Ψιλικατζίδικο ψευδολογίας

Ψιλικατζίδικο ψευδολογίας

1. Ο αξιότιμος ευρωβουλευτής Δ. Παπαδημούλης, ατσαλάκωτος τσιπριστής, μίλησε στην ελληνική κοινότητα των Βρυξελλών (μέσα Μαρτίου 2019) και ανάμεσα σε άλλα είπε: «Η απόφαση του Μπρέξιτ αποδεικνύει πόσο δύσκολο είναι να φύγει κανείς από τις διαδικασίες της ΕΕ. Σκεφθείτε τι προβλήματα θα είχαμε στην Ελλάδα αν εμείς δεν είχαμε απενεργοποιήσει τη βόμβα Σόιμπλε»!

Εννοούσε προφανώς πως η τσιπρική κυβέρνηση προκατέλαβε τον Σόιμπλε που ήθελε την Ελλάδα εκτός Ευρωζώνης και κράτησε τη χώρα εντός! Και επειδή ο ίδιος και το συνάφι του είναι όλοι πανευτυχείς με το κουτόχορτο με το οποίο τρέφονται, νόμιζε πως και οι Έλληνες της πολιτισμένης Ευρώπης τρώνε το ίδιο και θα έχαφταν τις ανοησίες του.

Εκτός από τους τσιμεντένιους τσιπριστές δεν μπορεί να υπάρχει Έλληνας, ιδίως στις Βρυξέλλες, που να μη γνωρίζει τις αθλιότητες στις οποίες είχαν το 2015 επιδοθεί ο Τσίπρας και ο Μπαρουφάκης ενάντια στους Ευρωπαίους. «Θα μας τα δώσουν, δεν τους συμφέρει να μη μας τα δώσουν» τα τζάμπα λεφτά, έλεγαν τότε, αγράβατοι, υπερόπτες, χυδαίοι, με τα πουκάμισα έξω.

Και υπέγραψαν το απεχθέστερο όλων των μνημονίων, στο τέλος, ο δεινός διαπραγματευτής της κωλοτούμπας, εκλιπαρώντας την κα Μέρκελ!

2. Προφανώς δεν υπάρχει πλέον κανένας τσιπριστής με ελάχιστη τσίπα φιλότιμου να πει στον αρχι-χαλκέα της τσιπρικής ψευδολογίας να κάνει λίγη συγκράτηση. Και αυτό δείχνει την κατάντια του κόμματος μα και του λαού.

Δεν υπάρχει μήνας στον οχετό της πορείας των τελευταίων 5 χρόνων αχρειότητας, δεν υπάρχει θέμα σε όλο αυτό τον κατακλυσμό καταστροφικής διακυβέρνησης για το οποίο να μην έψαλε κάποιο χοντρό ψέμα ο πρωθυπουργός και να μη σιγοντάριζαν οι κακόφωνοι σύντροφοι στην ασυναρτησία.

Κάνουν λαϊκισμό που θα άφηνε άναυδο ακόμα και τον αείμνηστο Ανδρέα, μα δεν χάνουν ευκαιρία, ειδικά ο Τσίπρας και ο Τζανακόπουλος, να κατηγορήσουν για λαϊκισμό την αντιπολίτευση, που δεν μπορεί, εκ των πραγμάτων, να παραχωρήσει καμία παροχή στις μάζες των ανεγκέφαλων.

Και βέβαια το κύριο στοιχείο του τσιπρικού λαϊκισμού είναι το ψέμα. «Πρόσεχε, παιδάκι μου,» λέει η μαμά στον μικρό του Αρκά που θα γίνει πρωθυπουργός. «Πες πες ψέμα, θα πεις και καμιά αλήθεια και ο κόσμος δεν θα σε πιστέψει». Και το μερακλωμένο μειράκιον απαντά: «Μπα, αυτό δεν θα γίνει ποτέ!» «Τι, δεν θα σε πιστέψουν;» ρωτά η μαμά. «Όχι καλέ!… Να πω μία αλήθεια!»

3. Έσωσαν την Ελλάδα από τους ξένους δυνάστες, ενώ υποθήκευσαν για 90 χρόνια στους ξένους τους εθνικούς θησαυρούς!

Έφεραν «κανονικότητα», ενώ μέρα παρά μέρα οι μπαχαλάκηδες συνεργάτες τους ρίχνουν μολότοφ σαν κομφετί, καίνε, καταστρέφουν, ξυλοκοπούν και οι ληστείες και δολοφονίες αυξάνονται!

Η ανεργία μειώθηκε στο 18% από το 26%, σωστά! Μα πάνω από 500.000 Έλληνες μετανάστευσαν για να βρουν στον ήλιο (του Βορρά) μοίρα ενώ οι άνεργοι τους δυο μήνες του 2019 αυξήθηκαν κατά 28.000!

Αυτά τα πλασάρουν ως «ανάπτυξη»!

Το ΔΣ της ΔΕΗ, που ακροβατεί στο χείλος της χρεωκοπίας, ανακοίνωσε πρόσφατα πως θα κάνει νέα παραχώρηση στους έντιμους, καλοπληρωτές πελάτες της παγιώνοντας μια έκπτωτη 10% του συνόλου της χρέωσης για την κατανάλωση της ηλεκτρικής ενέργειας από 1/4/2019. Δεν μπορεί να είναι άσχετο το ότι διάλεξαν την Πρωταπριλιά για αυτή την κοροϊδία.

Διότι γινόταν έκπτωση μέχρι τότε με 15%. Τώρα τη μειώνουν στους έντιμους πολίτες, μα ταυτόχρονα χαρίζουν εκατοντάδες χιλιάδες στους ανέντιμους κακοπληρωτές (μαζί με άλλα κόκκινα δάνεια)!

Και ο γίγας αυτός παραγωγός ενέργειας χρωστά τώρα σχεδόν ένα εκατομμύριο!!!

Ο τσιπρισμός σε όλο το μεγαλείο του ψιλικατζίδικου της ψευδολογίας και ψυχοπάθειάς του.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *