Ε1708: Βλάκες αυλικοί

Ε1708: Βλάκες αυλικοί

Διάβασα πριν από καιρό, στις αρχές του πολέμου στην Ουκρανία, ένα ρωσικό ανέκδοτο για τον Πρόεδρο Πούτιν.

Ένας άνθρωπος σε μια γωνιά ενός πάρκου στη Μόσχα φωνάζει – “Ο πρόεδρος είναι βλάκας! Είναι βλάκας!”

Αστυνομικοί φτάνουν, τον συλλαμβάνουν και του περνούν χειροπέδες λέγοντας “Είναι παράνομο να εξυβρίζεις τον Πρόεδρο Πούτιν.”

“Δεν καταλαβαίνετε!” διαμαρτύρεται ο άνθρωπος. “Εννοώ τον Ουκρανό πρόεδρο Ζελένσκι. Εκείνον εξύβριζα ως βλάκα!”

“Δεν μας ξεγελάς” του λέει ο επικεφαλής. “Όλοι μας ξέρουμε πολύ καλά ποιος είναι ο βλάκας”.

Το ανέκδοτο κυκλοφόρησε, όπως έμαθα, γιατί ως την επιδρομή στην Ουκρανία 24/2/22, ο Πούτιν είχε φερθεί με μεγάλη μαεστρία έτσι που να φύγει από το Δημαρχείο της Αγίας Πετρούπολης, να μπει στον κύκλο του Γιέλτσιν και να γίνει Πρόεδρος από το τίποτα. Και μετά, να γοητεύσει και να ξεγελάσει επανειλημμένα τους Δυτικούς ηγέτες καταπατώντας τις συμφωνίες που είχε υπογράψει για την ακεραιότητα της Ουκρανίας το 1994, τσαλαπατώντας τους Τσετσένους, εισβάλλοντας στη Γεωργία, καταλαμβάνοντας την Κριμαία και διευθετώντας το καθεστώς ώστε να μείνει Πρόεδρος ως το 2036 και να έχει σιδερένια λαβή προσωπικού ελέγχου σε όλες τις κρατικές υπηρεσίες, όλες τις δυνάμεις καταστολής και όλα τα ΜΜΕ!

Αλλά με την εισβολή στην Ουκρανία, ακόμα και φίλοι του και θερμοί υποστηρικτές του, άρχισαν να λένε πως με αυτήν την ενέργεια εκδήλωσε μεγάλη βλακεία.

Τώρα έχει διατυπωθεί μια θεωρία που λέει πως ο Πούτιν αναγκάζει πολλούς αυλικούς του, είτε ύπουλα είτε εκβιαστικά, να λένε άτσαλες κοτσάνες ηλιθιότητας για να φαίνονται πιο βλάκες από τον ίδιο.

Έτσι γνωστοί τηλεπαρουσιαστές σαν τον Σολοβίεφ ή την Σιμονιάν προτείνουν η Ρωσία να βομβαρδίσει Δυτικές πρωτεύουσες όπως το Βερολίνο, το Λονδίνο κλπ., μα και την Ουκρανία με πυρηνικούς πυραύλους.

Πολλοί άλλοι, με κλασικό παράδειγμα τον Βουλευτή Sergey Mironov να μιλάει για την “Ειδική Στρατιωτική Επιχείρηση” ως “Αντιτρομοκρατική Επιχείρηση”, ζητούν πιο έντονη στρατιωτική επέμβαση, έτσι που η Ουκρανία να τιμωρηθεί και να διαιρεθεί ώστε οι νοτιοανατολικές περιοχές να περιέλθουν στη Ρωσική Ομοσπονδία όπου και ανήκουν, ενώ οι Δυτικές να πάνε στην Πολωνία και την Ουγγαρία – αφού εξαγνιστούν από Ναζιστές και Σατανιστές και το καθεστώς Ζελένσκι εξαϋλωθεί! Ο Μιρόνοφ με τον Πούτιν:

Βέβαια, το καλύτερο παράδειγμα είναι ο Λαβρόφ, υπουργός Εξωτερικών.

Λέγεται πως ο Λαβρόφ είπε ότι “Αν λες συνεχώς ψέματα, τότε κανείς δεν θα ξέρει πότε λες ψέματα”!

Ο ίδιος είχε κάνει την αποκαλυπτική δήλωση πως ο Αδόλφος Χίτλερ είχε εβραϊκή καταγωγή και ο Ζελένσκι ήταν Ναζί (παρότι Εβραίος).

Πρόσφατα 3/2/23, στην κρατική τηλεόραση σε συνέντευξή του στον άσσο πουτινικής προπαγάνδας Dmitry Kiselev (φωτο) δήλωσε πως η επόμενη χώρα που οι Ναζί και σατανιστές Δυτικοί θα προσπαθήσουν να καταλάβουν και να στρέψουν προς την καταστροφή της Αγίας Ρωσία, όπως έχουν κάνει με την Ουκρανία, θα είναι η Μολδαβία (ή Μόλδοβα) με ανατολική ακτή στη Μαύρη Θάλασσα, συμπιεσμένη ανάμεσα στην Ουκρανία και τη Ρουμανία.

Οπότε ξέρουμε πού θα στραφεί η Αγία Ρωσία να κάνει κι άλλο θαύμα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *