Παρακμής συνέχεια

Παρακμής συνέχεια

- in Επικαιρότητα
0

Ο κ. Τσίπρας δεν έμαθε πολλά χρήσιμα πράγματα για τη ζωή.

Κυβερνά τη χώρα 4 έτη γεμάτα και δεν έκανε τίποτα χρήσιμο για την κοινωνία ή έστω το δικό του κόμμα. Εκτός από τους τυφλοπόντικες πιστούς του ο λαός δεν τον αποδοκιμάζει απλώς, μα τον σιχαίνεται.

Τη φτώχεια της νοοτροπίας του την πρόβαλλε αριστοτεχνικότατα όταν στις γιορτές εγκαινίασε ή, όπως διόρθωσαν οι απαράτσικ του αργότερα, “επιθεώρησε” (με τις συνήθεις μεγαλοστομίες και ασυναρτησίες, λίγους παρατρεχάμενους και πολλές κάμερες) τον ατελέστατο σταθμό μετρό στη Θεσσαλονίκη με τις ζωγραφιές των εκδοτηρίων και άλλων ιλαρών λεπτομερειών – σαν τα ζωγραφιστά χωριά του πρίγκιπα Ποτέμκιν στην επιθεώρηση της Μεγάλης Αικατερίνης.

Δυστυχώς δεν είναι μόνο αυτό το δείγμα εκφυλισμού. Τις ίδιες μέρες –

1. Έσκασε μπόμπα στην είσοδο ναού στην κεντρική Αθήνα, με μόνο 2 τραυματίες.

2. Άλλη μπόμπα έσκασε στα γραφεία Καθημερινής και Σκάι με ζημιές μα όχι θύματα.

3. Ο υπουργός Πολάκης για πολλοστή φορά στράφηκε κατά δικαστικών (τους ονομάτισε μάλιστα) κατηγορώντας τους ανοικτά πως δεν προωθούν ορισμένες υποθέσεις που έχουν αναλάβει ώστε να μπουν, όπως εύχεται, μερικοί αντιπολιτευόμενοι στη φυλακή κι έτσι οι Συριζαίοι να κερδίσουν, όπως ελπίζουν, τις εκλογές.

4. Προστατευόμενος μάρτυρας αφού, όπως λέει, αρνήθηκε να ενδώσει σε πιέσεις για να ενοχοποιήσει τους πολιτικούς κκ Σαμαρά, Γεωργιάδη και Στουρνάρα, μετατράπηκε σε κατηγορούμενο και του απαγορεύθηκε η έξοδος από τη χώρα!

5. Δύο άλλοι προστατευόμενοι μάρτυρες τώρα, μετά από ένα ολόκληρο έτος, θυμήθηκαν πως ο ίδιος έχει κάνει αμαρτήματα!

6. Ο πρόεδρος των δικαστών αποκάλυψε τώρα μόλις πως ένας νόμος που έφερε στη Βουλή ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κοντονής αποσύρθηκε τότε διότι περιελάμβανε μια Ευρωπαϊκή διάταξη που ενισχύει το τεκμήριο αθωότητας κάθε κατηγορούμενου προτού αποφανθεί η Δικαιοσύνη (Η απαρχή του φασισμού.)

7. Ληστείες και δολοφονίες αυξάνονται καθημερινά.

8. Δύο καταδικασμένοι κακοποιοί απέδρασαν από τον Κορυδαλλό με λιγοστή προσπάθεια. Οι δεσμοφύλακες δεν τους αντιλήφθηκαν ούτε από τις σκοπιές τους ούτε από τις ηλεκτρονικές οθόνες. Προφανώς κοιμόντουσαν ή απουσίαζαν!

9. Ο Κουφοντίνας, ένας απεχθέστατος τρομοκράτης, καταδικασμένος 11 φορές σε ισόβια για δολοφονίες, έκανε τις βόλτες του μειδιώντας αυτάρεσκα στο κέντρο της Αθήνας και στα σημεία που είχε εκτελέσει τα θύματά του.

Αυτό το τελευταίο ενσαρκώνει, συνοψίζει και προβάλλει με ακρίβεια την όλη ψυχοπάθεια των Συριζαίων και το μεγάλο πλεονέκτημα της ανηθικότητάς τους.

Και η παρακμή θα συνεχιστεί με την ίδια ορμητικότητα προς τα κατώτερα σκαλοπάτια της άγνοιας και της εγκληματικότητας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *