E1701: Scholz προπαγάνδα

E1701: Scholz προπαγάνδα

Οι Ρώσοι είναι ακούραστοι στην προπαγάνδα συνεχίζοντας την ηρωική παράδοση της Σοβιετίας (1917-1989). Έχουν εξειδικευθεί στη διαστρέβλωση των πιο απλών γεγονότων.

Οι Σοβιετικοί, ανάμεσα στα πολλά κατορθώματα στρέβλωσης, είχαν εφεύρει (μαζί με τους Ρουμάνους) το «παλαιστινιακό κράτος» και τον «Παλαιστίνιο» ηγέτη Γιασέρ Αραφάτ, ενώ αυτός ήταν Αιγύπτιος από το Κάιρο!

Θα θυμάστε πως ο Ζελένσκι κι άλλοι αξιωματούχοι της Ουκρανίας βαφτίστηκαν «Ναζί» από το Κρεμλίνο – ενώ είναι Εβραίοι!

Ο Olaf Scholz δεν είναι από τους πιο λαμπρούς καγκελάριους της σύγχρονης Γερμανίας – και αμφιβάλλω αν θα υπάρξει κάποιος λαμπρός σαν τον Adenauer. Μα οι Ρώσοι άρχισαν μια καμπάνια λάσπης.

Εδώ και μερικούς μήνες εξαπλώθηκε νέο κατόρθωμα. Ο παππούς του Γερμανού καγκελάριου Olaf Scholz ήταν, διαδίδεται, ανώτατος αξιωματικός στα SS του Χίτλερ!

Ναι, υπήρξε ένας στρατηγός Αυστρο-ουγγρικής καταγωγής Friedrich Max Karl Scholz Edler von Rarancze. Αυτός πέθανε το 1944 στο Ανατολικό Μέτωπο (=Ρωσία), μα δίχως παιδιά!

Ο πατέρας του καγκελάριου Olaf Scholz γεννήθηκε μόλις το 1935 και οι παππούδες του ήταν εργάτες στον σιδηρόδρομο του λιμανιού του Αμβούργου. Δεν ανήκαν ποτέ στους Ναζί!

Να οι 2 πολύ διαφορετικοί Scholz: o SS και ο τωρινός καγκελάριος!

Το παραμύθι για τον Ναζί παππού του Olaf Scholz το ξεκίνησε ο Prigozhin, ο πρώην σεφ και φίλος του Πούτιν, ο ηγέτης των Βάγκνερ μισθοφόρων. Αυτός έχει στη δούλεψή του πολλά ρωσόφιλα τρολ στο διαδίκτυο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *