Τσιπρική σχιζοφρένεια πάλι

Τσιπρική σχιζοφρένεια πάλι

1. Ο σχιζοφρενής ζει δυο (ή περισσότερες κάποτε) ζωές σε δυο κόσμους διαφορετικούς, εναλλάξ μα και παράλληλα! Δεν είναι καθόλου καταφρονητέο κατόρθωμα. Είχα περάσει μερικούς μήνες σε τέτοια κατάσταση που, ευτυχώς, παρήλθε ανεπιστρεπτί δίχως φάρμακα και συνεδρίες με ψυχάκηδες ψυχολόγους. Σε ορισμένες φάσεις είναι διασκεδαστικό, σε άλλες τρομακτικό. Και χρειάζεται προσπάθεια έντονης διανοητικής και συναισθηματικής αποσυναρμολόγησης για τη σχιζοφρένεια.

Οι τσιπριστές μας κατέχουν αρκετή δόση της ασθένειας, και τώρα, στην αργόσυρτη μα σίγουρη δύση της εξουσίας τους, οι σχιζοφρενικές εκρήξεις εμφανίζονται πιο συχνά και πιο έντονα –όπως η ετοιμοθάνατη κατσαρίδα που ανάσκελα κλωτσάει το τίποτα.

Ένα άριστο παράδειγμα τελευταία είναι ο νέος Ποινικός Κώδικας (κλπ.) που δεν αναγνωρίζει, αν θεσπιστεί από τους παρανοϊκούς της Βουλής, ως αυταπάγγελτα εγκλήματα την απάτη, απιστία και κλοπή (στα οποία βέβαια διέπρεψαν οι φορείς του τσιπρισμού και ίσως γι’ αυτό εκκόλαψαν αυτό το σχέδιο). Θα πρέπει ο πολίτης να επωμίζεται το βάρος της δίωξης και να έρχεται σε αντιπαράθεση όχι μόνο με τους παραβάτες μα και τα κρατικά όργανα που συχνά αδιαφορούν!

2. Για αρκετές μέρες τα ΜΜΕ ασχολήθηκαν με το πολυθρύλητο «άσυλο» των ΑΕΙ και ΤΕΙ, το μοναδικό αυτό φαινόμενο στο οποίο διακρινόμαστε και πρωτοπορούμε σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο!

Αυτή τη φορά δεν ήταν μπαχαλάκηδες με τα ακίνδυνα μολότοφ του κεραύνιου κ. Κυρίτση που κατέφυγαν στο άσυλο ενός ΤΕΙ στην Κοζάνη, ήταν αδέσποτοι σκύλοι, κοινοί κοπρίτες. Αυτοί επιτέθηκαν σε φοιτητές και καθηγητές αδιάκριτα, δίχως ευτυχώς σοβαρούς τραυματισμούς. Μα η διοίκηση, ο δήμος, η αστυνομία, οι φιλόζωοι, οι πράσινοι και μερικοί άλλοι, νομίζω, δεν μπόρεσαν να συνεννοηθούν για το πώς να εκδιώξουν τα σκυλιά. Ποια υπηρεσία πρέπει, σύμφωνα με τον «προοδευτικό» νόμο περί ασύλου κι ελεύθερης διακίνησης ιδεών, να μπει στο ΤΕΙ και να διακινήσει έξω τα σκυλιά και τις δικές τους ιδέες.

Δεν φτάσαμε στο σημείο όπου ανίκανοι βλάκες δεν μπορούν να μοιράσουν άχυρο σε δυο γαϊδάρους (ίσως διότι τα τετράποδα έχουν εκλείψει και τα δίποδα τρέφονται με άλλου είδους άχυρα). Μα η διαφορά είναι αμελητέα.

3. Θα πάρω δυο ακόμα παραδείγματα από την πρόσφατη (Μάρτιος 2019) επικαιρότητα, παρότι στη λαιμαργία μας για νέες συνταρακτικές ειδήσεις οι σχιζοφρενικές αντιφατικότητες των τσιπριστών δεν εντυπωσιάζουν πια.

Θα θυμάστε πόσο φιλόστοργα προσέγγιζαν το θέμα των (λαθρο)μεταναστών οι τσιπρικοί άρχοντες στην απαρχή της εξουσίας τους. Και βέβαια το χαριτωμένο της κας Τασίας που τους έβλεπε να «λιάζονται στις πλατείες και μετά να εξαφανίζονται» – χάρη, φυσικά, στην αξιοθαύμαστη πολιτική, τη μαγεία, του τσιπρικού τσούρμου. Ωσότου άρχισαν τα δύσκολα: χτίστηκαν τοίχοι, οι Τούρκοι έστελναν μπουλούκια και οι δικοί μας αετονύχηδες (όλοι σε συνεννόηση με συριζανέλληνες) κοίταζαν πώς να βγάλουν λεφτά από τα πρόχειρα, ανθυγιεινά στρατόπεδα εγκατάστασής τους.

Η χαοτική, απάνθρωπη μεταχείριση των μεταναστών συνεχίζεται με αμείωτη αναλγησία εκ μέρους των αρμόδιων υπηρεσιών.

Μα γίνονται κι άλλα. Στο κέντρο της Αθήνας, στα Βίλια, στην Κόνιτσα, στα νησιά – φασιστόμουτρα, απόγονοι του μεγαλοκατακτητή Μεγαλέξανδρου, φορώντας ή όχι κουκούλα, ξυλοκοπούν μετανάστες ή ξένους που μοιάζουν (ή δεν μοιάζουν, άσχετο) με ανεπιθύμητους μετανάστες.

Στην Ομόνοια παιδάκια πουλιούνται για σεξ σε ανώμαλους.

4. Πρόσφατα στο Κιλκίς η «γκρίζα δημοσιότητα» πίσω από τον πρωθυπουργικό θώκο (ή πλάι του, και όχι τόσο αφανής όσο ο διαβόητος Καρδινάλιος της Γαλλίας), ο κ. Ν. Παππάς, διαπίστωσε πως το ακροατήριο του μέσα στην αίθουσα ήταν μικρότερο από τους φωνακλάδες έξω και αποφάνθηκε με τον γνωστό τσιπρικό εξυπνακισμό πως οι απέξω ήταν «περιθωριακοί».

Η κα Γεροβασίλη λίγο πρωτύτερα, κάπου στη Μακεδονία επίσης (μα που να θυμάσαι τόσα επεισόδια), έγινε αντικείμενο λατρείας από συριζικούς τυφλοπόντικες και ύβρεων από απεγνωσμένους πολίτες που δεν βλέπουν ούτε προστασία ούτε δικαιοσύνη, μα ούτε και ίχνος από το «ηθικό πλεονέκτημα», αποφάνθηκε πως έτρεφαν «αντιδημοκρατικά ένστικτα».

Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό «κεφάλα»! Διότι αντιδημοκρατικοί και περιθωριακοί ήταν πάντα και θα είναι (εκτός για την περίοδο των εκλογών του 2015 που ξεγέλασαν πολλούς μεστούς μεσοαστούς) οι τσιπριστές αξιωματούχοι και υποστηρικτές τους.

Αυτοί καταπάτησαν κάθε σοβαρή συνταγματική διάταξη για την ευνομία στην Πολιτεία και κάθε άγραφο παραδοσιακό κανόνα λειτουργίας του Κοινοβουλίου μας. Προσέξτε και τον πρόσφατο νόμο που επιτρέπει στον βουλευτή να είναι υποψήφιος για ευρωβουλευτής δίχως παραίτηση για να μη χάσει την ισχνή του πλειοψηφία στη Βουλή ο κ. Τσίπρας. Αυτοί έφεραν χιλιάδες φωτογραφικές τροποποιήσεις σε νομοσχέδια για να θεσπίζονται οι ανωμαλίες, οι εύνοιες και οι νεποτισμοί τους.

Ελπίζουμε πλέον πως θα ξαναβρούν το οικείο τους πολιτικό περιθώριο σύντομα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *