Αριστερή φορολόγηση – υπέρ φτωχών

Αριστερή φορολόγηση – υπέρ φτωχών

Είναι γνωστό πια (και πολύ ανιαρό στην επανάληψη) πως η θρυλική χώρα, που πρώτη δίδαξε στην Ευρώπη τη Δημοκρατία και τον Πολιτισμό, είναι η πιο υπερ-φορολογούμενη χώρα της Ευρώπης. Διότι έχει μια αναρχοαριστερή κυβέρνηση τσαρλατάνων που θέλουν να την ξεζουμίσουν – και το κάνουν επιτυχώς σχεδόν 4 έτη τώρα.

Ας μην κατηγορώ μόνο τους τσιπριστές. Ναι, οπωσδήποτε το Ντούο Σαμαρά-Βενιζέλου και προηγούμενες κυβερνήσεις Δεξιών και Κεντρώων (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ) δεν ήταν τόσο αναίσχυντα και φανερά απατεώνες και αμόρφωτοι. Ναι, οπωσδήποτε το Ντούο Σαμαρά-Βενιζέλου προχωρούσε να βγάλει τη χώρα από το μνημόνιο. Και ναι, οι τσιπριστές έκαναν όλα όσα μπορούσαν με τις κομμουνιστικές πρακτικές τους να εμποδίσουν κάθε προοδευτική πολιτική. Μα έγινε φανερό πως δεν ήθελαν να κάνουν ριζικές μεταρρυθμίσεις και να αλλάξουν το καθεστώς κρατισμού, πελατειασμού και διόγκωσης Δημοσίου Τομέα σε βάρος του Ιδιωτικού. Και δεν έχουν καταλάβει ακόμα πως αυτοί είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνοι για την κατάντια μας και την άνοδο και παραμονή στην εξουσία της χειρότερης κυβέρνησης στην ιστορία μας.

Ναι, υπήρξαν περικοπές σε μισθούς και συντάξεις κλπ. των ΔΥ, αλλά αυτοί που υπέφεραν πολύ χειρότερα κι έχασαν τις δουλειές τους ήταν οι εργαζόμενοι στον Ιδιωτικό Τομέα. Ακόμα και σήμερα, 8 έτη από τα πρώτα κτυπήματα της κρίσης, αυτό το γεγονός παραγνωρίζεται.

Ακόμα και σήμερα, μετά μάλιστα από 4 έτη τσιπρικής ψευτοαριστερής κυβέρνησης με ανήθικο πλεονέκτημα, το 19% των φορολογούμενων εξακολουθούν να επωμίζονται περίπου το 90% των φόρων εισοδήματος (δεδουλευμένου και μη) φυσικών προσώπων.

Και η έκτακτη φορολογία για εισοδήματα πάνω από 12.000 (!), η λεγόμενη «εισφορά αλληλεγγύης» που επιβλήθηκε το 2011 θα εξακολουθεί να πληρώνεται έως και το 2022!

Ο σύντροφος Τσακαλώτος, που προσποιείται τον κομμουνιστή και φίλο του λαού, είναι ο κύριος σχεδιαστής της τσιπρικής φορολογικής πολιτικής. Οι ξένοι θεσμοί δίνουν βέβαια την ευλογία τους, μα δεν προτείνουν τέτοια μέτρα πολιτικής στασιμότητας και φτωχοποίησης. Ο ίδιος ο εκλεπτυσμένος «μαρξιστής» δήθεν, ομολόγησε στους υποψήφιους πλην εχθρικούς επενδυτές στη Νέα Υόρκη πως η πολιτική αυτή και τα υπερπλεονάσματα και οι παροχές δεν κάνουν καλό στην οικονομία.

Δυστυχώς δεν έχει τη γενναιότητα του θείου του Θ. Τσακαλώτου, του διάσημου Συν/ρχη της σωτήριας Ορεινής Ταξιαρχίας που πολέμησε με τον Μοντγκόμερι στη 2η μάχη, τη νικητήρια του Ελ Αλαμέιν, και κατέλαβε το Ρίμινι στην Ιταλία – κι έσωσε την Αθήνα από τους συμμορίτες στα Δεκεμβριανά 1944.

Είναι ο Τσακαλώτος νεότερος μορφωμένος στα Οικονομικά μα προτιμά τις αναρχοαριστερές αρλούμπες και τη τσιπρική πολιτική.

Δυστυχώς δεν θα αλλάξει η φορολαίλαπα πριν το 2022 παρά μόνο το 2020 η εισφορά αλληλεγγύης θα πληρώνεται από όσους έχουν εισόδημα 30.000 και πάνω!

Μα οι τσιπριστές, που πρόκειται να μας γδάρουν για άλλα 2-3 δισ Ευρώ του χρόνου, εορτάζουν την κυβερνητική επιτυχία τους!

Μόνο τέτοια φιλόπτωχα κατακάθια παράγει πλουσιοπάροχα η χώρα μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *