Πετρόπουλος: Απορρίμματα και Σύριζα

Πετρόπουλος: Απορρίμματα και Σύριζα

Όλοι έχουμε να λέμε για τον Τσίπρα, τον Πολάκη και τους άλλους τοξικούς αθυρόστομους του Σύριζα. Εγώ συχνά γράφω για χυδαιότητες, προστυχιές, ξεδιαντροπιές, αισχρότητες και αθλιότητες.

Είναι αλήθεια πως μερικοί όπως η κα Γεροβασίλη, ο κ. Δραγασάκης κ.λπ., είναι πολύ πιο προσεκτικοί στις εκφράσεις τους. Έτσι μπορεί να δίνεται η εντύπωση πως εγώ υπερβάλλω και ίσως ο Σύριζα, δηλαδή ο πρόεδρός τους, να κάνει φιλότιμη προσπάθεια να αλλάξει προς τη σοσιαλδημοκρατική νοοτροπία.

Αλλά μην εμπιστεύεστε τις πρωτεϊκές αλλαγές που διαρκούν μόνο λίγα λεπτά. Συλλογιστείτε το ακόλουθο απόσπασμα του Υφυπουργού Εργασίας, κ. Αναστ. Πετρόπουλου, σε πρόσφατη ομιλία του στη Βουλή (τέλη Φεβρουαρίου 2019) που απευθυνόταν σε μαθητές δημοτικών σχολείων καθώς παρακολουθούσαν τη συνεδρίαση και μάθαιναν για τον κοινοβουλευτισμό και τη δημοκρατία!

«Καλωσορίζω και τους μαθητές που παρακολουθούν αυτή τη συζήτηση, για να θυμούνται ότι τούτη η κυβέρνηση επιδιώκει να λύσει προβλήματα που συσσωρεύτηκαν τα προηγούμενα χρόνια… Η εικόνα των κάδων απορριμμάτων στην Αθήνα, από όπου είχαν εξαφανιστεί οι γάτες και οι σκύλοι, γιατί ήταν άνθρωποι που έτρωγαν τα αποφάγια, είναι μια εικόνα την οποία ίσως δεν προλάβατε να δείτε εσείς, παιδιά, αλλά είναι μια πραγματική εικόνα η οποία έχει εκλείψει. Αντιμετωπίσαμε μια ανθρωπιστική κρίση στη χώρα και με δυσκολίες δημιουργήσαμε όρους για να αφήσουμε πίσω μας αυτό το παρελθόν.»

Πρόκειται ακριβώς για μια τρισάθλια «απεύθυνση» ενός αισχρού νου προς την αθωότητα των μαθητών που ούτε την ποιότητα της ρητορικής είναι σε θέση να κρίνουν ούτε τους ανιστόρητους ψευδείς ισχυρισμούς! Όπως όλοι σχεδόν οι τσιπριστές σπέρνει κι αυτός διχόνοια και καταφρόνια με ένα κυριολεκτικά βρόμικο θέμα με βρόμικο τρόπο.

Η απεύθυνση δεν είναι καν πολιτική: είναι καθαρά κι εγκληματικά πρόστυχη καθώς επιχειρεί να εκμαυλίσει τα μαθητούδια. «Εμείς του Σύριζα, τα παλικάρια του Αλέξη Τσίπρα, βγάλαμε τους Έλληνες από τους κάδους όπου, σαν γατιά και σκυλιά, τρέφονταν με αποφάγια και ακαθαρσίες. Εσείς βέβαια δεν το ζήσατε, δεν το ξέρετε γιατί μεγαλώσατε μακριά από τους κάδους στη θαλπωρή των σπιτιών σας που εμείς επιδοτούμε (ιδίως τώρα στην προεκλογική περίοδο). Και ποιοι είχαν δημιουργήσει εκείνη την κατάσταση; Αυτοί που τώρα μας πολεμούν και θέλουν να μας ρίξουν από την εξουσία.»

Κι ας είναι αυτοί το 75% των ψηφοφόρων!

Αυτή δε η πρόστυχη αμετροέπεια διαρρέει ορμητικά από τον ψυχοπαθή κ. Τσίπρα σε όλα τα τσιράκια του στην κυβέρνηση και στο κόμμα. Μπορεί μερικοί να μιλούν πιο ήπια και να χαμογελούν, μα πίσω από την ευχάριστη επίδειξη είναι η διγλωσσία της οχιάς με το δηλητήριο του διχασμού. Είναι ο καταπληκτικός κυνισμός του τσιπρισμού.

Θα επανέλθω για πρόσθετη ματιά στον κ. Πετρόπουλο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *