Ε1739: Σύριζα – Κατρούγκαλος και κα Τσαπανίδου

Ε1739: Σύριζα – Κατρούγκαλος και κα Τσαπανίδου

Έχουμε συχνά αναφερθεί στη ριζική και ανίατη σχιζοφρένεια που χαρακτηρίζει τον Σύριζα – δηλαδή όλους τους πρωτοκλασάτους του.
Πρόσφατα (Μάϊος 21), σε κάποιο τηλεοπτικό πάνελ, πιεσμένος από τις ατάκες του Άδωνι Γεωργιάδη, ο κ. Κατρούγκαλος αυτοπαγιδεύτηκε στην ανοησία του δηλώνοντας την πιθανή επιστροφή του μέτρου που επί κυβερνήσεως Συριζανέλ και δικής του υπουργίας (και Τσακαλώτου) επέβαλε 20% φόρο στους ελεύθερους επαγγελματίες. Ήταν ένα από διάφορα μέτρα που τότε είχαν πλήξει τη Μεσαία Τάξη – και αυτή δεν συγχώρεσε το υβριδικό κόμμα δίνοντας στήριξη στη ΝΔ, Ιούλιο 2019.
Έτσι και τώρα πρώτα οι ελεύθεροι επαγγελματίες ξεσηκώθηκαν και μετά η ΝΔ και το Πασόκ έριξαν τα δηλητηριώδη βέλη τους κατά του ασυμμάζευτου Σύριζα.
Αρχικά η εκπρόσωπος Τύπου των τσιπριστών κα Τσαπανίδου δήλωσε πως δεν υπήρξε κανένα θέμα και πως ο κ. Μητσοτάκης και το κόμμα του διαστρέβλωσαν την υπόθεση σε μια ακόμα προσπάθεια να κοροϊδέψουν τον κόσμο. Και η κα Τσαπανίδου βαφτίστηκε πλήρως στην κολυμβήθρα του τσιπρισμού ως επαγγελματίας Δημοσίων Σχέσεων που βαφτίζουν το κρέας ψάρι και με την υπόσχεση θέσης στην Ευρωβουλή, προπαγανδίζει όλες τις ανοησίες του τσιπρικού αχταρμά. Το όνομα της έχει κι αυτό τον χαρακτηριστικό ήχο «τς»!


Τώρα, παρότι το όνομα του κ. Κατρούγκαλου φιγουράρει στη λίστα των υποψηφίων (και σίγουρα θα λάβει πολλές ψήφους), ο πρώην υπουργός αποπέμφθηκε από τον ίδιο το κ. Τσίπρα. Οπότε η κα Τσαπανίδου για μια ακόμα φορά μένει έκθετη με ψευδολογία.
Μα η τσιπρική ανοησία εκδηλώθηκε και στην επίθεση που ενορχήστρωσαν οι Συριζαίοι κατά του δημοφιλέστατου μουσικού και τραγουδοποιού Διονύση Σαββόπουλου. Διότι αυτός, παρά την κατά καιρούς εκδηλωμένη αριστεροσύνη του (παλαιάς όμως νοοτροπίας), δήλωσε πως επιθυμεί την αυτοδυναμία της ΝΔ γιατί «μας χρειάζεται ωριμότητα και μια ικανότητα διαχείρισης και ο καλύτερος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης»! Εντελώς λογική άποψη την οποία στήριξαν και 40,78% των ψηφοφόρων (21/5/) ενώ τους συναχωμένους συντρόφους μόλις το 20% (κατρακύλα από 32% που είχαν το 2019)!


Θύμωσαν και άστραψαν και βροντήξαν οι αναρχοαριστεροί τσιπριστές διότι ο Σαββόπουλος όχι μόνο στήριξε τον Μητσοτάκη (όπως στη Μεταπολίτευση ο Θεοδωράκης στήριξε τον Καραμανλή) μα μίλησε και για την «συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου»! Είναι δυνατόν, απορούν οι τσιπριστές να μιλάει για την πλειοψηφία υπέρ της τρισκατάρατης Νέας Δημοκρατίας;…
Και όμως ο λαός ελάλησε! Και αναρωτιέσαι αν θα κατορθώσουν οι τσιπριστές να έχουν επαφή με τις μέρες μας, 2023!….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *