Ε1593: Προεκλογικά ’23

Ε1593: Προεκλογικά ’23

Θα θυμάστε πως ο κ. Σπίρτζης (με το πάντα ύποπτο ύφος του) έριξε την ευθύνη για την πυρκαγιά και την εκατόμβη στο Μάτι (2018) στους κατοίκους που έχτισαν εκτός σχεδίου – όπως και ο Καμμένος των Ανελλήνων.

Μα δήλωσε ρητά, επίσης πρόσφατα, πως εμείς οι Τσιπριστές του Σύριζα “θα επαναφέρουμε τη δημοκρατία είτε με το καλό είτε με το άγριο”. Στη φούσκα της αυταπάτης των τσιπριστών ατσίδων διαδίδουν πως δεν έχουμε δημοκρατία – κι εννοούν πως δεν κυβερνούν αυτοί!

Μα όσα και να πουν αυτοί οι αγωνιστές (κατά) της Δημοκρατίας – ο Σπρίτζης, ο Πολάκης, ο Βαρεμένος, η κα Όλγα, ή κα Φωτίου κλπ., όσα και να διαλαλήσουν οι Συντάκτες της Εφημερίδας των Συντακτών, δεν θα φτάσουν ποτέ την ευκολία με την οποία διαχειρίζεται ασυναρτησία και ψευδολογία ο μέγας Ιεροφάντης τους, ο ίδιος ο κ. Τσίπρας.

Στις 7 Φεβρουαρίου υπεραμύνθηκε στη Βουλή την επιλογή της ανάκρουσης του ύμνου του ΕΑΜ στις διάφορες προεκλογικές του εκδηλώσεις. Και βέβαια δεν θα αγνοούσε την αναγνώριση της Εθνικής Αντίστασης. (Σάμπως και υπάρχουν Έλληνες που δεν έχουν ακούσει πως υπήρξε Εθνική Αντίσταση κατά των Γερμανών με τη συνδρομή των Βρετανών μα καμιά των Σοβιετικών!)

Ασυναρτησία και ψευδολογία σμίγουν τόσο αρμονικά στα τσιπρικά στόματα.

Είδε μάλιστα, είπε, και τον (πολιτικά καρατομημένο) Καρατζαφέρη σε μια τηλεοπτική εμφάνιση και οι Συριζαίοι τη θεώρησαν επιστροφή του στην Ν.Δ!

Έτσι θα έχουν τώρα κι έναν μπαμπούλα της ακροδεξιάς στη ΝΔ να βρίζουν σε συνδυασμό με τον Μητσοτάκη!

Αλλά τι να περιμένουμε;

Ο κ. Τσίπρας εκλέχτηκε ως εκπρόσωπος ενός τμήματος του λαού. Μα τώρα και ως τις εκλογές, θέλοντας και την πίτα σωστή και τον σκύλο χορτάτο, το παίζει λευκός απεργός – ανεύθυνος όπως πάντα!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *