Φέικ δημοσκοπήσεις

Φέικ δημοσκοπήσεις

1. Έγραψε ο Νικόδημος σε προηγούμενη δημοσίευση για το τσιπρικό ψιλικατζίδικο της ψευτιάς. Τα ψέματά τους δεν έχουν τελειωμό, φυσικά. Και είναι σχεδόν απίστευτο να μην υπάρχει ένας έστω έντιμος πρωτοκλασάτος να υποδείξει σε όλα τα τσογλάνια του τσιπρισμού πως δεν θα έβλαπτε αν είχαν λίγη ντροπή και σταματούσαν να λένε ψέματα για τα πάντα.

Η τακτική αυτή δεν πρόκειται να αποδώσει ουσιαστικά διότι ο πολύς κοσμάκης, ακόμα και ο συριζικός λαός, έχει καταλάβει πως η καθίζηση του κόμματος και της κυβέρνησης δεν έχει ελπίδα σωτηρίας. Ακόμα και αν, όπως την εποχή του Ανδρέα και του Τσοβόλα, οι καινούριοι κλόουν τα δώσουν όλα, πάλι θα καταποντιστούν.

Μόνο οι τυφλοπόντικες και οι τσιμεντόλιθοι του τσιπρισμού ίσως να έχουν κάποια απελπισμένη ελπίδα. Μα ακόμα και αυτοί θα πρέπει πια, μετά από τόση ψυχοφθόρα ψευδολογία, να έχουν βαρεθεί την όλη βαρετή ιστορία.

Εκτός από τους ίδιους, ποιος θα πιστέψει πια κάτι που λένε;

2. Πάντως τον αγώνα δεν τον εγκαταλείπουν ούτε την επινόηση καινούριων κόλπων για να κρατήσουν το κατατονικό κοινό που απέμεινε.

Βοήθησαν οι κατασκευές “εχθρών” (λενινιστική τακτική), οι δικογραφίες, οι βρισιές Πολάκη, οι προαναγγελίες διώξεων και παρόμοια (που έσκαγαν πρωτοσέλιδα στην Αυγή, ΕφΣυν. και στο Ντοκουμέντο (Documento!); Δεν υπήρξε καμιά ουσιαστική μεταβολή στις δημοσκοπήσεις.

Βοήθησαν τα επιδόματα κι άλλες χρηματοπιστωτικές διευκολύνσεις προς τα “ασθενέστερα στρώματα” καθώς και οι διορισμοί; Μάλλον πολλοί λένε “Σας ευχαριστούμε, λεβέντες της λόξας, μα εγώ θα ψηφίσω κάτι άλλο!”

Καθώς ούτε αυτά τα θαυματουργά βότανα δεν άλλαξαν τα νούμερα των δημοσκοπήσεων, χρειάζεται κάτι πιο δραστικά κομπογιαννίτικο.

Οπότε; Οπότε άρχισε η καμπάνια των φέικ δημοσκοπήσεων.

3. Ξαφνικά, η νέα κίτρινη φυλλάδα του κ. Βαξεβάνη δημοσίευσε νέες έγκυρες δημοσκοπήσεις (όχι τις προπαγανδιστικές των φιλελέδων).

Η διαφορά ανάμεσα στη ΝΔ και το σωτήριο Σύριζα συρρικνώθηκε στο 2,5%!

Άρα τρέχουμε στήθος με στήθος πια!

Λίγη προσπάθεια, λίγο ακόμα, λίγα ψηφαλάκια στο κόμμα του λαού και κερδίσαμε! Μην τους χαρίσετε τη νίκη!

Αμφιβάλλω αν θα πιάσει αυτό το “νερό του Καματερού”. Αν μετά από το 10% μας έλεγαν “Μειώθηκε η διαφορά στο 6%”, πιθανόν αυτό να γινόταν πιστευτό και να συγκρατούσε μερικούς πρώην πελάτες-ψηφοφόρους και μερικούς αναποφάσιστους. Αλλά 2,5 (τόσο ακριβές!) δείχνει πάλι την παράνοια που παιδεύει αυτά τα απολιθώματα της εποχής του Λένιν.

Στην απόγνωση, στην απελπισία τους, για να σωθούν πιάνονται από το μόνο που απομένει: ψέματα, ψέματα, ψέματα!

Και να δείτε πως αυτές οι φυλλάδες του αναρχοαριστερού κιτρινισμού θα δημοσιεύσουν ψεύτικα αποτελέσματα και στις εκλογές!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *