Ε1297: Αρνητές τους Ολοκαυτώματος

Ε1297: Αρνητές τους Ολοκαυτώματος

1. Έχω ξαναγράψει για το θέμα. Σήμερα ξεκινώ από το γεγονός πως πάρα πολλοί Έλληνες πιστεύουν στη Συνωμοσία των Σιωνιστών. Αυτή πολύ απλά λέει πως οι Εβραίοι της Διασποράς (μα και ορισμένοι στο Ισραήλ) είναι οι εγκέφαλοι πίσω από τις πολυεθνικές της παγκοσμιοποίησης και τραβούν τα νήματα των γεγονότων κι εξελίξεων διεθνώς. Αυτό μου το τόνισε κάποιος συνδικαλιστής δημοδιδάσκαλος καθώς περπατούσαμε στους πρόποδες του Υμηττού ένα πρωινό. Το διαβάζει όμως κανείς και σε πολλές κίτρινες φυλλάδες του θρησκολαϊκισμού που πληροφορούν για θαύματα και οράματα όσιων μοναχών και παρόμοια.

Συλλογιστείτε μόνο την Κίνα. Συλλογιστείτε την παρουσία Εβραίων εκεί στο Πεκίνο και στη Σαγκάη να διαφεντεύουν στο ΚΚΚ και να προωθούν τα κινέζικα συμφέροντα ενάντια στα αμερικανικά κι ευρωπαϊκά που επίσης διαφεντεύονται από εβραϊκούς εγκέφαλους. Είναι τόσο πιστευτό όσο και το ότι η γη είναι επίπεδη και μάλιστα τετράγωνη!

2. Με παρόμοιο σκεπτικό πρεσβεύουν πως το Ολοκαύτωμα δεν έγινε, μα είναι μια επινόηση των Εβραίων Σιωνιστών για να αμαυρώσουν την ένδοξη έκλαμψη του Τρίτου Ράϊχ υπό τον απαράμιλλο Αδόλφο Χίτλερ. Ένα από τα πολλά τρελά επιχειρήματά τους είναι πως ενώ αρχικά διαδιδόταν πως στο Άουσβιτς είχαν εξοντωθεί 4 εκμ. Εβραίοι, στη δεκαετία 1990 ο αριθμός κατέβηκε στο 1 εκατομμύριο.

Μα για τους αριθμούς αυτούς υπάρχει μια πολύ καλή εξήγηση την οποία οι αρνητές επιμένουν να παραγνωρίζουν. Αρχικά, λοιπόν, Ρώσοι και Πολωνοί (κομμουνιστές τότε) έκαναν υπολογισμούς πως αφού μπορούσαν να υπάρχουν περίπου 4.756 θάνατοι ημερησίως (1943-45), το σύνολο έφθασε τα 4 εκμ!

Μόνο που αυτός ο αριθμός δεν βασιζόταν σε έγγραφα. Στη δεκαετία 1990 όταν πια τα αρχεία στη Ρωσία άνοιξαν και διατέθηκαν στο κοινό και στους Δυτικούς ιστορικούς, οι Δυτικοί εξέτασαν όλα τα ντοκουμέντα και σε συνδυασμό με τα Γερμανικά αρχεία βρήκαν πως στο Άουσβιτς είχαν μεταφερθεί 1,5 εκμ. Εβραίοι. Στο τέλος του πολέμου είχαν επιβιώσει 200.000. Οπότε οι θάνατοι ήταν 1,3 εκμ!

Τώρα αν σε αυτόν τον αριθμό προστεθούν οι θάνατοι στα άλλα στρατόπεδα, έχουμε Τρεμπλίνκα 900.000, Μπέλζεκ 600.000, Σόμπιμπορ 250.000, Μάιντανεκ 130.000, Άουσβιτς 1,3 εκμ, Τσέλμνο 250.000, κι επίσης 270.000 στα στρατόπεδα εργασίας και μαζικούς φόνους σε άλλες περιοχές (2,5 εκμ) έχουμε έναν αριθμό περίπου 5,9 εκατομμύρια!

3. Ο αντισημιτισμός είναι πανάρχαιος στις Δυτικές χριστιανικές χώρες. Από τον 2ο αιώνα οπότε ορισμένοι Πατέρες αποφάσισαν πως οι Εβραίοι σταύρωσαν τον θεάνθρωπο Χριστό.

Η σύγχρονη μορφή διακηρύσσει πως είναι οι Σιωνιστές, οι Εβραίοι εγκέφαλοι που από τον 19ο αιώνα κυβερνούν με στιβαρούς μα αόρατους τρόπους τις τύχες των εθνών. Και πώς τότε τόσα εκατομμύρια Εβραίοι εξοντώθηκαν; Πώς υπήρξαν τόσα πογκρόμ σε όλες σχεδόν τις χώρες και σήμερα, από 900.000 ιστορικούς κατοίκους μόλις 3.000 Εβραίοι έχουν απομείνει σε όλες τις αραβικές χώρες;

Μα η έντονη τάση «αντι-» έχει τα δυο τελευταία έτη επεκταθεί και για τον εμβολιασμό και, φέτος, για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών, για την κατάθεση στεφάνων στο Πολυτεχνείο από μη-εγκληματίες Αναρχοαριστερούς, ακόμα και για τους απογραφείς του πληθυσμού!

Μόνο μια μεγάλη, υπερφυσική Δύναμη μπορεί πλέον να σώσει εμάς, ένα Έθνος με πλειοψηφία ηλιθίων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *