Δυσφήμηση

Δυσφήμηση

1. Ο ανεκδιήγητος, μάλλον τζούφιος κ. Τζανακόπουλος, ο τσιριχτής των τσιπριστών, βρήκε πάλι να βροντήξει κατά του αρχηγού της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη που «δεν χάνει την ευκαιρία να δυσφημεί την Ελλάδα στο εξωτερικό» επειδή ο Κ. Μητσοτάκης έκανε ορισμένες μη-κολακευτικές δηλώσεις για την κυβέρνηση των Συριζανελλήνων στη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (19/9/18).

Είναι, αναγνωρίζω, αμάρτημα μέγα να δυσφημείς τη χώρα σου, τον λαό και τη λαοπρόβλητη κυβέρνηση στους ξένους που αμέσως σε κοιτούν συνοφρυωμένοι και δύσπιστοι.

Αλλά ο κ. Τζανακόπουλος δεν έδειξε να εξοργίζεται και να σπεύδει να επικρίνει (προς υπεράσπιση της χώρας) το αφεντικό του, ιστορικό ηγέτη κ. Τσίπρα, όταν αυτός καταρρακώθηκε και ρεζίλεψε τον σύνολο Ελληνισμό καθώς απευθυνόταν σε ένα άδειο Ευρωκοινοβούλιο με μόλις 65 παρόντες από τους 710 βουλευτές! Και ο αναίσχυντος πρωθυπουργός δυσφήμησε τους πολιτικούς του αντιπάλους τότε και όλους τους προηγούμενους. (Καταλαβαίνω βέβαια πως με τη τσιπρική διαλεκτική – προέκταση του λενινισμού – οι αλλοπρόσαλλες πράξεις του κ. Τσίπρα υπάγονται στην ιστορική αναγκαιότητα.)

2. Δυστυχώς κι εμείς σε αυτό το ιστολόγιο δυσφημούμε συχνά (ιδίως ο υπογράφων) το μεγαλείο του υπαρκτού και ανύπαρκτου Ελληνισμού, αποδίδοντας στο έθνος μας αειθαλή ηλιθιότητα.

Πριν από χρόνια ο αγαστός Γεωργάκης Π, γόνος του Αείμνηστου, δήλωσε στους ξένους πως η Ελλάς είναι μια «διεφθαρμένη χώρα» ρίχνοντας κι άλλο καύσιμο στο πυρ της δυσπιστίας των κουτόφραγκων (που, ευτυχώς, είναι κουτοί).

Μετά είναι και οι προσπάθειες του άλλου πολιτικού γόνου Κωστάκη Κ, ακάματου και για χρόνια αμίλητου, που επιχείρησε να δείξει πως η προηγούμενη κυβέρνηση απέκρυψε χρέη και εισήλθαμε στην ΕΕ με πλαστά στοιχεία.

Πολύ νωρίτερα, ο Αείμνηστος λαοπλάνος κατηγορούσε (εν μέρει ορθά) την προηγούμενη κυβέρνηση πως είχαν κάνει τόσες κρατικοποιήσεις που δεν είχαν αφήσει πολλά για τον ίδιο – κι έτσι επιδόθηκε σε δανεισμό για να κάνει διορισμούς και να αυξήσει μισθούς και συντάξεις Δημοσίου!

3. Για 150 έτη σχεδόν κάθε κυβέρνηση κατηγορούσε την πρότερη πως της άφησε «καμένη γη». Μόνο οι τσιπριστές δεν θα αφήσουν καμένη γη, αλλά ναρκοθετημένη.

Παρά τη δυσφήμηση που διαχέουμε για τον τσιπρισμό, δεν παύουμε να τονίζουμε και τις πρωτιές ή άριστες επιδόσεις του.

Διώκει ανηλεώς «εχθρούς» όπως ο Λουκάς Παπαδήμος, ο Γιάννης Στουρνάρας, ο Ανδρέας Γεωργίου (της ΕΛΣΤΑΤ) κλπ. (μα δεν τους εξοντώνει όπως έκαναν οι Χίτλερ και Στάλιν).

Έχει επιτύχει ασύλληπτη πρωτιά στην υπερφορολόγηση μεταξύ των χωρών του ΟΟΣΑ και στην παραμονή σε μνημόνιο μεταξύ Ευρωπαϊκών χωρών.

Καμιά άλλη κυβέρνηση δεν αποζήτησε τόσο συχνά συνεννόηση με άλλα κόμματα σε οικονομικά, διπλωματικά και άλλα θέματα, άσχετα με το αν βρίζει και λοιδορεί αντιπάλους απωθώντας τους μακριά, κλπ. κλπ.

Και θα συνεχίσουμε να προβάλλουμε τις πρωτιές στο ψεύδος, στη σχιζοφρένεια, στον κυνισμό, στην εξαπάτηση και στην ανικανότητα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *