Η κίβδηλη κεντροαριστερά

Η κίβδηλη κεντροαριστερά

- in Επικαιρότητα
0

1. Όπως έλεγε ο στοχαστής μαθηματικός Πασκάλ, ο κόσμος είναι μια απέραντη σφαίρα με κέντρο παντού και περιφέρεια πουθενά.

Η σφαίρα της πολιτικής έχει Κέντρο το οποίο διεκδικούν διάφοροι ανόητοι πολιτικάντηδες με δεξιές ή αριστερές αντιλήψεις και αμετακίνητη φιλοδοξία για την εξουσία.

Στην Ελλάδα της ανεξάντλητης γελοιότητας υπάρχει το ακραίο δεξιό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής με αμόρφωτους οργίλους μπρατσάκηδες, που θυμίζουν ανεγκέφαλους χυδαίους χιτλερικούς, και το ακραίο αριστερό ΚΚΕ που είναι ανεγκέφαλοι σταλινικοί μπρατσάκηδες. Οι νεοδημοκράτες, οι κεντρώοι του Λεβέντη, οι ποταμίσιοι του Θεοδωράκη, οι πρώην πασόκοι και νυν Κινήματος Αλλαγής και οι ανεκδιήγητοι αναρχοαριστεροί τσιπριστές- όλοι αυτοί διεκδικούν το Κέντρο, μα στην πραγματικότητα την εξουσία ή κάποια συμμετοχή στην εξουσία!

2. Οι Συριζαίοι έχουν αποδειχθεί αισχρότεροι και αθλιότεροι από κάθε άλλη παράταξη στη γνωστή ιστορία της Ελλάδας με γνωρίσματα τη σχεδόν απόλυτη διαφθορά, τον σχεδόν απόλυτο κυνισμό και το ψυχρό ή ψημένο ψέμα. Ούτε η φασιστική δεξιά του Μεταξά ούτε η ληστρική κυβέρνηση λαοκρατίας του Βουνού (επί Κατοχής) επιδόθηκαν με τόσο κυνισμό στο ψέμα όσο οι Συριζανέλληνες των κυρίων Τσίπρα κα Καμμένου.

Υφάρπαξαν με ψέματα την κυβέρνηση και την κρατούν με νύχια και δόντια με αστείρευτη ψευδολογία. Όπως είπαμε ξανά και ξανά στα άρθρα μας εδώ, δεν λένε ψέματα μόνο όταν σωπαίνουν – που είναι ενέργεια ανύπαρκτη.

Το μεγαλύτερο και χειρότερο ψέμα είναι αυτό του “ηθικού πλεονεκτήματος” που νομίζουν και προπαγανδίζουν πως τους δίνει ανωτερότητα. Ενώ στα τριάμισι έτη διακυβέρνησής τους απέδειξαν πως είναι η πιο διεφθαρμένη φάρα λούμπεν πολιτικάντηδων.

3. Το συμφέρον του ελληνικού έθνους, το συμφέρον της χώρας είναι, όχι απλώς να φύγουν αυτοί οι αλητήριοι από την εξουσία, όχι απλώς να ηττηθούν στις εκλογές, μα να εκμηδενιστούν πλήρως και να εκδιωχθούν από την πολιτική σφαίρα δια παντός. (Βέβαια, άλλοι όμοιοι θα εμφανιστούν, μα τότε ο λαός ας ασχοληθεί με κείνους, αφού ο λαός τους γεννά και τους δίνει την εξουσία.)

Η κα Φώφη Γεννηματά προσποιείται πως διοικεί ένα κόμμα στο Κέντρο και επικρίνει τόσο τη Νέα Δημοκρατία στα “δεξιά” της όσο και τους τσιπριστές στα “αριστερά” της – μόνο για να φανερώσει την ανυπαρξία δικής της πολιτικής.

Το ίδιο κάνουν και οι άλλοι δύο, Θεοδωράκης και Λεβέντης.

Και οι τρεις τους νομίζουν πως ανήκουν στο Κέντρο. Μα όταν εξετάσουμε τις πολιτικές τους, βλέπουμε πως είναι ασυνάρτητες και αντιφατικές με μια κοινή γενική άποψη “σοσιαλδημοκρατίας” που στην πραγματικότητα κατολισθαίνει σε γραφειοκρατία και διαφθορά καθώς διογκώνεται το κράτος για να βολεύονται οι “ημέτεροι”.

4. Το πραγματικό Κέντρο είναι ένας φιλελευθερισμός παντελώς άγνωστος στη χώρα των χαζοχαρούμενων, που είναι η Πολιτεία του Υπαρκτού Ελληνισμού.

Η τελευταία φράση δεν σημαίνει τίποτα, όπως ακριβώς οι σημερινοί “κεντρώοι” δεν σημαίνουν τίποτα στην πολιτική πραγματικότητα. Είναι απλώς καρικατούρες πολιτικάντηδων κομματαρχών δίχως καμιά ουσιαστική αρχή και πολιτική.

Και σήμερα η πολιτική πραγματικότητα, επαναλαμβάνω, είναι η εντονότατη ανάγκη να εκμηδενιστούν οι αναρχοαριστεροί τσιπριστές.

Για όσο η κα Φώφη και οι κύριοι Θεοδωράκης και Λεβέντης δεν συμμαχούν άνευ όρων και ανταλλαγμάτων με τον κ. Μητσοτάκη ώστε να καταποντιστούν οι Συριζανέλληνες, θα είναι κι αυτοί, όχι κεντρώοι, μα σύμμαχοι των αναρχοαριστερών καταστροφέων!

Δεν έχω την αφέλεια να πιστεύω πως ο Μητσοτάκης θα φέρει καμιά σπουδαία μεταπολίτευση αξιοπρέπειας, ασφάλειας, δικαιοσύνης, ευημερίας και πολιτισμού στην καταταλαιπωρημένη χώρα μας, μα μόνο η απαλλαγή από τον τσιπρισμό θα είναι ένα μεγάλο δώρο, μια φρέσκεια ανάσα κι ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.

Μα οι «κεντρώοι» φαίνονται να ενδιαφέρονται μόνο για τις φαύλες φιλοδοξίες τους και ας γνωρίζουν με βεβαιότητα πως δεν θα πάρουν (η κα Φώφη) πάνω από ένα φτωχό 8% των ψήφων (οι άλλοι ούτε το ισχνό μα επαρκές για τη Βουλή 3%).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *