Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις: υποκριτές κερδοσκόποι

Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις: υποκριτές κερδοσκόποι

1. Αυτές οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που με την ανοχή των τσιπριστών εδραιώθηκαν στη χώρα μας με μεγάλο αζημίωτο (πριν την εποχή του Αλέξη μας) έστειλαν ανοιχτή επιστολή (10/3/20) στην ηγεσία της χώρας μας και της ΕΕ με τον μεγαλόστομο τίτλο «Προστατέψτε τη νομιμότητα και την ανθρωπιά»!

Από καιρό απορώ (κι έχω ξαναγράψει) γιατί η κυβέρνησή μας δεν κάνει μια ενδελεχή έρευνα για όλες αυτές τις κερδοσκοπικές οργανώσεις που εκμεταλλεύονται τους θλιβερούς και συμφεροντολόγους μετανάστες. Και τους λέω τέτοιους διότι είναι το συμφέρον που τους υποκινεί και αδιαφορούν πλήρως για τη χώρα που τους προσφέρει την όποια φιλοξενία και για τους κατοίκους της.

Πρέπει να ομολογήσω πως δεν έχω πλέον καμιά συμπάθεια για αυτούς. Όπως έγραψα πολύ παλιά, ας έμεναν να φτιάξουν τη χώρα τους, ή ας πάνε στις ομόθρησκες Αραβικές χώρες που κολυμπούν στα πετροδόλαρα. Γιατί θέλουν τη γηραιά Ευρώπη που τώρα σέρνεται ακόμα χειρότερα;

2. Μα το θέμα μας σήμερα είναι αυτές οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που δήθεν φροντίζουν τους μετανάστες και πληρώνονται αδρά – με τα κεφάλια, υποθέτω.

Καταγγέλλουν σε αυτό το κατάπτυστο κείμενο την Ελλάδα πως «παραβιάζει τη θεμελιώδη αρχή της μη επαναπροώθησης». Από αυτή και μόνο τη φράση «θεμελιώδη αρχή κλπ.» καταλαβαίνεις πως πρόκειται για υποκριτές και ψυχάκηδες. Διότι κάθε παλαβός εφευρίσκει μια «θεμελιώδη αρχή» για να υποστηρίξει ένα πονηρό εγωιστικό συμφέρον. Από πού και ως πού η μη επαναπροώθηση είναι θεμελιώδης αρχή;

Οι καημένοι οι μετανάστες κινδυνεύουν, συνεχίζει το σαχλό κείμενο! Κινδυνεύουν από τι και ποιους; Μόνο από τους ομοεθνείς τους πίσω στην πατρίδα και στη συνοδεία τους και τους ομόθρησκους Τούρκους οι οποίοι τους φιλοξενούν (από ότι είδα στην τηλεόραση) με πιστόλια και καλάσνικοφ.

3. Αυτά τα μπουλούκια δεν είναι καν μετανάστες, μα εργαλεία του Ερντογάν για να δημιουργήσει χαώδεις καταστάσεις στην Ελλάδα και πίεση στην ΕΕ για να παίρνει λεφτά και να ταξιδεύουν οι Τούρκοι δίχως βίζα στην Ευρώπη αλωνίζοντας τις διάφορες χώρες προς δόξα του Ερντογάν και αναβίωση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας.

Η τηλεόραση μας έδειξε τη συμπεριφορά αυτών των μπόσικων μπαχαλάκηδων που επιτέθηκαν με πέτρες, λοστούς, μολότοφ και κόφτες κι έβαζαν φωτιά βρίζοντάς μας – αντί να ικετεύουν.

Γιατί άραγε κανένας τους δεν κατευθύνεται στα τουρκο-βουλγάρικα σύνορα. Και η Βουλγαρία είναι στην ΕΕ. Γιατί δεν πάνε με βάρκες εκεί να περάσουν καλύτερα από την απάνθρωπη Ελλάδα;

Δεν είδαν αυτοί οι ψυχοπονιάρηδες και γνώστες των «θεμελιακών αρχών» πως τούρκικα τανκς και τούρκικα δακρυγόνα δημιούργησαν με παράνομες, εχθρικές πράξεις συνθήκες για τους δύσμοιρους μετανάστες;

4. Οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις είναι ουσιαστικά και αυτές εργαλεία του Ερντογάν δίχως ντροπή για την χώρα στην οποία ζουν και την οποία εκμεταλλεύονται τόσα χρόνια – πάντα με το αζημίωτο.

Ο Ερντογάν θέλει να ανοίξουμε τα σύνορα. Για να προωθήσει τους επεκτατικούς, μεγαλοϊδεατικούς σκοπούς του σε βάρους των γειτόνων του και της Ευρώπης.

Την ίδια νοοτροπία συμμερίζονται και οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις. Για να έχουν και άλλους μετανάστες τους οποίους δήθεν φροντίζουν κι έτσι ακόμα μεγαλύτερα εισοδήματα από τους λαούς της Ευρώπης.

Αυτοί δηλαδή και ο Ερντογάν και τα τουρκικά και ξένα όργανά του είναι θερμοί δημοκράτες, φιλεύσπλαχνοι ουμανιστές, ενώ εμείς οι Έλληνες και οι άλλοι Ευρωπαίοι είμαστε φασίστες.

Στα μολυσμένα μυαλά των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων αυτό σίγουρα φαντάζει ως μεγαλόπρεπη αλήθεια!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *