Ε1323: ΚΙΝΑΛ – Κέντρο!

Ε1323: ΚΙΝΑΛ – Κέντρο!

- in Επικαιρότητα
0

Για μια στιγμή μπορεί να φανεί πως η Μεσαία Τάξη, το αληθινό Κέντρο των παρανοϊκών πολιτευτών μας, είναι οι ψηφοφόροι που εκπροσωπούνται από το ΚΙΝΑΛ. Γι’ αυτό κι έσπευσαν να επιλέξουν ένα «άφθαρτο» στέλεχος, έναν κάπως νεότερο, τον Ανδρουλάκη, δίνοντάς του πολύ περισσότερες ψήφους από τα άλλα, τα γερασμένα στελέχη όπως ο Λοβέρδος, ο Γερουλάνος και ο απίστευτος Γεωργάκης Π.

Γράφω μερικές μέρες πριν την τελική αναμέτρηση μεταξύ Ανδρουλάκη και Παπανδρέου. Το αποτέλεσμα της επικείμενης ψηφοφορίας είναι άγνωστο. Τα πλείστα προγνωστικά δείχνουν Ανδρουλάκη. Μα οι ψηφοφόροι αυτοί δεν είναι λογικά όντα.

Πολύ άσχημη εντύπωση μου έκανε η είσοδος στο σκηνικό του Γεωργάκη που δεν έχει βάλει δράμι σύνεση τόσα χρόνια. Αφού δίχασε το ΠΑΣΟΚ, αφού έχασε φαντασμαγορικά το δικό του διασπαστικό ΚΙΔΗΣΟ χωρίς να μπει καν στη Βουλή, αφού δεν προσέφερε τίποτα στο ΚΙΝΑΛ και την κα Φώφη επί έτη, αυτός ο αποτυχημένος, γελοίος τύπος, έρχεται να σώσει το ΚΙΝΑΛ – και φυσικά τη χώρα από τον Μητσοτάκη και τον Τσίπρα.

Τι έχει να δείξει από περγαμηνές; Τίποτα. Μόνο ανοησία και ίσως γεροντική άνοια πλέον.

Μα οι άλλοι τον δέχτηκαν ως νέο σωτήρα. Ένα 27% τον ψήφισε πάνω από τον Λοβέρδο και τους άλλους. Γιατί, νομίζω, έχει το όνομα και το επάγγελμα «Παπανδρέου». Προσέξτε πόση ανοησία κρύβεται στα λόγια του (7/12/21).

«Θα συμφωνήσω με τον κ. Λοβέρδο. Με το να εκλέξει κάποιος τον κ. Ανδρουλάκη δεν τον βάζει στην Βουλή. Θα έχουμε κενό στην Βουλή. Θα κάνει πάρτι ο Μητσοτάκης. Είναι ουσιαστικό ζήτημα. Μάχες δεν θα δοθούν. Είναι μείον ότι δεν θα είναι στην Βουλή. Είναι από τα ζητήματα που έθεσε ο Ανδρέας Λοβέρδος».

Ουσιαστικά λικνίζεται με ηδυπάθεια προς τους οπαδούς του Λοβέρδου, διότι μόνο αν τους πάρει θα νικήσει τον Ανδρουλάκη. Λέει ακόμα πως ο ίδιος είναι έμπειρος πολιτικός και μπορεί να μεγαλώσει το κόμμα! «Ο κόσμος ξέρει ποιος είναι ο Γιώργος Παπανδρέου, τι έχει κάνει.» Ακριβώς, ο πολύς ξέρει!

Η ανοησία και αλαζονεία του ανθρώπου συναγωνίζεται του Τσίπρα. Ο Τσίπρας διακρίνεται για την ασυναρτησία και τον κυνισμό του: είναι τρομακτικά επικίνδυνος. Ο ΓΑΠ διακρίνεται για τη βλακεία και γελοιότητα. Εξίσου επικίνδυνος.

Μα οι ψηφοφόροι του λεγόμενου Κέντρου ή της λεγόμενης Κεντροαριστεράς είναι οι ίδιοι που ψήφιζαν τον πατέρα του Γεωργάκη, τον «Αείμνηστο», τον απατεώνα και καταστροφέα των τελευταίων ηθικών αρχών της χώρας. Αυτοί έχουν γίνει χειρότεροι, μάλλον. Αναπολούν το παρελθόν!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *