να τους δοθεί η ελληνική υπηκοότητα και μετά να έχουν κερδισμένη την ψήφο τους. Όσο περισσότερες χιλιάδες, βέβαια, τόσο το καλύτερο για τους παρανοϊκούς αυτούς της πολιτικής.

2. Κάποτε, το 2015, ήταν γραφικό και κωμικό να ακούμε την κ. Τασία Χριστοδουλοπούλου να σκορπά τα μαργαριτάρια της για τους μετανάστες που λιάζονταν στις πλατείες μας, μετά… εξαφανίζονταν – στη δύση του ήλιου.

Ουδέν πρόβλημα! Μόνο που η εξαφάνιση αυτή στο ηλιοβασίλεμα μεταμορφωνόταν σε εμφάνιση εκατοντάδων δύσμοιρων και συχνά αμφιβόλου ήθους μεταναστών στις άλλες χώρες της ΕΕ. Οι κυβερνήσεις σε αυτές δεν αναπαύονταν και γλεντούσαν με “αυταπάτες” σαν του Τσίπρα.

Απλούστατα έκλεισαν τα σύνορά τους – τα οποία ξέρουν πολύ καλά πως υπάρχουν σε αντίθεση με τον μέγα επαναστάτη της ανοησίας.

Και οι “πρόσφυγες”, οι ταλαίπωρες οικογένειες, παππούδες, μανάδες και παιδάκια εγκλωβίστηκαν και θα μείνουν κατά χιλιάδες εδώ στην Ελλάδα. Και μαζί με αυτούς εμφανίστηκαν οι επιτήδειοι που εκμεταλλεύονται τέτοιες ευκαιρίες, οι κρατικοί και αετονύχηδες και τα μέλη αυτών των ΜΚΟ που συνεργάζονται με τους διακινητές των μεταναστών και παίρνουν εκατομμύρια ευρώ δίχως να δίνουν λογαριασμό στην ελληνική κυβέρνηση. Κι αυτή παίρνει δισεκατομμύρια και οι λογαριασμοί της είναι θολοί.

3. Και η Ελλάδα Ελλήνων Χριστιανών και Τσιπριστών Ανθρωπιστών έγινε ξέφραγο αμπέλι για τους μετανάστες που μας στέλνει ο Ερντογάν.

Κατέφθασαν στα σύνορα 130.000 ακόμα, ίσως και πιο πολλοί. Κι εμείς ακόμα σχεδόν παντελώς απροετοίμαστοι για τα μπουλούκια. Να δούμε, θα μας βοηθήσουν οι Ευρωπαίοι συμπολίτες μας σοβαρα;

Λύσσαξαν οι Συριζαίοι να κλείσουν την Αμυγδαλέζα κι έφτιαξαν τις Μόριες και άλλα στρατόπεδα σκηνών και τσαντιριών κάνοντας τη ζωή ανυπόφορη για τους εγκλωβισμένους μετανάστες και, βαθμιαία για τους κατοίκους των νησιών.

Το 2015 οργάνωναν πορείες οι θερμόαιμοι νεολαίοι του τσιπρισμού για να εμπλουτίσουν τις επαναστατικές πρακτικές τους έξω από τα καφενεία, τα μπαρ και αμφιθέατρα (όπου είχε ανδρωθεί ο ηγέτης τους) – πορείες για να αφαιρέσουν τον φράκτη στον Έβρο.

Γιατί άραγε δεν έσπευσαν πάλι, εκεί στο τέλος Φλεβάρη και αρχή Μάρτη;

Υπάρχουν ακόμα πολλοί τσιπριστές που θέλουν να καταργήσουν σύνορα και φράχτες για χάρη ανθρωπιάς, δήθεν.

Μα και η κυβέρνηση Μητσοτάκη (μπράβο της για την αποφασιστική της στάση) γιατί δεν τήρησε τα προεκλογικά της να φτιάξει κατάλληλες δομές στην ηπειρωτική χώρα;

Η πανδημία θα χρησιμοποιηθεί ως άλλοθι για πολλές παλιές αμαρτίες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *