Παλαβομάρα Παρασκευόπουλου

Παλαβομάρα Παρασκευόπουλου

- in Επικαιρότητα
0

1. Για να αντιμετωπιστεί η βία στα ΑΕΙ απαιτείται η “ευαισθητοποίηση των φοιτητών και των εκπροσώπων τους, ώστε να γίνει σαφές ότι όταν το θύμα είναι συνάδελφος ή καθηγητής δεν πλήττεται η άρχουσα τάξη”!

Βρέστε, λέει, το Πόρισμα Παρασκευόπουλου υπό την υψηλή εποπτεία του Παιδείας κ. Γαβρόγλου, μέλη της άρχουσας τάξης και βαράτε τους!

Ο ίδιος ο κ. Παιδείας είναι από τους “εξουσιαστές”, αλλά και καθηγητής. Βρέστε τον και βαράτε τον ως εκπρόσωπο της άρχουσας τάξης. Ακόμα περισσότερο, ω ευαίσθητοι φοιτητές, βρέστε τον εκατομμυριούχο κ. Σταθάκη. Αυτός κι αν ανήκει στην άρχουσα τάξη με τον κ. Τσίπρα!

Μη χάνετε τον χρόνο σας φωτισμένοι νεολαίοι με το να δέρνετε και γενικά να προπηλακίζετε συμφοιτητές και μη-άρχοντες καθηγητές. Να βαράτε και να βρίζετε τους βρωμανθρώπους άρχοντες όποιοι και αν είναι αυτοί.

2. Η Επιτροπή Παρασκευόπουλου συστήθηκε για να “μελετήσει ζητήματα της ακαδημαϊκής ελευθερίας και ειρήνης”. Άλλη παλαβομάρα.

Σε ποια χώρα της ΕΕ θεωρούνται η ακαδημαϊκή ελευθερία και ειρήνη αγαθά τόσο εύθραυστα κι επισφαλή, ώστε να απαιτούν ειδική έρευνα ή μελέτη;

Μόνο στην Ελλάδα διότι μόνο εδώ υπάρχει τόση παλαβομάρα.

Τον πόλεμο και την ταραχή στα ΑΕΙ της χώρας ποιος την έφερε, ω καρπεροί καθηγητάδες; Δεν είναι οι αναρχοαριστεροί όλοι που σήμερα ως τσιπριστές αποτελούν την εξέχουσα κι εξουσιαστική άρχουσα τάξη;

Και ποιος ο απώτερος ή βαθύτερος σκοπός του πάνσοφου πορίσματός σας; Δεν είναι ο πραγματικός σκοπός να μην αλλάξει το υφιστάμενο καθεστώς στα ΑΕΙ, μα να δοθεί μια τσιπρική ερμηνεία, ώστε αυτό να παραμείνει για να συνεχίσουν τη δράση τους τα τσιπρικά τσογλάνια;

Να η τσιπρική λογική: Υπάρχουν ναρκωτικά στην κοινωνία. Επομένως υπάρχουν ναρκωτικά και στα ΑΕΙ (και στα λύκεια, γυμνάσια και δημοτικά)! Πώς θα τα απομακρύνεις από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα χωρίς να τα ξεριζώσεις από την κοινωνία;… Οπότε το θέμα είναι ευρύτατα κοινωνικο-πολιτικό και όχι θέμα καταστολής εγκλήματος.

Έτσι οι “σοφοί” προτείνουν τη “συστηματική χαρτογράφηση της πορείας των ναρκωτικών ουσιών από τις μικρές αποθήκες ως τους λήπτες”. Πρέπει επίσης να γίνει “ανάλυση κατά περίπτωση των παραγόντων που ευνοούν την ανάπτυξη της αγοράς τους”.

Έτσι δεχόμαστε πλήρως πως η παραβατικότητα οφείλεται, σύμφωνα με την παλαβομάρα των τσιπριστών, στην εγγύτητα του πανεπιστημιακού θεσμού με την περιβάλλουσα κοινωνική πραγματικότητα – σάμπως και θα μπορούσαν τα ΑΕΙ να είναι κάπου εκτός κοινωνίας! Οι σοφοί, λοιπόν, δεν σκέφθηκαν πως ένας βασικός λόγος που οι ναρκέμποροι εδράζουν γύρω στα ΑΕΙ είναι ό,τι μόλις πλησιάζει η αστυνομία μπορούν να καταφύγουν στο ιερό άσυλο των ΑΕΙ. Αλλά συνιστούν στις διοικήσεις να κάνουν “ανάλυση” των παραγόντων. Δηλαδή ενώ βλέπουν τους εγκληματίες ολοκάθαρα (και η Αστυνομία τους γνωρίζει), οι εκπαιδευτές να “αναλύσουν” τη διαδρομή των ναρκωτικών, πώς και πότε και από πού έχουν έρθει. Και με αυτό θα σταματήσει το κακό!

3. Οι γελοιότητες αυτών των φωστήρων (με Πρόεδρο τον κ. Παρασκευόπουλο), είναι περισσότερο για κλάματα και ουρλιαχτά παρά για γέλια.

Φταίει ο καπιταλισμός, ηλίθιοι, μας λένε ποικιλότροπα.

Φταίνε οι διδάσκοντες που δεν κινητοποιήθηκαν λενινιστικά για την “ανάπτυξη διακλαδικών αντικειμένων διδασκαλίας, όπως η βία και η χρήση ναρκωτικών” και δεν διδάχθηκαν οι ίδιοι την “ήπια διαχείριση κρίσεων” με λενινιστική διαλεκτική.

Δηλαδή αν οι τσιπριστές χτίζουν την πόρτα του γραφείου σου ή αδειάζουν έναν σκουπιδοτενεκέ πάνω σου, φταις εσύ!

Δηλαδή, φταίτε εσείς που υπάρχετε!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *