Ανόητη αντιπολίτευση!

Ανόητη αντιπολίτευση!

1. Δεν είχα ποτέ αυταπάτες σχετικά με την άγνοια και ανοησία των τσιπριστών μας. Εξ ορισμού ένα τσούρμο αναρχοαριστερών σαν τον κ. Τσίπρα και τους άτσαλους συντρόφους δεν πρέπει να διακρίνεται για ευφυΐα. Το αντίθετο.

Αυτή η κοινή παραδοσιακή ιδέα του πολιτισμού και της προόδου επαληθεύθηκε με την πρώτη παρουσίαση του κ. Τσίπρα ως πρωθυπουργού πια στην τιβί σχετικά με κάποιες πλημμύρες και την κατάρρευση κάποιας μικρής μα ιστορικής πετρόκτιστης γέφυρας. Θα περίμενες από έναν μεταπτυχιακό πολιτικό μηχανικό να έχει κάτι πρακτικό να πει για την γέφυρα. Μα ο κ. Τσίπρας φαινόταν αμήχανος και χαμένος σα να επρόκειτο για έργο εξωγήινο!

Οι ανοησίες ακολούθησαν κατακλυσμικά.

2. Είναι φανερό πως όλοι αυτοί οι αριστεροί πάσης φύσεως, από απλούς ανώριμους κεντρώους ως αρτηριοσκληρωτικούς σταλινικούς, στερούνται ευστροφίας ακόμα και για τα πιο απλά πράγματα της καθημερινότητας.

Δεν υπάρχει πρωτοτυπία, δεν υπάρχει ίχνος καινοτομίας – ενώ υπάρχει μπόλικη παρατυπία και κενότητα κρανίων.

Πριν χρόνια ο Γιωργάκης Π. θυμήθηκε κάπως την μακαρίτισσα Ρόζα Λούξενμπουργκ χωρίς να ξέρει μάλλον πως η Πολωνέζα είχε θαρραλέα και λογικά δείξει στον Λένιν πόσο λαθεμένος ήταν.

Την ξαναθυμήθηκαν οι τσιπρικοί τσιμεντόλιθοι τώρα με το περιβόητο σύνθημά της «Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα». Στη Ρωσία είχαν τον λενινισμό που συνδύαζε και τα δύο.

Εδώ στην Ελλάδα του 2015 ο κ. Τσίπρας επιχείρησε να ξεπεράσει τον Λένιν σε σοσιαλισμό και βαρβαρότητα, μα δεν πέτυχε. Ή μάλλον πέτυχε τον σοσιαλισμό σε ασυνάρτητα λόγια και την βαρβαρότητα σε πρακτικές πολιτικές.

3. Βρήκαν την 16χρονη Γκρέτα Τούμπεργκ και δίχως να ψάξουν κάπως βαθύτερα, την υιοθέτησαν ως μασκότ και σύνθημα για το μέλλον των μαθητών και όλης της νεολαίας – και της δικής τους επιβίωσης.

Πράσινο, πράσινο, πράσινο – στη χώρα που ερήμωσαν!

Αλλά το πιο γελοίο στοιχείο αντιπολίτευσης ήταν και θα παραμείνει (μάλιστα ως σημείο αναφοράς για κάθε σύγκριση ανοησίας) η αντίθεσή τους στο εκλογικό δικαίωμα των ομογενών μας στο εξωτερικό.

Η αντίδρασή τους ήταν πως αυτοί δεν γνωρίζουν τα εν Ελλάδι τεκταινόμενα. Άκουσον, άκουσον!

Δηλαδή οι τσιμεντόλιθοι του τσιπρισμού και της τσαπατσουλιάς, αυτοί που κατεβαίνουν σε απεργίες και διαδηλώσεις και καίνε κάδους, οχήματα και ανθρώπους, οι αναρχοαριστεροί μπούληδες που οργανώνουν καταλήψεις σχολείων και ό,τι άλλο, και οι μπρατσάκηδες του ΚΚΕ-ΠΑΜΕ που οργανώνουν τις αισχρές ασυδοσίες στους δρόμους, οι αμόρφωτες αυτές μάζες, γνωρίζουν πράγματι τι συμβαίνει στην χώρα, ή απλώς παπαγαλίζουν υπνοβατώντας τις εντολές των Αναρχοαριστερών του ΚΚΕ, των εργατοπαππούδων και άλλων ανίατων ανόητων;

Ναι, ας ψηφίζουν οι απόδημοι, αποδέχονται σχεδόν μοιρολατρικά οι τσιπριστές, μα η ψήφος να μη μετρά στο συνολικό αποτέλεσμα! Ανένδοτος θα γίνει ο αγώνας!

4. Δεν έμαθαν τίποτα σχεδόν από τις σύγχρονες τεχνολογικές και πολιτικές εξελίξεις μένοντας με τις λενινιστικές τους ιδεοληψίες.

Εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τα συνθήματα των πρώτων δεκαετιών του 20ού αιώνα χωρίς να βλέπουν πως αυτά έχουν ξεθωριάσει όπου δεν έχουν διαλυθεί.

Η πρόοδος που ευαγγελίζονταν οι αμαθείς μαρξιστές έχει αποδειχθεί μια μπαρούφα. Η Ιστορία δεν εκτυλίσσεται από πρωτόγονους σε φεουδαρχία, σε βιομηχανικό καπιταλισμό και προλετάρια άνοδο!

Δεν έγινε αυτό, δεν γίνεται, δεν θα γίνει!

Η πρόοδος ανήκει στον καπιταλισμό και τη σακατεμένη έστω εκδοχή του Φιλελευθερισμού. Η πρόοδος και ο πολιτισμός.

Μόνο ο εγωισμός και η αμάθεια ή το μεγάλο τρίο (άγνοια, αλαζονεία , απληστία) στέκεται ανυπέρβλητο σχεδόν εμπόδιο.

Μα που να καταλάβει η Προοδευτική Συμμαχία, όπως αυτοαποκαλείται η ανόητη αντιπολίτευση του ψευδόμενου τσιπρισμού…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *