Τα ίδια έκαναν και οι άλλοι

Τα ίδια έκαναν και οι άλλοι

Είναι μια φράση («τα ίδια έκαναν και οι άλλοι») που ξαμολύουν μουρμουριστά ή φωναχτά μα πάντα γκρινιάρικα και απαξιωτικά οι διάφοροι τυφλοπόντικες της Αναρχοαριστεράς, ευρέως φάσματος.

Γνωρίζω αρκετούς ώριμους σε ηλικία ανθρώπους, καλλιτέχνες, δικηγόρους, γιατρούς, αρχιτέκτονες, καθηγητές κλπ, που δεν έχουν διαβάσει ούτε τα ξεζουμισμένα νερόβραστα κιτάπια Μαρξισμού του ΚΚΕ (αυτά που έγραφε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών κ. Κοτζιάς). Στην ερώτηση γιατί ακριβώς είναι αριστεροί, απαντούν πως έγιναν διώξεις (πριν το 1975!) και οι κομμουνιστές καταπιέστηκαν, φυλακίστηκαν, εκτελέστηκαν και δεν γίνονταν δεκτοί στο Δημόσιο.

Καταλαβαίνεις πως έχεις να κάνεις με παράλογους, ψυχοπαθείς.

Διότι υπονοούν (και μάλιστα όχι με ορθή ενημέρωση και αμεροληψία) πως ό,τι έγινε πριν από 50 έτη (και μάλιστα χωρίς να τους αφορά άμεσα) πρέπει να περιορίζει τη νοοτροπία ενός ώριμου, εχέφρονος, λογικού ανθρώπου. Στο σήμερα του ολέθριου τσιπρισμού πρέπει να είσαι κόπανος, μουντός, καθυστερημένος, μοχθηρός ή φρενοβλαβής για να μην αντιλαμβάνεσαι την καθολική εθνική καταστροφή.

Ευτυχώς που ήρθε η πρώτη φορά της Αριστεράς με τις οπισθοδρομικές, αντιδημοκρατικές πολιτικές της κι έλαμψε το ανήθικο πλεονέκτημα της με ισχυρότατες εκρήξεις βίας από τη μια, παράνοιας από την άλλη κι εγκληματικότητας στη μέση.

Και ρωτούν όλοι αυτοί οι πιστοί και παρατρεχάμενοι της ασυνάρτητης Αναρχοαριστεράς: «Μήπως οι άλλοι είναι καλύτεροι; Τα ίδια έκαναν»!!!

Με άλλα λόγια πιο σταράτα, παραδέχονται πως οι ξεφτίλες κάφροι του τσιπρισμού, επιδίδονται στις ίδιες αντιδημοκρατικές, αντισυνταγματικές ανομίες (διορισμοί, ευνοιοκρατία, λεηλασία ταμείων, διαπλοκές κλπ) όπως και οι πρότερες κυβερνήσεις τις οποίες βρίζουν και καταδικάζουν!

Στη μοχθηρία που τους βάζει παρωπίδες αγνοούν απλά γεγονότα.

Ο Κωστάκης Καραμανλής έδιωξε τον υπουργό του κ. Σ. Τσιτουρίδη διότι αυτός κανόνισε ο γιος του να μεταγραφεί παράτυπα στο παν. Αθηνών από το παν. Κρήτης (τον Σεπ. 2004). Αργότερα αναγκάστηκε να παραιτηθεί ο Γ. Βουλγαράκης (Σεπ. 2008) μα νωρίτερα και ο Λιάπης (Σεπ. 2007) – και οι δύο υπουργοί για λόγους ευθυξίας.

Ο Γιωργάκης Παπανδρέου, πάλι, απέπεμψε τον υφυπουργό του κ. Ντίνο Ρόβλια καθώς δημοσιεύματα τον έδειχναν να κάνει ρουσφέτια σε υποθέσεις αστυνομικών και στρατιωτικών (Δεκ. 2009).

Έχει γίνει κάτι έστω απόμακρα σχετικό στον στάβλο του Σύριζα; (Η κα Λοϊζου έφυγε από υποψήφια Ευρωβουλευτής (Μάρτης 2019) διότι αποκαλύφθηκε πως με το «ηθικό πλεονέκτημα» του  άρρωστου Αριστερισμού τσέπωνε τη σύνταξη της μητέρας της επί 5 έτη ενώ δεν την εδικαιούτο!)

Υπάρχουν υπουργοί (ας παρακάμψουμε τις κες Παπακώστα, Ζορμπά κλπ) πρώην και νυν που αλληλοκατηγορούνται περί χρηματισμού και άλλων σκανδάλων ενώ οι μισοί διορίζουν τους γόνους των άλλων μισών! Υπάρχουν τύποι, που κυκλοφορούν μέσα και έξω από το πρωθυπουργικό γραφείο με τη δυσοσμία διαπλοκής. Υπάρχουν και άλλοι τύποι που έβαλαν εγγύηση βοσκοτόπια και βέβαια υπάρχουν και οι επιστήμονες δήθεν μα βοθρόστομοι έμπιστοι του πρωθυπουργού που διακηρύσσουν πως αντιπολιτευόμενοι πολιτευτές θα πρέπει να φυλακιστούν για να κερδίσει ο Σύριζα τις εκλογές(!) και πως 40 νεκροί (από κρατική υγειονομική αμέλεια) “δεν είναι καμιά καταστροφή”. Ο δε πρωθυπουργός που πλέει σε πελάγη παλαβομάρας «πήρε πάνω του  την ευθύνη» για τους 100 καμένους στο Μάτι, καλοκαίρι, 2018! Προσέξτε την πλήρη παλαβομάρα εδώ! Κ αι τι έγινε που πήρε δήθεν την ευθύνη; Θα πληρώσει ο ίδιος για την εγκληματική ανευθυνότητα των οργάνων του;

Όχι μόνο αυτοί όλοι δεν αποπέμπονται ή αναγκάζονται σε παραίτηση, μα ούτε κι εξηγήσεις δίνονται και ο κ. Κωλοτούμπας τους ενθαρρύνει ακόμα περισσότερο.

Ψυχοπαθείς δεν είναι μόνο οι πρωτοκλασάτοι της σταλινικής συλλογικότητας του Σύριζα μα και όσοι τους υποστηρίζουν έστω και νοερά!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *