Συριζοφρένεια

Συριζοφρένεια

1. Ναι, δεν έχετε άδικο. Η λέξη είναι ομόηχο και συνώνυμο της γνωστότερης «σχιζοφρένεια»! Ένα θέμα που θίξαμε πολλές φορές εδώ για το δεύτερο μεγάλο γνώρισμα του τσιπρισμού (όπως λέμε «μαρξισμός, λενινισμός, φασισμός»). Το πρώτο είναι η ψευδολογία.

Η συριζοφρένεια εκδηλώνεται φανταχτερά στην αντίφαση, στην κωλοτούμπα, στον παρανοϊκό παραλογισμό.

Η μεγάλη αξία των τσιπριστών είναι η «δημοκρατία», ο «σοσιαλισμός» (ανανεωμένος κομμουνισμός με «ανθρώπινο» πρόσωπο), η πρόοδος (όχι των επιστημών και της τεχνολογίας μα) προς την κατάκτηση και παρακράτηση της εξουσίας με κάθε μέσο.

Άλλες βασικές αξίες: η πάλη των τάξεων και η προέλαση των προλετάριων, καθώς και ο αγώνας κατά του «καπιταλισμού» και «ιμπεριαλισμού».

Περιττό ίσως να πούμε πως τέτοιος αναχρονιστικός αναρχοαριστερισμός επικρατεί μόνο στη χώρα της τρελής ροδιάς. Σε όλη την προοδευτική, πολιτισμένη, έστω κουτόφραγκη, Ευρώπη έχει εξαλειφθεί κάθε ζόφος συριζοφρένειας.

2. Το 2014 (Μαρ) ο Αρχιερέας αυτού του θρησκευτικό–πολιτικού καρκινώματος, που ευτυχώς μόνο την Ελλάδα ταλανίζει στην Ευρώπη, είπε πως στα πλεονάσματα «κρύβονται όλες οι συμφορές, όλη η σήψη, όλη η απάτη της σημερινής πολιτικής… η καταστροφή νοικοκυριών και επιχειρήσεών, οι λιποθυμίες παιδιών από ασιτία, τα εκατομμύρια των ανέργων , η ζωή εν τάφω στα νοσοκομεία, στα ψυχιατρεία και τα άσυλα ανιάτων… και χιλιάδων συνταξιούχων… Από τη μια αρπάζουν το ψωμί από το τραπέζι εκατομμυρίων ανθρώπων και από την άλλη τους πετούν κάποια ψίχουλα για να εξαγοράσουν τη στήριξή τους… Πρόκειται για μια πράξη βαθιά ανήθική.»

Τι κάνει φέτος αυτός ο φαύλος ψυχοπαθής φωνακλάς του ψεύδους; Τι έκανε πέρυσι; Συσσωρεύει πλεονάσματα και πετά ψίχουλα για λίγα, όπως ελπίζει, ψηφαλάκια!

Πετά παλαβές παροχές για στήριξη στην καταρρέουσα εγκληματική κυβέρνησή του που χρωστά σε συνταξιούχους κι εκκρεμούν πάνω από 200.000 αιτήσεις συνταξιοδότησης.

3. Στη διεθνή πολιτική των τσιπριστών πάλι επικρατεί η φαντασμαγορική συριζοφρένεια.

Οι Αμερικάνοι κατηγορούνταν από αυτούς όλους (και τους «ανανεωτικούς») μετά βδελυγμίας ως «δολοφόνοι των λαών». Τι διαδηλώσεις, τι πορείες, τι αηδιαστικές ανακοινώσεις!

Μα δεν υπήρξε μετά την Χούντα πιο αμερικανόδουλη κυβέρνηση από αυτή των τσιπριστών. Κάνουν πορείες κατά της αμερικανικής πρεσβείας, μα η Αμερική έχει γίνει «φίλη» και τώρα «ανιδιοτελής σύμμαχος»! Έτσι ο κ. Τσίπρας έγινε «το κανίς του Τραμπ», κατά έναν πρώην Πρόεδρο της Βουλής.

Μα να ήταν μόνο αυτή η πολιτική παλαβομάρα;

Ο αιμοσταγής, φρενοβλαβής Μαδούρο θεωρείται «δημοκράτης» και το καθεστώς του (με πληθωρισμό 1.500.000% +, κι 1εκμ μετανάστες στις γειτονικές χώρες) κανονικό και δημοκρατικό, ενώ οι διαφωνούντες είναι πράκτορες του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού που ορέγεται τα πετρέλαια της Βενεζουέλας!

Όταν ο στρατηγός Σίσι ανέτρεψε τον Μόρσι που ήθελε να επιβάλει φανταμενταλιστικό ισλαμικό καθεστώς στην Αίγυπτο τον λοιδόρησαν και τον κατηγόρησαν ως «Πινοσέτ της Μεσογείου», αυτοί οι δημοκρατικοί δράκοι.

Σήμερα, οι ίδιοι αυτοί φρενοβλαβείς τσόγλανοι ευτυχώς συνεργάζονται απρόσκοπτα μαζί του, για το καλό όλης της Ανατολικής Μεσογείου!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *