Τσιπρικής προπαγάνδας συνέχεια

Τσιπρικής προπαγάνδας συνέχεια

1. Δεν έχουν έλεος οι τσιπριστές. Ο κ. Τσίπρας, αυτός ο αναρχοαριστερός αριβίστας οπορτουνιστής, έβλαψε τη χώρα ως αντιπολίτευση του 4%, την έβλαψε ανεπανόρθωτα ως κυβέρνηση και συνεχίζει να την βλάπτει ως περιφρονημένη αντιπολίτευση του 31,5%.

Βέβαια δεν φταίει ολοκληρωτικά ο ίδιος. Οι νουνεχείς πολίτες που σιχαίνονται όλα όσα αντιπροσωπεύει ο πρώην πρωθυπουργός (αμορφωσιά, αγένεια, αλαζονεία, αναλγησία, κυνισμό, λενινισμό κ.λπ.) πρέπει να κατανοήσουν πως η κεντροδεξιά δεν είναι πολύ καλύτερη καθώς αποτελείται από έναν αχταρμά φιλόδοξων φανφαρόνων που θέλουν «να αφήσουν έργο». «Έργο» δεν είναι διατυμπανιζόμενες καλές προθέσεις στα τηλεοπτικά παράθυρα ούτε ψήφιση νομοσχεδίων. Έργο είναι η εφαρμογή μέτρων χρήσιμων για το καλό της σύνολης Πολιτείας – και όχι να κάνουμε πίσω μόλις μια φούχτα φιλαράκια καθηγητάδων φέρνουν ένσταση για κάτι σωστό που όμως τους ξεβολεύει.

2. Κάποιος Μ. Τσιμιτάκης δημοσίευσε στη New York Times, Δευτέρα 5/8/19, ένα άρθρο με τίτλο – «Οι ενήλικοι απέκτησαν εξουσία στην Ελλάδα. Και είναι πολύ δεξιοί». Ο Μ. Τσιμιτάκης περιγράφεται ως «Έλληνας δημοσιογράφος».

Είναι ένα άρθρο προπαγανδιστικό υπέρ του τσιπρισμού και απαξιωτικό της ΝΔ (και κατ’ επέκταση της Κεντροδεξιάς).

Πληροφορεί τους ανίδεους Αμερικανούς ψευτοφιλελεύθερους πως η ΝΔ είναι «δεξιό κόμμα με έντονα αυταρχικές τάσεις»· κατηγορεί τον Μητσοτάκη πως προωθεί «διχαστικές, πολωτικές πολιτικές»· αποκαλύπτει πως επιχειρείται «επιστροφή της σκληρής δεξιάς». Επιπλέον «ανησυχεί» για τις θέσεις του Μητσοτάκη στο Μακεδονικό, για την «ανεξαρτησία της ΕΡΤ», για την «κατάργηση του ασύλου» και για τη σκληρή μεταναστευτική πολιτική!!!

Όλα ιδωμένα με το μάτι του άτσιπου τσιπριστή που φορτώνει τις δικές τους αμαρτίες στους αντιπάλους στρεβλώνοντας την πραγματικότητα.

3. Κι εδώ βλέπουμε ξεκάθαρα την ηλιθιότητα που δέρνει τους ψευτοφιλελεύθερους παντού και μάλιστα σε ένα τόσο κρίσιμο πεδίο όπως μια εφημερίδα τέτοιας εκτεταμένης επιρροής.

Πώς, άραγε, οι εκδότες και συντάκτες της ΝΥΤ αγνόησαν το απλό γεγονός ότι ο Τσιμιτάκης, πρώην της Αυγής, υπηρέτησε στο γραφείο τύπου του τσαρλατάνου πρώην πρωθυπουργού, Τσίπρα; Πώς δημοσιεύουν τόσο ανεπιφύλακτα μια τόσο στρεβλωτική εικόνα για μια χώρα ολάκερη και μια νέα κυβέρνηση που έχει πολύ περισσότερα να προσφέρει από τους τσιπριστές;

Η ίδια εφημερίδα, συνέταιρος της Καθημερινής, είχε δημοσιεύσει παραμονές των εκλογών, 7 Ιουλίου 19, άρθρο του ίδιου Ματθαίου Τσιμιτάκη το οποίο εκθείαζε τον αρχιτσόγλανο ως σωτήρα της Ελλάδας, χωρίς φυσικά να αναφέρει τις αθλιότητες που όλοι εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά.

Μα και η Καθημερινή συμμετέχει στο φταίξιμο που δεν έσπευσε τότε να πληροφορήσει την αληθινή ταυτότητα του τσιπριστή Τσιμιτάκη.

Οι πονηριές των λενινιστών τσιπριστών είναι απεριόριστες όπως και η βλακεία των ψευτοφιλελευθέρων. Δεν είναι παράξενο που υποφέρουμε.

2 Comments

  1. georgesklavounos@gmail.com

    Η Καταδίκη του διαβόλου δεν υπηρξε ποτε ουτε οδός ουτε εισητηριο για τον παράδεισο,ουτε ασφαλώς άσκηση ηθικής και αποτελεσμστηκότητας./Ευχαριστώ.

    1. Π. Πετριάς

      Ευχαριστώ για το σχόλιο. Συχνά όμως χρειάζεται να ταυτοποιήσουμε τον διάβολο και να επισημάνουμε την παρουσία και τα κόλπα του.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *