Νεοδημοκρατικός τσιπρισμός

Νεοδημοκρατικός τσιπρισμός

- in Επικαιρότητα
0

1. Ο τίτλος θα μπορούσε να είναι ξανά “Μία από τα ίδια”!

Όπως οι τσιπριστές δεν έμαθαν τίποτα ούτε ως αντιπολίτευση ούτε ως κυβέρνηση, έτσι και πολλοί Νεοδημοκράτες. Δεν έμαθαν τίποτα και δεν πρόκειται να μάθουν τίποτα, διότι δεν ενδιαφέρονται να μάθουν.

Υπάρχουν δυστυχώς πάρα πολλοί πολιτικάντηδες στην ζωντανή παράδοση του ακάματου Κωστάκη Καραμανλή και Προκόπη Παυλόπουλου. Και ο Μητσοτάκης πρέπει να κρατά ισορροπίες, νομίζει, και να μη σπάσει νεοδημοκρατικά αυγά!

Πόσο μπορεί να κρατήσει άραγε αυτή η φάρσα που γελοιοποιεί τον φιλελευθερισμό – τον λίγο έστω που πλασάρει αυτό το κόμμα.

Δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτε άλλο που να προωθεί κάποιον φιλελευθερισμό για την προκοπή του Έθνους.

2. Ο κ. Ν. Παναγιωτόπουλος είναι βουλευτής Καβάλας μα και υπουργός Εθνικής Άμυνας. Από τον Τσοχατζόπουλο και δώθε δεν θυμάμαι κάποιον υπουργό σε αυτό το πόστο να συμπεριφέρθηκε ορθά: όλοι, για να το πω εύσχημα, μου φάνηκαν ακατάλληλοι.

Ο τωρινός έκοψε την κορδέλα της έκθεσης Kavalla Expo 2019 όπου και ο Ελληνικός Στρατός που, χωρίς να εξάγει τίποτα, είχε περίπτερο που ξεχώρισε “σε συνέχεια της συμμετοχής του στη ΔΕΘ”.

Ίσως να μη γνωρίζω τα πάντα. Αν θυμάμαι αμυδρά, ο κ. Καμμένος, κατά μια αναπόδεικτη φήμη, έκανε, ως υπουργός Άμυνας, εξαγωγές όπλων στα Αραβικά κράτη. Και όντως έχουμε κάποια τέτοια Βιομηχανία. Μα άλλο η Βιομηχανία Όπλων (ΔΕΚΟ) και άλλο ο Ελληνικός Στρατός που υπάρχει για την άμυνα της χώρας.

3. Έτσι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κόβει κορδέλες εξαγωγών τώρα στην πόλη όπου εκλέγεται και κόβει τη δράση του (υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης και πιο σημαντικό) Γραφείου Πρωθυπουργού στη μακάρια συμπρωτεύουσα.

Ναι υπάρχει και αυτό – το οποίο χάρισε στην πολιτική την κα Νοτοπούλου του Σύριζα και τώρα στεγάζει μια αποτυχημένη κυρία εκείνης της περιοχής.

Είναι πολύ παράξενο. Από την αρχή της νέας κυβέρνησης, ο Μητσοτάκης, παρότι χλεύαζε τους τσιπριστές για το άχρηστο αυτό Γραφείο, αποφάσισε να το κρατήσει (παρά τα έξοδα) και διόρισε την αποτυχημένη πρώην βουλευτή της Καστοριάς, η οποία ήθελε να μπει σε κάποιο υπουργείο!

Έκτοτε δεν ακούσαμε τίποτα, καμιά ασήμαντη έστω δραστηριότητα, όπως πχ. το κόψιμο μιας κορδέλας.

Κι έρχεται τώρα κοτζάμ υπουργός Εθνικής Άμυνας, με τέτοιο διόλου ευκαταφρόνητο φορτίο, να κόβει αυτός κορδέλες Εξαγωγών.

Προς τι λοιπόν (το υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης και) το Πρωθυπουργικό Γραφείο στη συμπρωτεύουσα;

Ε, αφού παίρνουμε καλούς βαθμούς από Οίκους Αξιολόγησης, ας ξοδέψουμε μερικά χρήματα για άχρηστους πολιτικάντηδες.

(Άραγε θα το διαβάσουν αυτό και άλλα παρόμοια άρθρα τα τσιπρικά και κομμουνιστικά τρολ να διαπιστώσουν πως δεν χαριζόμαστε ούτε στους λελέδες ψευτο-φιλελεύθερους της ΝΔ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *