Τσιπρική προπαγάνδα

Τσιπρική προπαγάνδα

1. Ακόμα και σήμερα οι κομμουνιστές και αμετανόητοι αναρχοαριστεροί διαδίδουν πως το αίσχος του Τείχους του Βερολίνου, που οι ίδιοι οι Ανατολικογερμανοί κατεδάφισαν το 1989, ήταν μία αντιμεταναστευτική προφυλακτική οικοδομή: προστάτευε την Ανατολική Γερμανία που ήταν δεμένη στο σερνάμενο άρμα της Σοβιετίας από εισβολές δυτικών κατασκόπων και συνωμοτών οι οποίοι θα προσπαθούσαν να ανατρέψουν το αγγελικό σοσιαλιστικό καθεστώς, μα και από κύματα απελπισμένων θυμάτων του καπιταλισμού που κατά χιλιάδες θα εισχωρούσαν στον παράδεισο των γκρίζων πολυκατοικιών.

Οι ίδιοι και πρόγονοι τους διαλαλούσαν κι έπειθαν μπουλούκια του ελληνικού λαού πως η αυτοκρατορία της Σοβιετίας ήταν παράδεισος όπου ο καθένας έδινε γενναιόδωρα σύμφωνα με τις ικανότητές του κι ελάμβανε σύμφωνα με τις ανάγκες του, ενώ η Δύση με τον καταπιεστικό καπιταλισμό της είναι κόλαση.

Τα πιστεύουν και τα διαδίδουν ακόμα!

2. Οι ίδιοι προσπαθούν πάλι να μας πείσουν πως η Βενεζουέλα του Μαδούρο αναβίωσε την παράδοση του πεθαμένου σοβιετικού παραδείσου εμποδίζοντας τα αρπακτικά του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού να κλέψουν τα πετρέλαια της χώρας. Τι κι αν πάνω από ένα εκατομμύριο αυτού του τρισευτυχισμένου λαού έχει μεταναστεύσει – άραγε τουριστικά; – στις γειτονικές χώρες;

Η Ολυμπιακή των 5 Ηπείρων έχανε 1,5 εκατομμύριο κάθε μέρα στη σοσιαλδημοκρατική Ελλάδα των συνδικαλιστών, μα ο Σύριζα πάλευε λυσσαλέα να μην ιδιωτικοποιηθεί. Μετά, είχαμε τα αισχρά ψέματα των χιλιάδων αυτοκτονιών και των παιδιών που λιμοκτονούσαν και λιποθυμούσαν στα σχολεία. Και βέβαια πρόσφατα τα κότερα που έλεγε ο κ. Τσίπρας “ανήκουν στην πλουτοκρατία” έγιναν τώρα μέσα για το “δικαίωμά για διακοπές” του!

Αρχαιολογικά ευρήματα στο Ελληνικό! Καταστροφή περιβάλλοντος στην εξόρυξη χρυσού στη Χαλκιδική! Κι έτσι να μην προχωρήσουν ιδιωτικοποιήσεις και να μένουμε στα σπήλαια του τσιπρισμού.

3. Ψευδολογία και προπαγανδιστική λαθροχειρία παντού!

Εντάθηκε αρκετά η προπαγάνδα στην επίσημη προεκλογική περίοδο, μα, όπως ξέρουμε πολύ καλά από τα παραπάνω παραδείγματα, υπήρχε από την εποχή της περιθωριακής υπόστασης του 4%.

“Δεν υπάρχει ευελιξία με ασφάλεια. Ευελιξία είναι ο επικοινωνιακός εξωραϊσμός της ανασφάλειας, το να δουλεύεις μέρα με τη μέρα σε δυο και τρεις δουλειές” (10/5/2008). Έτσι διαλαλούσε τότε ο κλόουν της κωλοτούμπας και άχαστος παραχαράκτης της Ιστορίας.

Μα και νωρίτερα (11/4/2006) παρερμήνευε όπως ήθελε τα λόγια κάθε αντιπάλου του, όπως την ανάγκη ευελιξίας και προσαρμοστικότητας των εργαζομένων – “ Η λεγόμενη flexicurity (=ευελιξία με ασφάλεια) είναι μια καλοστημένη πολιτική απάτη”.

Από τότε αποδίδει τις δικές του παρανοϊκές παραβάσεις σε κάθε τομέα στους αντιπάλους του.

Τώρα, διαστρέβλωσε τα λόγια του Μητσοτάκη: ο ηγέτης της ΝΔ θέλει να βάζει τους εργαζόμενους να δουλεύουν 7 μέρες τη βδομάδα – διαλαλεί ο άψογος ψεύτης! Μάλιστα έβγάλαν στο Διαδίκτυο φέικ σποτ του Μητσοτάκη να λέει τερατώδη πράγματα που είναι συρραφές από διαφορετικές ομιλίες!!!

Τώρα, αυτός που δεν αναγνώρισε κανένα λάθος στη δική του την πιο καταστροφική διακυβέρνηση της χώρας, φωνασκεί πως οι άλλοι, οι λίγοι, οι ελίτ, οι αντίπαλοί του, δεν ζήτησαν συγγνώμη από τον Ελληνικό λαό!

Ο αρχαίος “διά-βολος” ήταν αυτός που διαβάλλει και διαστρεβλώνει. Μόνο που είναι και σύγχρονος!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *