Αμαρτωλά υπερπλεονάσματα

Αμαρτωλά υπερπλεονάσματα

1. Πλεονάσματα είναι υγιή και χρήσιμα μόνο όταν προέρχονται από τη Γεωφορολόγηση και από λιγότερες δημόσιες δαπάνες. Όταν προέρχονται, όπως στην ετσιθελική εποχή μας, από την τσιπρική υπερφορολόγηση, τότε είναι συμπτώματα αρρώστιας και άνοιας.

Το κράτος είναι όπως μια διοίκηση σε οποιαδήποτε μεγάλη επιχείρηση. Κάθε διοίκηση (και το κάθε κράτος) οργανώνει τη δράση της κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο έτσι που τα έσοδα να μην είναι λιγότερα από τα έξοδα. Διότι αν τα έξοδα είναι μεγαλύτερα θα αναγκαστεί να δανειστεί με πρόσθετο κόστος τους τόκους ή να βάλει λουκέτο. Ούτε μπορεί να αυξήσει τις τιμές των προϊόντων ή υπηρεσιών της εκτός κι αν είναι μονοπώλιο (που απαγορεύεται!) και δεν υπάρχουν άλλες ανταγωνιστικές επιχειρήσεις του ίδιου είδους.

2. Το κράτος είναι μονοπώλιο. Έτσι προσφέρει άθλια αγαθά και άθλιες υπηρεσίες ενώ αυξάνει τις τιμές αυθαίρετα, όποτε θέλει (= υπερφορολόγηση).

Το αναρχοαριστερό τσογλανόπαιδο το οποίο προσποιείται πως διοικεί αυτή τη δύσμοιρη χώρα σύμφωνα με την καθαρή ηθική του Μαρξισμού (ή Αριστερισμού) που απαγορεύει δι’ εκτελέσεως κάθε μονοπώλιο καπιταλιστικό, λειτουργεί ως μονοπωλιακός καπιταλιστής, και με τη σύντροφό του που θέλει «εξουσία» (όχι απλώς να κυβερνούν οι σύντροφοι) συγχρωτίζεται και συγχαίρεται με κάθε σούπερ καπιταλιστή και κάθε παραλυμένο πρίγκιπα της Ευρώπης!

Τα πλεονάσματά του προέρχονται όχι μόνο από τη φρικιαστική φορολόγηση μα και την άρνηση του κράτους να καλύψει τα έξοδα των τσιγγούνικων, ανάπηρων υπηρεσιών που προσφέρει.

3. Η ΕΡΤ ανακοίνωσε πρότινος πως με εντολή της Τρόικας καταργήθηκε η μηδενική συμμετοχή ασθενών στα αντικαρκινικά φάρμακα. Αυτό είναι ακόμα ένα ψέμα μέσα σε τόσα πολλά του κρατικού φορέα ερτζιανής προπαγάνδας – για να καλυφθούν οι δικές τους απάτες. Στην πραγματικότητα είναι διάφοροι κρατικοί που έκλεβαν τα φάρμακα από τα δημόσια νοσοκομεία και τα έστελναν στο εξωτερικό όπου οι τιμές είναι ψηλότερες!

Χρωστά σε πολλούς προμηθευτές το κράτος μα δεν πληρώνει παρά με το σταγονόμετρο και άτοκα, ενώ επιβάλλει τεράστια πρόστιμα σε όσους χρωστούν στο ίδιο!

Επιπλέον κρατικοί οργανισμοί (όχι καπιταλιστικές εταιρίες) δεν πληρώνουν τη ΔΕΗ και τα ΕΛΤΑ (υπηρεσίες ηλεκτρισμού και ταχυδρομείων). Ακούσατε πως η ΔΕΗ τρεκλίζει από έλλειψη ρευστού. Διότι τα ΕΛΤΑ παρακρατούν τους λογαριασμούς που εμείς και άλλοι στέλνουμε εξοφλημένους. Κακοποιοί; Σίγουρα!

Μα τα ΕΛΤΑ ανακοίνωσαν πως το κράτος του χρωστά 128 εκμ για τις υπηρεσίες που προσφέρουν και ο ΕΦΚΑ άλλα 10 εκμ. Και δεν τα παίρνει!

4. Αυτά είναι προπατορικά αμαρτήματα. Έχουν τη ρίζα τους στη νοοτροπία του ηλίθιου έθνους των Ελλήνων που ιδρύθηκε στις αρχές του 19ου αιώνα.

Το θέμα τώρα είναι πως τα τσιπρικά τσογλάνια συνεχίζουν να διογκώνουν το αδηφάγο δημόσιο και χρωστούν (ως υπουργεία = σύνολο κράτος) σε άλλους δημόσιους οργανισμούς που χρωστούν σε άλλους και τελικά φορτώνονται με νέους φόρους οι πολίτες!

Τα αμαρτωλά υπερπλεονάσματα που θα έπρεπε να πάνε στην αποπληρωμή του χρέους μάλλον θα χρησιμοποιηθούν από τους τσιπριστές για προεκλογικές παροχές. Όπως επί Κωστάκη Κ με τον νυν Πρόεδρο κ. Παυλόπουλο κι επί Ανδρέα με τον Τσοβόλα – «Δώσ’ τα όλα!» Η διαδικασία άρχισε με την Ιθάκη και τη ΔΕΘ και βέβαια θα εντατικοποιηθεί.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *