Ε1307: Κατάργηση της επετείου 17 Νοέμβρη

Ε1307: Κατάργηση της επετείου 17 Νοέμβρη

- in Επικαιρότητα
0

Γιατί όχι; Δεν φτάνουν οι δυο Εθνικές Εορτές 25/3 και 28/10;

Βεβαίως και φθάνουν. Μα άντε να πείσεις τους μικρόμυαλους κυβερνήτες της Δεξιάς. Διότι αυτοί που υποκλίνονται στις απαιτήσεις των Αναρχοαριστερών δεν θα δεχτούν τέτοιο μέτρο. Οι Αναρχοαριστεροί φυσικά ούτε που θα δεχτούν να ακούσουν δεύτερη πρόταση. Διότι τέτοιο μπάχαλο όπως αυτό που παρουσιάστηκε φέτος, 2021, είναι το ψωμοτύρι τους: δεν έχουν να προσφέρουν τίποτε άλλο, δεν έχουν τίποτε άλλο.

Μόνο που φέτος την πάτησαν άγρια. Ή μάλλον την καταπάτησαν την επίτιμη αυτή επέτειο μα και την ιδεοληψία και κάθε διεκδίκησή τους. Οι Αναρχοαριστεροί όλου του φάσματος.

“Μόνο η ΠΑΣΠ δικαιούται να έχει στην κατοχή της τη ματωμένη σημαία του Πολυτεχνείου”. Χαλάλι τους! Και που την έχουν τι έγινε;

Όλοι φαίνεται πως είμαστε βλαμμένοι σε μεγάλο βαθμό. Αφού παίρνουμε στα σοβαρά επετείους και (ανύπαρκτες) αιματοβαμμένες σημαίες – και νομίζουμε πως είμαστε το αποκλειστικό και σπουδαιότερο κομμάτι αυτής της ζωής σε αυτόν τον κόσμο.

Ο πρώην βουλευτής του Σύριζα, ο Νίκος Μανιός, γιατρός ο ίδιος, γραμματέας του “Συλλόγου Φυλακισθέντων κι Εξορισθέντων Αντιστασιακών 1967-1974” ξυλοκοπήθηκε εκεί στο Πολυτεχνείο από “κομμουνιστές επαναστάτες” (!!!), εκεί όπου ο ίδιος επαναστάτησε μαζί με άλλους νεολαίους κάθε παράταξης ενάντια στη Χούντα.

Νέος Εμφύλιος. Αυτή τη φορά μεταξύ Αναρχοαριστερών.

Υπάρχει και ο Εμφύλιος στην Κεντροδεξιά. Μα αυτός παραμένει στα λόγια, στον ανέξοδο βερμπαλισμό και στις ψήφους – είτε σε διαφορετικά κόμματα είτε σε διαφωνούντες μέσα στη Ν.Δ: κεντροδεξιά, δεξιά, ακροδεξιά και διάφοροι (νέο)φιλελεύθεροι.

Με τους αναρχοαριστερούς έχουμε σπαραγμό. Τραμπούκοι που δεν είχαν καμία σχέση με τα γεγονότα του Πολυτεχνείου τότε, τώρα αυτοχρίσθηκαν αντιστασιακοί κι επετειοφύλακες. Πρέπει να έχεις πιστοποιητικό αριστερών φρονημάτων και δη Αναρχοαριστεράς σταλινικής για να θεωρείσαι από αυτούς αριστερός προοδευτικός επαναστάτης. Τα πράγματα θα γίνουν πολύ χειρότερα.

Όπως οι Χριστιανοί τώρα θα σταύρωναν τον Χριστό, έτσι και αυτοί θα ξυλοφόρτωναν τον Μαρξ και τον Λένιν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *