Ε1581: Ρώσων λογική (2)

Ε1581: Ρώσων λογική (2)

Στις 22/8/22 η ρωσική υπηρεσία Ασφάλειας FSB (πρώην KGB) ανακοίνωσαν πως εντόπισαν τον δολοφόνο της Darya Dugina. Πρώτα ήταν ο μόνος ύποπτος, η εγκληματική νεοναζιστική οργάνωση γνωστή ως Ουκρανικές Μυστικές Υπηρεσίες. Μετά, όμως, από ενδελεχή έρευνα ο δολοφόνος συγκεκριμενοποιήθηκε ως μια Ουκρανή Natalia Pavlova Vouk (γεν 1979) που ήρθε στη Ρωσία 23/7/22 με την 12χρονη κόρη της Sophia Shaban Mizhailovna (γεν 2010). Έκτοτε η Vouk και θυγατέρα διέφυγαν στο φυτώριο παρανομίας κατά της αθώας Αγίας Ρωσίας, Εσθονία! Η Εσθονία έχει απαγορεύσει την είσοδο στη χώρα για κάθε Ρώσο!

Προσέξτε όμως!

Μετά από 36 ώρες ή 2 μέρες οι μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας έμαθαν τον δολοφόνο, το όνομά της και τα καθέκαστα – διαβατήρια, φωτογραφίες, αυτοκίνητο με αριθμούς κυκλοφορίας (ακόμα κι αριθμό από Καζακστάν) την είσοδο κι έξοδο από τη Ρωσία και τον σχεδιασμό της δολοφονίας της Ντουγκίνα. Τέτοια αποτελεσματικότητα είναι θαύμα πέρα από τα θαυματουργά εικονίσματα που περιφέρει κατά καιρούς στη Μόσχα ο σεβάσμιος Πατριάρχης Κύριλλος με τη λιμουζίνα του!

Προσέξτε όμως!

Διότι οι ίδιες αυτές ρωσικές υπηρεσίες ανίχνευσης τέτοιων εγκλημάτων δεν έχουν ανακαλύψει τους δολοφόνους πίσω από την εκτέλεση του αντιφρονούντα φιλοδυτικού Μπόρις Νεμτσόφ με πυροβολισμό σε δημόσιο δρόμο εδώ και 2.733 μέρες (7,5 έτη)!

Ούτε της δημοσιογράφου Natalia Estemirova εδώ και 4.786 μέρες (13 έτη)!

Ούτε της Anna Politkovskaya εδώ και 5.798 μέρες (15 έτη σχεδόν)!

Τι να πρωτοθαυμάσουμε: την οξυδέρκεια της υπηρεσίας ή την ανικανότητά της;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *