Υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Υπουργός Προστασίας του Πολίτη

1. Ο τίτλος είναι καθαρά ευφημιστικός, δηλαδή πλαστός και πλαστικός για να ξεγελά τις αμόρφωτες μάζες που θα νομίζουν πως κάποιος (δευτεροκλασάτος) πολιτικός θα τους προστατεύει από πλημμύρες όπως στη Μάνδρα, ή πυρκαγιές όπως στο Μάτι, ενώ πρόκειται για αχρείους τυχοδιώκτες.

Ο λαοπρόβλητος πρωθυπουργός έβαλε αρχικά κάποιον καθηγητή εγκληματολόγο στη θέση αυτή, τον Γιάννη Πανούση, μα εκείνος αφού είδε πως ήταν εντελώς αδύνατο να προστατεύσει τους πολίτες από τους μεγαλύτερους εγκληματίες, δηλαδή τους τσιπριστές του υπουργικού συμβουλίου και τον ίδιο τον κ. Τσίπρα, σε λίγους μήνες παραιτήθηκε. Ακολούθησε ο κ. Τόσκας με στρατιωτικές περγαμηνές που όμως άρπαξαν φωτιά από τις τσιπρικές ιδεοληψίες και τη φλόγα του να υπηρετήσει τον κ. Τσίπρα και κατέληξαν αποκαΐδια στο Μάτι, καλοκαίρι 2018, οπότε παραιτήθηκε κι αυτός. Ήταν ο κύριος που δεν ήθελε «άγρια δύση» στην ευτυχισμένη, ήρεμη, κανονική Αττική.

2. Τώρα έχουμε μια τσιπρίστρια επιστήμονα, πρώην γιατρό, την κα. Όλγα Γεροβασίλη η οποία, δίχως στηθοσκόπιο τώρα, κάνει πολιτικές και οικονομικές διαγνώσεις, και αυτή στην υπηρεσία του κ. Τσίπρα.

Μια εντυπωσιακή διάγνωσή της πριν από λίγους μήνες ήταν πως δεν πρέπει να «αστυνομοκρατούνται» τα ΑΕΙ και δη στο κέντρο της Αθήνας. Ενώ άλλοι, χωρίς ιατρική εκπαίδευση και πείρα, θέλουν την αστυνομία να μπορεί να επεμβαίνει, όπως γίνεται σε άλλες χώρες της προοδευτικής Δύσης, και να εμποδίζουν τους κουκουλοφόρους και μπαχαλάκηδες που έχουν κάνει τα ΑΕΙ άντρα τους για επιθέσεις κατά πολιτών και πανεπιστημιακών, για πορνεία και για διακίνηση ναρκωτικών. (Αυτά κατά την αναρχοαριστερή νοοτροπία και δη τον τσιπρισμό είναι «διακίνηση ιδεών»!)

Πιο πρόσφατα, τέλη Φεβρουαρίου 2018, σε πλήρη αρμονία με τη λενινιστική-σταλινική και μαοϊκή νοοτροπία που στηρίζει κάθε φασιστόμουτρο φτάνει αυτός να δηλώνει σοσιαλιστής, δήλωσε η κα. Προστάτιδα πως η οικονομική κατάρρευση στη Βενεζουέλα και η συνακόλουθη φτώχεια (και η μετανάστευση εκατομμυρίων πολιτών) οφείλεται όχι στον δικτάτορα Μαδούρο (ή τον προκάτοχό του Τσάβεζ) μα σε «καπιταλιστικές επενδύσεις» – και γι’ αυτό τις αποφεύγουν και στην Ελλάδα, υποθέτω, οι τσιπριστές!

3. Πιο πρόσφατα, πάλι (28 Φεβ), αφού δέχθηκε κι αυτή τη θερμή υβριστική κατακραυγή υποδοχής της στη Πτολεμαΐδα αποφάνθηκε πως αυτό το έκαναν «ακραίοι κύκλοι που ήθελαν να εμπλουτίσουν ένστικτα που δεν έχουν σχέση με τη Δημοκρατία»!

Είναι η κα. Γεροβασίλη μια ακόμη ενσαρκωμένη εξαπάτηση του άτσαλου τσιπρισμού τον οποίο προωθεί στα τυφλά και ξεδιάντροπα ως επιστήμων.

Τι σόι γιατρός ήταν όταν δέχεται έναν αμόρφωτο μαχαλόμαγκα του φοιτητικού αμφιθεάτρου ως πολιτικό προϊστάμενο και μέντορα, θεωρεί τις ασχήμιες των ρέμπελων του «Ρουβίκωνα» ως συλλογικές παρεμβάσεις και καθόλα νόμιμες (ακόμα και όταν αυτοί εισβάλουν σε χώρους αθλητισμού όπου μαμάδες με μικρά παιδιά βρίσκονται για να παρακολουθήσουν τις θυγατέρες τους να αθλούνται) και δεν παίρνει τα αναγκαία μέτρα να σταματήσουν οι αισχρότητες των «συλλογικοτήτων» με κουκούλες και μάσκες στα ΑΕΙ και στα Εξάρχεια;

4. Μα βλέπετε αυτή τη δισυπόστατη κριτική προσέγγιση στα πολιτικοοικονομικά και κοινωνικά ζητήματα την εφάρμοζε ο προϊστάμενός της στον τσιπρισμό του «έτσι-θέλω». Εκείνος προωθούσε κάθε μορφή (ακόμα και παράνομης) βίας ενάντια στην όποια κυβέρνηση και «δημοκρατία».

Δημοκρατία υπάρχει για τους τσιπριστές μόνο όταν τα δικά τους φασιστόμουτρα κυβερνούν σε βάρος του λαού. Όποιοι εναντιώνονται σε αυτούς, ή στους Μαδούρο και στους όμοιούς τους, «εμπλουτίζουν» αντιδημοκρατικά «ένστικτα». Ευφημισμός πάλι!

Πρέπει όλοι αυτοί οι πρωτοκλασάτοι τσιπριστές να χρησιμοποιούν μια πλευρά του μυαλού εντελώς άγνωστη σε μας τους αμύητους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *