Ε1549: Όχι οχιάς

Ε1549: Όχι οχιάς

- in Επικαιρότητα
0

Ούτε η οχιά ούτε άλλο φίδι (εκτός από ένα μαύρο μακρύ, όχι όμως πολύ κοινό και δεν δαγκώνει: λέγεται, αν θυμάμαι καλά, «σαϊτα») επιτίθεται στον άνθρωπο απρόκλητα. Άραγε θα έπαυε ο Αρχιερέας του τσιπρισμού να δαγκώνει τον αέρα και να ραντίζει τους ανθρώπους με το δηλητήριο που χύνει τόσο άφθονα και απερίσκεπτα;

Όχι, λέω κι εγώ, απηχώντας το δικό του αστείρευτο στην άρνηση της αλήθειας, πραγματικότητας, λογικής κι ευγένειας. Τώρα, μπορεί το δηλητήριο του (η συνεχής άρνηση αυτών των ιδιοτήτων) να ενδυναμώνει την ανοησία στο 60% του ελληνικού λαού μα το υπόλοιπο 40% περίπου φοράει αντισηπτική θωράκιση. Δεν επηρεάζεται πια.

Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να σταματήσει. Με τέτοια χαρακτηριστικά ήρθε στην τωρινή ενσωμάτωσή του, και αυτά θεωρητικά και πρακτικά, στην ανατροφή και στην εκπαιδευτική του καριέρα, ιδίως στην πολυετή πανεπιστημιακή του φοίτηση στο αμφιθέατρο και στην κομμουνιστική Νεολαία προτού αντιληφθεί πως η δική του σχιζοφρένεια είναι ανώτερης ποιότητας από εκείνη που πρυτανεύει στον Περισσό (Παλάτι του Λαού)!

Όχι, όχι, όχι – φωνάζει ακατάπαυστα! Θα νόμιζε κανείς πως λάτρεψε και μιμείται τον Μεταξά!

Μα, φυσικά, όχι. Ζει σε μία φιλελεύθερη κάπως κοινωνία όπου επικρατούν ορισμένες αξίες (δήθεν) της πολιτισμένης και προοδευτικής Δύσης – έστω κι αν αυτή, αυτόν τον καιρό, είναι η πρώτη που τις αρνείται με τρομερή και ανυπόκριτη υποκρισία. Επομένως, όλες οι επίσημες εξαγγελίες και πολιτικές (ακόμα και οι υποκριτικές περιέχουν ένα ψήγμα φιλελεύθερου προοδευτισμού), προκαλούν τον αναρχοαριστερισμό του κ. Τσίπρα και έτσι δαγκώνει τον αέρα και φτύνει το δηλητήριο του. Σε κάθε πρόταση αντιδρά με το μηχανικό, μαχητικό του «όχι»! Ας αφήσουμε στην άκρη τους χείμαρρους χυδαιολογίας των πιο ξετσίπωτων τσιρακιών του στον αγώνα κατά της λογικής.

Κατήγγειλε με κείνον τον συνδυασμό θλιβερής, πένθιμης σοβαροφάνειας και απύθμενης ηλιθιότητας (είναι, είμαι βέβαιος, πολύ πιο σοβαρός και ευφυής στην αληθινή φύση του) πως η νέα ψηφιακή ταυτότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι τρικ εντυπωσιασμού διότι δεν θα ισχύει ως ταξιδιωτικό έγγραφο εκτός ελλαδικής επικράτειας! Ξεχνά τη μοναδικότητα του ψηφιακού πιστοποιητικού μας το οποίο γρήγορα μετά υιοθέτησε σύσσωμη η Ευρωπαϊκή Ένωση!

Παραθέτω κείμενο από την Καθημερινή:

Καταγγέλλοντας από συνήθεια

Newsroom: 28.07.2022 • 20:49

Εντάξει οι ψηφιακές ταυτότητες. Αλλά οι νέες κανονικές ταυτότητες, για τις οποίες εκκρεμεί ο διαγωνισμός, πού είναι; Αυτή ήταν η πρώτη αντιπολιτευτική πατέντα με την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να αντιταχθεί ακόμη και στο gov.gr wallet – που θα ενσωματώνει ψηφιακά δίπλωμα οδήγησης και αστυνομική ταυτότητα. Η άλλη πατέντα ήταν να καταγγείλει την εφαρμογή επειδή θα έχει ισχύ μόνο στην ελληνική επικράτεια – και δεν θα ισχύει ως ταξιδιωτικό έγγραφο. Χωρίς μάλλον να το καταλαβαίνει, η αξιωματική αντιπολίτευση κατηγορεί την κυβέρνηση επειδή είναι πιο μπροστά από την Ευρώπη, που δεν είναι ακόμη έτοιμη για να στηρίξει την άυλη πιστοποίηση των μετακινούμενων προσώπων. Τα ίδια έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ και για την ελληνική ιδέα του ψηφιακού πιστοποιητικού εμβολιασμού. Μέχρι που το υιοθέτησαν και οι Βρυξέλλες. Στέντωρ.

Τώρα είναι εναντίον του πλαφόν για τις τιμές καυσίμων, σαν τον Πούτιν. Και ξεχνά τις δικές του παρακολουθήσεις (2015-2019) του ΚΚΕ!

Αχ, είναι τόσο αναπαυτικό κι εθιστικό το βόλεμα στη βλακεία!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *