Ε1495: Συνδικάτο της σαχλαμάρας

Ε1495: Συνδικάτο της σαχλαμάρας

- in Επικαιρότητα
0

Κινητήρια δύναμη η πουτινική Ρωσία. Ακολουθεί η κουστωδία των άλλων δικτατοριών (Βόρειος Κορέα, Κίνα κλπ. όχι πολλές ευτυχώς) και μετά η Χερουβική χορωδία των απανταχού άναρχο- αριστερών «αντι – Δυτικών».

Δυστυχώς δεν είναι μόνο Σαχλαμάρες. Είναι αθεράπευτα επιθετικοί και προωθητές της καθυστέρησης και της ανομίας του χάους. Οι Νεοέλληνες είναι ίσως οι χειρότεροι (μαζί με τους θρησκόληπτους ακροεθνικιστές πιστούς του κ. Βελόπουλου, ειδικού στη φαλάκρα και στις χειρόγραφες επιστολές του Ιησού).

Οι Σουηδοί και οι Φινλανδοί, για διαφορετικούς πιστεύω λόγους, τηρούσαν μία ουδετερότητα δήθεν μεταξύ Ρωσίας (Σοβιετίας και παλιότερα Γερμανίας του Χίτλερ) και των Συμμάχων της Δύσης που ίδρυσαν τον αμυντικό Οργανισμό ΝΑΤΟ (= Βορειοατλαντική Αμυντική Συμμαχία). Οι Σουηδοί διότι ήταν δειλοί (σε αντίθεση με τους Δανούς και τους Νορβηγούς που πολέμησαν τους Χιτλερικούς ως την ήττα τους) και ουσιαστικά εμπόδιζαν τους Συμμάχους στον 2ο ΠΠ ενώ έβαζαν πλάτες στους Ναζί αφήνοντάς τους να διακινούν μέσα από τη χώρα τους, τους φυσικούς πόρους που εκείνοι λεηλατούσαν από την κατακτημένη Νορβηγία. Οι Φινλανδοί ήταν όντως ουδέτεροι και διότι φοβόντουσαν (είχαν μετά από μεγάλη αντίσταση νικηθεί από τους Σοβιετικούς το 1940) και διότι δεν ανήκαν στην Ινδό- Ευρωπαϊκή γενικότερη κουλτούρα.

Όλη η αναρχοαριστερά παλαβή παράταξη παγκοσμίως πιστεύουν το παραμύθι που παπαγαλίζουν παρατεταμένα πως το ΝΑΤΟ και η Καπιταλιστική νέο- ιμπεριαλιστική Δύση περικυκλώνει την Αγία Ρωσία για να την καταστρέψει – όπως διαδίδουν οι φασίστες Ρώσοι Πούτιν, Πεσκόφ, Λαβρόφ και άλλοι λιγότερο γνωστοί, που θέλουν την αναβίωση του μεγαλείου της Ρωσικής Αυτοκρατορίας, έστω και αν αυτό ήταν μόνο των τσαρικών ευνοούμενων οι οποίοι συστηματικά εκμεταλλεύονταν τις μάζες του λαού. (Οι αναρχοαριστεροί αγνοούν θεληματικά αυτή την απάνθρωπη άποψη, όντας οι ίδιοι απάνθρωποι, προκειμένου να εκδηλωθεί το μίσος κατά της Δύσης.)

Το ΝΑΤΟ δεν πίεσε ποτέ καμιά χώρα να εισαχθεί στη Συμμαχία. Απεναντίας έχει δύο όρους ως προϋποθέσεις για την ένταξη. Ένας όρος είναι η ύπαρξη δημοκρατικού πολιτεύματος (κράτος δικαίου, πολιτικές ελευθερίες, ελεύθερες εκλογές κλπ.). Ο άλλος είναι η ετοιμότητα να χρησιμοποιήσουν οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας που κάνει την αίτηση, τα Νατοϊκά οπλικά συστήματα.

Επιπλέον η πρώτη του προσπάθεια για επίλυση κρίσης είναι η διπλωματική οδός και μόνο όταν αυτή αποτύχει, τα κράτη μέλη (με την ηγεσία των ΗΠΑ) προχωρούν σε στρατιωτική δράση – συχνά με την έγκριση του ΟΗΕ και άλλων διεθνών οργανισμών.

Με τη διάλυση της ΕΣΣΔ, οι περισσότεροι «δορυφόροι» (όπως η Ρουμανία, Βουλγαρία, Τσεχία κλπ.) και χώρες που είχαν βίαια προσαρτηθεί στην ΕΣΣΔ (όπως οι 3 Βαλτικές κλπ.), προσχώρησαν στο ΝΑΤΟ.

Διότι όλες αυτές οι χώρες γνώριζαν από πρώτο χέρι, από πικρή και οδυνηρή πείρα, την αγριότητα των Ρώσων για 70 χρονάκια!…

Αν μετά το 1992 το ΝΑΤΟ διογκώθηκε με τα νέα μέλη (πρώην χώρες βίαια δεμένες στο άρμα της Μόσχας), αυτό οφειλόταν καθαρά στην επιθετικότητα και οπισθοδρομικότητα της Ρωσίας. Είναι η μόνη Ευρωπαϊκή χώρα, που ενώ διακηρύττει πως είναι χώρα ειρήνης και αθωότητας, έχει επιτεθεί σε γειτονικές χώρες και κρατά ως συμμάχους άλλες πάλι με την απειλή βίας (Καζακστάν, Λευκορωσία κλπ.). Καταπίεσε την απόσχιση των Τσετσένων μα υποδαυλίζει και στηρίζει με στρατιωτική εισβολή την απόσχιση των Ρωσόφιλων σε Κριμαία και Ντονμπάς. Πα-πα-πα, τι ασυναρτησία, τι σχιζοφρένεια!…

Πάρτε όμως το παράδειγμα της Φινλανδίας την οποία τώρα πάλι απειλούν οι Ρωσορθόδοξοι ρεμπεσκέδες. Πριν το Φεβρουάριο η μεγάλη πλειοψηφία των Φινλανδών δεν ήθελαν ένταξη στο ΝΑΤΟ. Στα τέλη Μαρτίου, έναν μήνα μετά την απρόκλητη, αισχρή εισβολή στην Ουκρανία, το 62% ήθελαν την ένταξη και 23% ήταν αναποφάσιστοι. Τώρα, 85% θέλουν η χώρα τους να προσχωρήσει στο ΝΑΤΟ. Η βαρβαρότητα των Ρώσων προκάλεσε την αλλαγή!

Γιατί όταν αυτός ο ψηλομύτης του ψεύδους, ο Λαβρόφ, δίνει συνεντεύξεις, οι δημοσιογράφοι δειλιάζουν να του θέσουν αυτά τα πολύ ενοχλητικά θέματα και να τον ξεμπροστιάσουν; Τι έχουν πάθει; Δειλοί και αυτοί!

Οι μόνοι που φταίνε για την ύπαρξη και διόγκωση του ΝΑΤΟ είναι οι Ρωσορθόδοξοι φασίστες στην αυλή του Πούτιν όπου κυριαρχεί η Κλεπτοκρατία!

Μα το Συνδικάτο της Σαχλαμάρας των Αναρχοαριστερών συνεχίζει να στηρίζει σιωπηλά μα πεισματικά τους Ρώσους όντας πανευτυχές στην αντι-δυτική παλαβομάρα του.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *