Ε1367: Αλλοπρόσαλλος μα προβλέψιμος

Ε1367: Αλλοπρόσαλλος μα προβλέψιμος

- in Επικαιρότητα
0

Ναι, προβλέψιμος κι εγώ. Ναι, γράφω για τον Αλέξη μας, τον Αρχιερέα του τσιπρισμού κι ενσάρκωση της σταθερής ασυναρτησίας.

Προβλέψιμα παρουσιάζει εαυτόν ως «άγιο» περίπου ή «παπαδοπαίδι» της Αναρχοαριστεράς και προβλέψιμα παραγνωρίζει, ή από εγκεφαλική αδυναμία μνήμης ή από σκόπιμη παραπλανητική πρόθεση, την πραγματικότητα.

Έτσι σε συνέντευξη του 20/1/22 στην τηλεόραση εξηγούσε ξεδιάντροπα πως είναι αυτοδημιούργητος (σε αντίθεση με τον Μητσοτάκη που ως «γόνος πλούσιας οικογένειας» πέρασε τη ζωή του στα πούπουλα και «κόλλησε» ένσημο όταν ο πατέρας του ήταν πρωθυπουργός), πως δεν είχε πατέρα πρωθυπουργό, πήγε σε δημόσιο Λύκειο και στο ΕΜΠ όπου σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός (αποφοίτησε το 2000).

Αυτά που δεν είπε μα γνωρίζουμε όλοι από τη ζωή του είναι πως δεν αποκόμισε πολλά από την Παιδεία του αφού ως πρωθυπουργός της Ελλάδας εκδήλωνε αβυσσαλέα άγνοια για στοιχειώδη πράγματα όπως ότι η Λέσβος και Μυτιλήνη είναι το ίδιο νησί και πως στροφή 360 μοιρών σε φέρνει πίσω στο ίδιο σημείο, στην ίδια θέση ακριβώς κι έτσι δεν είναι ίδια με την στροφή 180 μοιρών που σε βάζει σε ακριβώς αντίθετη τοποθέτηση! Και βέβαια και ο ίδιος μεγάλωσε στα πούπουλα και δεν δούλεψε είτε ως πολιτικός μηχανικός είτε ως οτιδήποτε άλλο εκτός από πολιτικο-κομματικός ταραξίας στα αμφιθέατρα και στις διαδηλώσεις της ΚΝΕ, ωσότου έγινε αρχηγός του Σύριζα και πρωθυπουργός – μα συνέχισε να δημιουργεί ταραχές και φασαρίες, και δεν μπορεί να το σταματήσει!

Έχει εθιστεί στη φιλοδοξία για εξουσία ιδίως μετά την έντονη γεύση που πήρε ως πρωθυπουργός (2015-1019), στην επιθετικότητα, βίαιη, οργίλη, ύπουλη μα και ανοιχτή, και στην ασυναγώνιστη ασυναρτησία του. Άραγε την είχε ασκήσει από τα μικράτα του;

Τελευταίο φαντασμαγορικό δείγμα πάλι στη συνέντευξη του. Όταν, αφού έκανε την λενιστική ψευδέστατη σύγκρισή του με τον Μητσοτάκη, οι δημοσιογράφοι του θύμισαν πως αυτός ο γόνος πλούσιας πολιτικής οικογένειας ψηφίστηκε από τον ελληνικό λαό (με πολύ μεγαλύτερο ποσοστό από το τσιπρικό) απάντησε «Προφανώς ψηφίστηκε δεν υπάρχει αμφιβολία. Και ο Τραμπ ψηφίστηκε στις ΗΠΑ.»

Τι ήθελε τώρα να αναφέρει τον ομοιογενή του Τραμπ, τραμπούκο και αλήτη των φασιστικότερων Ρεπουμπλικάνων;

Κάποτε τον ξανθοβαμμένο Τραμπ τον είχε αποκαλέσει «διαβολικό». Μετά όμως, αφού ο πλανητάρχης γέμισε τον Τσίπρα με επαίνους στον Λευκό Οίκο όπου τον επισκέφτηκε, έκανε πάλι κωλοτούμπα (180 μοιρών!) λέγοντας για τον Τραμπ «μπορεί ο τρόπος που αντιμετωπίζει την πολιτική να μοιάζει ορισμένες φορές διαβολικός, μα γίνεται για καλό»!!!

Έτσι τον θυμάμαι συχνά κι εγώ ως διαβολικό μα και για… καλό για τη νυσταλέα μας κυβέρνηση. Την ξυπνάει κάποτε!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *