Σύνορα της Αριστεράς

Σύνορα της Αριστεράς

1. Ακούσαμε, λοιπόν, αρχές Μαρτίου τον κ. Τσίπρα στο MEGA να συμφωνεί με τον κ. Μητσοτάκη που έκλεισε τα σύνορα στα μπουλούκια των από τον Ερντογάν εργαλειοποιημένων μεταναστών στον Έβρο.

Τι το παράξενο; Είχε αυτός και οι κολλητοί του, όταν ήταν η κυβέρνηση της Πρώτης Φοράς

με το Ηθικό Πλεονέκτημα, διακηρύξει πως οι θάλασσες δεν έχουν σύνορα και αν δεν εμποδιζόταν από τους φράχτες της πραγματικότητας θα διέγραφε και τα σύνορα στην ξηρά – τέτοια ήταν η λογική της αναρχοαριστερής ασυναρτησίας του. Μα το μόνο σταθερό στον κόσμο μας είναι η αλλαγή. Έτσι άλλαξε κι αυτός τον χαβά του.

2. Όμως έπρεπε να διατηρηθεί και το αλάθητο (όχι του Πάπα στη Ρώμη μα) του ιστορικού υλισμού που, παρότι αποδείχθηκε λάθος, υποδαυλίζει την αέναη επανάσταση. Έτσι από τη μια ο ίδιος, από την άλλη τα κολλητήρια του επικρίνουν και υποβιβάζουν τους αντιπάλους στην πολιτική και τους οπαδούς των αντιπάλων. (Ο κ. Τσίπρας, διαβεβαιώνει ο ίδιος, θα έκλεινε τα σύνορα πολύ καλύτερα – όπως, υποθέτω, έκανε με τους Τούρκους αξιωματικούς πρόσφυγες που δεν τους άφηνε να περάσουν και τους έστελνε πίσω στην Τουρκία όπου αυτοί φυλακίζονταν! Ο δε κ. Βαρεμένος, ένας από τα κολλητήρια, μας πληροφόρησε απαξιωτικά πως οι εθνικιστές μας έχουν κτίσει «παράνομες βίλες» στους υδροβιότοπους και γιαυτό «βγήκαν με τις καραμπίνες να τις προστατέψουν»! Εδώ εισέρχεται τώρα και ο ταξικός αγώνας!)

3. Αυτά και πολλά όμοια και ανόμοια έχει η ζωή.

Το γεγονός είναι πως μια τεράστια πλειοψηφία ομόψυχων Ελλήνων θέλει τα σύνορα «ερμητικά κλειστά».

Δεν είναι πως είμαστε σκληροί και απάνθρωποι. Δεν είναι πως δεν συμπονούμε (από απόσταση) τους θλιβερούς αυτούς μετανάστες. Μα ας πάνε αυτοί στους πλούσιους ομόθρησκούς τους στις εκτενείς αραβίες με τα πετροδόλαρα.

Εμείς αρκετή φιλοξενία δώσαμε και αρκετή αρωγή πληρώνοντας 400 ευρώ τον μήνα τον κάθε νόμιμο μετανάστη και δίνοντάς του ένα σπίτι όταν στην ρημαγμένη πατρίδα του δεν έπαιρνε τόσα ούτε τον χρόνο! (Γιατί, λοιπόν, να μην έρχονται σαν σμήνη ακρίδων;)

Αρκετά πληρώσαμε την ανοησία των αναρχοαριστερών που με τα λεφτά των άλλων έκαναν τους φιλάνθρωπους – και θα την πληρώνουμε για πολλά χρόνια.

4. Ευτυχώς που η κυβέρνηση αποφάσισε να περικόψει αυτή τη βλακώδη βοήθεια σε ανθρώπους που ούτε την αναγνωρίζουν ούτε την αξίζουν. Υπάρχουν χιλιάδες Έλληνες πολίτες που αναγκάζονται να ζουν με πολύ μικρότερο εισόδημα χωρίς να παίρνουν ούτε ένα Ευρώ από το προς τους ανάξιους αυτούς ξένους φιλάνθρωπο κράτος μας.

Η αποφασιστική στάση της κυβέρνησης έκανε και τον φασίστα Ερντογάν να υποστεί, σαν ιός, μια μετάλλαξη. Αφού έστειλε τους πράκτορές του και μπουλντόζες να καταστρέψουν τον φράχτη για να διευκολύνουν την διέλευση των μουσουλμάνων σε «ειρηνικό» τζιχάντ, τους σταμάτησε. Απαγόρευσε μάλιστα και τη μετακίνηση φουσκωτών στο Αιγαίο! Όμως πόσο θα κρατήσει αυτή η ανάπαυλα;

Ευτυχώς και απροσμένως το 78% του αλλοπρόσαλλου πληθυσμού μας υποστηρίζει σθεναρά το κλείσιμο των συνόρων. Μόνο 12% (νερόβραστων και βαρεμένων αναρχοαριστερών, ιδίως τσιπριστών;) θέλει ανοιχτά (ή ανύπαρκτα) σύνορα και λένε «Ναι» στην εισβολή.

Επιτέλους έχουμε τώρα και λίγη λογική και ομοψυχία!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *