Ε1287: “Προοδευτισμός” στην πανδημία

Ε1287: “Προοδευτισμός” στην πανδημία

1. Οι ασυνάρτητοι Αναρχοαριστεροί αυτοαποκαλούνται “προοδευτικοί” χωρίς όμως να γνωρίζουν πλέον πώς ξεκίνησε αυτή η αντίληψη. Δηλαδή ότι στο ιστορικό προτσέσο κατά τον Καρλ Μαρξ και την ηλίθια αντίληψή του υπάρχει πάλη των τάξεων και το καπιταλιστικό καθεστώς θα σαρωθεί από αυτήν την πάλη για να επικρατήσει μια κοινωνία αταξική. Όσοι πίστευαν σε αυτή την αρλούμπα επονομάστηκαν “προοδευτικοί” – δηλαδή όλες οι φάρες των Αναρχοαριστερών έστω και αν τίποτα τέτοιο δεν έγινε στα 170 τόσα έτη από την “επιστημονική” πρόβλεψη του Μαρξ. Μάλλον το αντίθετο! Και ως εκ τούτου αυτοί εκδηλώνουν μια αυτοκτονική τάση οπισθοδρόμησης και παρακμής.

2. Με αυτό το οπισθοδρομικό παρακμιακό σκεπτικό οι Αναρχοαριστεροί, και ιδίως οι βέροι τσιπριστές που συναποτελούν την αξιωματική αντιπολίτευση στην Ελλάδα, κακαρίζουν τις διάφορες σαχλαμάρες τους.

Πάρτε ως πρώτο παράδειγμα “προοδευτισμού” τον Γιωργάκη Π. που επανήλθε κάποτε στο σκηνικό να περισώσει το ΚΙΝΑΛ, πρώην ΠΑΣΟΚ, αφού ο ίδιος το διάσπασε ιδρύοντας τότε, στις ζοφερές μέρες του 2010-2011 όταν η πολιτική εγκυμονούσε τα μνημόνια, το ΚΙΔΗΣΟ που δεν κατάφερε να μπει στη Βουλή. Όλοι είχαμε πιστέψει στο ελπιδοφόρο σύνθημα του ΓΑΠ πως “Λεφτά υπάρχουν”. Ναι υπήρχαν μα δεν ανήκαν στην ελληνική κυβέρνηση. Αυτός ο ξεμωραμένος πολιτικάντης τον οποίο ο πατέρας του ο “Αείμνηστος” έκανε υπουργό Εξωτερικών και τον έστελνε αδιάκοπα στο εξωτερικό για να μην τον έχει στα πόδια του και του τα κάνει μαντάρα, αυτός τώρα θα μας έσωζε (μαζί με τον Τσίπρα) από ανείπωτο κίνδυνο!

3. Και ο άλλος σωτήρας, που θα έσκιζε τα μνημόνια, θα τύπωνε δικό μας χρήμα και θα άλλαζε τα φώτα της Ευρώπης (αφού έτρωγε την queue του γαϊδάρου), επίσης προωθεί αδιάκοπα τον προοδευτισμό οπισθοδρόμησης και βγάζει κάθε τόσο και μια καινούρια σταλινικής εμπνεύσεως σαχλαμάρα.

Αρχές Νοεμβρίου του 2021, με την έκρηξη κρουσμάτων κορωνοϊού στο 6000+ αποφάνθηκε πως χρειάζεται να φτιάξουμε μια επιτροπή επιστημόνων “κοινής αποδοχής”. Ο νους ας μην τρέξει (όπως έτρεξε με μερικούς έγκριτους δημοσιογράφους), στον Λισένκο και την ευκολία με την οποία κατέστρεψε τη γεωργία στην ΕΣΣΔ. Ο Λισένκο δεν ήταν “κοινής αποδοχής”: ήταν προσωπική επιλογή του Στάλιν. Η δυσκολία μας εδώ, γύρω γύρω από την τρελή ροδιά, είναι πως οι μεγάλες μάζες, ακόμα και οι μη προοδευτικές δεν ξέρουν τίποτα για την πανδημία και τις επιστήμες που ασχολούνται μαζί της. Οπότε;

Απλώς σαν την μακαρίτισσα κα Φώφη, ξεπετά την αρλούμπα, να έχουμε Νέα Επιτροπή, ενώ υπάρχει μια και κάνει άριστη δουλειά (την οποία οι πολιτικάντηδες δεν σέβονται), για να βγει από την αφάνεια στην οποία βρισκόταν και να κερδίσει, όπως νόμιζε, κάποιο πόντο.

Μη έχοντας καμιά ουσιαστική πρόταση, πρότεινε μια Επιτροπή που θα έκανε προτάσεις ακριβώς όπως η υφιστάμενη! Δεν αποφάσιζε όμως αν φταίνε οι επιστήμονες που δίνουν λάθος πληροφορίες ή ο Μητσοτάκης που δεν ακούει τους επιστήμονες. Μα τώρα πια o Μητσοτάκης φταίει για όλα!

4. Όπως επισημάνθηκε στο παρελθόν, δυστυχώς ο τσιπρισμός της προοδευτικής αρλούμπας και ασυναρτησίας ελλοχεύει και στην Κεντροδεξιά των μεταρρυθμιστικών φιλελεύθερων της ΝΔ. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν εξαιρείται αφού, όπως μας υπενθύμισε, ο ίδιος παίρνει τις τελικές αποφάσεις και ο ίδιος διαλέγει τους υπουργούς του.

Τα καινούργια μέτρα εξαγγέλθηκαν στις αρχές Νοεμβρίου, όπως η πολύφερνη πειθώ την οποία προωθεί αδιάκοπα και η Αναρχοαριστερά, διότι προφανώς ο λαός είναι τόσο ηλίθιος που 2 έτη εμπειρίας και πληροφόρησης δεν τον έπεισαν. Θα γίνονταν rapid test ανεμβολίαστων παντού εκτός από εκκλησίες (!), φαρμακεία και σουπερμάρκετ. (Προσέξτε το τσιπρικό ψηφοψάρεμα των θρησκόληπτων). Οι εκκλησίες είναι πιο επείγουσες από τράπεζες ή δημόσιες υπηρεσίες!

Διαφημιστικά σποτάκια, άλλα από φωτογραφίες των κομματαρχών να εμβολιάζονται (και άλλων ινδαλμάτων του ελληνικού λαού), δεν επηρέασαν πολλούς και, όπως διακήρυξαν οι αντιεμβολιαστές, ήταν χαμένο χρήμα και έργο.

Χρειάζονταν προοδευτικά μέτρα που θα έπειθαν αναπόφευκτα. Υποχρεωτικός εμβολιασμός στους δημόσιους υπαλλήλους, όπως στις ΗΠΑ και αλλού.

Χρειάζεται να πληρώνουν για τη νοσηλεία τους οι ανεμβολίαστοι στις ΜΕΘ. Διότι μόνο το περιεχόμενο της τσέπης επηρεάζει άμεσα του φαντασιόπληκτους. Χάρηκα που είδα και άκουσα τους Βουλαρίνο στον ΣΚΑΪ και τον Στέφανο Μάνο να κάνουν την ίδια πρόταση!

Μα δεν τόλμησε ο τσιπρισμός στη ΝΔ. Αυτός νόμιζε πως κυβερνητικές εξαγγελίες μέτρων και προσευχές στις εκκλησίες θα αναχαίτιζαν την πανδημία!

Και οι προοδευτικοί αναρχοαριστεροί προσήψαν τότε τους 15.000 νεκρούς από την πανδημία στα πολλά λάθη του Μητσοτάκη, ο οποίος φταίει για κάθε κρίση και θεομηνία που πλακώνει την αθώα Ελλάδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *