Νεοκομμουνισμός (2)

Νεοκομμουνισμός (2)

- in Επικαιρότητα
0

1. Είναι παράξενο να βλέπεις και να ακούς καθημερινά τα πράγματα με τα οποία καταπιάνονται στα σοβαρά άνθρωποι που θεωρούνται σοβαροί όχι μόνο από τους εαυτούς τους μα και από άλλους.

Ένα τέτοιο θέμα είναι η αρρώστια του αριστερισμού. Αυτή συνδυάζεται συχνά στις μέρες μας με τη «γυναίκα» και τον σεξισμό.

Διαβάζω πως ο κ. Τσίπρας ονειρεύεται ένα νέο «συνασπισμό» που θα συμπεριλαμβάνει και «δημοκράτες κομμουνιστές» (στην «απεύθυνσή» του στην ΚΕ του ακμαιότατου κόμματός του). Γιατί όχι; Αφού συγκυβέρνησε με τους Ανέλ-ληνες «δημοκρατικούς φασίστες» του Πάνου Καμμένου;

Έτσι όπως κατάντησε η «δημοκρατία» στη θεωρία και στην πράξη, δεν μου φαίνεται να διαφέρουν ουσιαστικά δημοκράτες, κομμουνιστές και φασίστες. «Δημοκράτες» θεωρούνταν και οι Λένιν, Στάλιν, Μάο, Κάστρο, Πολ Ποτ, Τσαουσέσκου κ.λπ., από τους εναπομείναντες αόμματους οπαδούς τους.

2. Διαβάζω στο Newsbeast 27/07/19 πως η Κατερίνα Νοτοπούλου μας πληροφορεί ότι την «κανιβάλισαν» διάφοροι (που έμειναν ανώνυμοι)! Και αυτό διότι «είμαι γυναίκα» δηλώνει η τσιπρική βουλευτής. Πρόσθεσε «Έκλαψα μάλιστα πολύ… Είναι ωμή βία να δολοφονούν τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου επειδή είναι γυναίκα.»

Συνεπώς: «Όσο με στεναχώρησαν τόσο πείσμωνα όμως. Δουλειά σκληρή και χαμηλοί τόνοι είναι η απάντησή μου.»

Μια ακόμα ηρωίδα της αγωνιζόμενης Αριστεράς!

Προσλήφθηκε ως καθαρίστρια στον Δήμο Θεσσαλονίκης και παρότι το θεωρεί «τιμή της» να είχε δουλέψει ως καθαρίστρια, πέρασε στις υπηρεσίες τουρισμού.

Από το 2010 ήταν στον Σύριζα και διορίστηκε από τον Τσίπρα το 2018 υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης έχοντας χάσει το 2014 και το 2019 στην εκλογή Δημάρχου στη Θεσσαλονίκη. Τώρα χαίρει ως βουλευτής μετά τις εκλογές 7/7/19.

Αυτό που δεν λέει, όμως, η καλή μας «ηρωίδα» είναι πως την «κανιβάλισαν» τα ΜΜΕ όχι διότι επέκρινε την πολιτική της ΝΔ μα διότι έβαλε στην προ-εκλογική αφίσα της τον Αντετοκούμπο!

Στις δημοτικές εκλογές ήρθε 4η και δήλωσε πως ίσως έφταιγαν τα ροζ γοβάκια που φορούσε! Δεν της πέρασε από τον νου πως ίσως έφταιγαν άλλα…

3. Ο Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος τα έβαλε τώρα (27/7/19) με μια «Δεξιά» που πάσχει από «μισογυνισμό και αγραμματοσύνη» (ΤΟ ΒΗΜΑ) και δεν ξέρει το παραμικρό για το πως … η πραγματική αριστερά είδε τη γυναίκα». Κι έχει φωτογραφία με 16 γυναίκες να ποζάρουν με στολή και όπλα σε κάποιο βουνό του Εμφυλίου!!!

Αναφέρει ονόματα όπως η Χρύσα Χατζηβασιλείου, Ρόζα Ιμβριώτη και Ηλέκτρα Αποστόλου χωρίς όμως να λέει τι θετικό και ουσιαστικό συνεισέφεραν στην χώρα.

Και μας πληροφορεί πως το θέμα «έχει να κάνει με τη δημοκρατία».

Η γυναίκα σώνει και καλά πρέπει να μπει στη ρουτίνα της καθημερινής βιοπάλης είτε ως εργάτρια προλετάρια είτε ως επιστήμων μπουρζουά. Αυτό είναι δημοκρατία και πρόοδος.

Το να μένει στο σπίτι και ως καλή μάνα να αναθρέψει τα παιδιά της αντί να τα φορτώνει σε άλλους είναι «στερεότυπο προηγούμενων δεκαετιών» και «κοιτάει πίσω και αρνείται την πρόοδο»…

4. Δεν αναρωτιούνται αυτοί οι «δημοκράτες» και «ήρωες αγωνιστές» (και ηρωίδες, φυσικά) που στην ευχή θα ήταν αν δεν τους φρόντιζε η μητέρα τους.

Κατά τη σεξιστική γνώμη μου μόνο μια γυναίκα που φροντίζει πλήρως τα παιδιά της δίνοντας τους άριστη ανατροφή (να λαμβάνουν υπόψη τους τις ανάγκες των άλλων, να μην εξαπατούν, να μην ψεύδονται κ.λπ.) – μόνο αυτές είναι πραγματικές ηρωίδες.

Διότι μόνο έτσι κτίζεται μια καλή κοινωνία.

Η συνεισφορά κομμουνιστών προς μια άριστη κοινωνία είναι μόνο η απόρριψή τους της μυθοπλαστικής, μνησίκακης και μάταιης νοοτροπίας τους.

Όλα τα άλλα είναι η αναρχοαριστερή χωματερή…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *