Χώρα εγκληματιών

Χώρα εγκληματιών

- in Επικαιρότητα
0

1. Μα καλά θα μου πείτε, και όχι άδικα, δεν υπάρχουν έντιμοι φυσιολογικοί (με την παραδοσιακή έννοια) άνθρωποι στην Ελλάδα; Είμαστε όλοι ανέντιμοι, ανεύθυνοι, ανίκανοι και απατεώνες;

Βεβαίως, υπάρχουν, απαντώ. Είναι λιγοστοί, μα υπάρχουν και γι’ αυτό η χώρα δεν καταστράφηκε ολοσχερώς – ακόμα.

Αλλά σίγουρα δεν μπορεί να σας διαφεύγει πως οι συριζανέλληνες μετά την οδυνηρά αργόσυρτη διαδικασία μετάλλαξης των Ελλήνων σε παγκοσμίου φήμης εγκληματίες από διαδοχικές κυβερνήσεις της Μεταπολίτευσης, οι τσιπριστές, με την άρρηκτη αρωγή των Ανελλήνων επίσπευσαν το έργο με δυο εξαίρετους υπουργούς, κ. Παρασκευόπουλο και κ. Κοντονή στο Δικαιοσύνης. Ένας τρίτος, ο κ. Τόσκας, ήταν στο υπουργείο Προστασίας δήθεν του Πολίτη. Ο πρώτος και πρώην τσιπρικός υπουργός με την ευλογία του ιεράρχη του κόμματος και της κυβέρνησης πέρασε έναν νόμο με τον οποίο αποσυμφορίζονται οι φυλακές από εγκληματίες, ακόμα και δολοφόνους και τρομοκράτες ολκής και αμολύονται στα κοπάδια των πολιτών. Διάβασα άρθρα που τον εγκωμιάζουν (εμπαικτικά ίσως;) ως μεγάλο επιστήμονα της νομικής κι ευεργέτη της Πολιτείας. Ευεργεσία ίδιου μεγέθους προσφέρει και η Επιτροπή του για τα ΑΕΙ που βρίσκει πως για τα δεινά φταίνε οι καθηγητές και Πρυτάνεις που δεν έχουν κατάλληλα εργαλεία και δεν ξέρουν πώς τα ναρκωτικά φθάνουν στα Πανεπιστήμια από τις μακρινές πηγές τους!

Ο κ. Τόσκας, τον οποίο μερικοί αποκάλεσαν “ανύπαρκτο”, εκδήλωσε δυναμικά την ύπαρξη του, πληροφορώντας μας πως ο κόσμος μας δεν είναι αγγελικά πλασμένος. Προφανώς είναι δαιμονικά πλασμένος. Οπότε, δεν πειράζει αν ξαμοληθούν μερικοί ακόμα λύκοι στα πειθήνια πρόβατα που απαρτίζουν τις μάζες των πολιτών. Ούτως ή άλλως είναι οι προηγούμενες σοσιαλδημοκρατικές, φιλελεύθερες και σοσιαλιστικές κυβερνήσεις που ευθύνονται για τη δαιμονική δημιουργία.

Αυτή είναι η βασική φιλοσοφία των τσιπριστών που από αγελαίοι κομμουνιστές μεταλλάχθηκαν σε ανανεωτικούς αναρχοαριστερούς με σοβαρά σχέδια για μια ακόμα μετάλλαξη της ίδιας της κοινωνίας (μα και της σύνολης Ευρώπης!) σε πεδίο γαλήνης κι ευημερίας όπου πρόβατα και λύκοι ζουν αρμονικά. Και αυτό μερικοί το ερμηνεύουν ως μετάλλαξη του Σύριζα σε σοσιαλδημοκρατικό κόμμα!

Ήρθε μετά άλλος νομικός επιστήμων στο υπουργείο Δικαιοσύνης, ο κ. Κοντονής, ο οποίος μας ξεκαθάρισε πως η δικτατορία του Στάλιν στη Σοβιετική Τρομοκρατία ήταν διαφορετική από την κατακριτέα δικτατορία του Χίτλερ στη Γερμανία. Μα με προφανείς ελλείψεις σε γενικότερη μόρφωση δεν έπεισε τους Λετονούς που τον πληροφόρησαν πως οι Σοβιετικοί έκαναν πολύ χειρότερα πράγματα στις 3 Βαλτικές χώρες από τους χιτλερικούς.

Κομψότατος ως προς το μαλλί, μούσι και ντύσιμο, μα με κάποιες μαύρες σκιές στη Ζακυνθινή φήμη του, ο υπουργός αυτός, ξεπέρασε και τον κ. Κουρουμπλή όταν ο δεύτερος, ως υπουργός υγείας, επέδειξε άπειρη φιλανθρωπία προς τους ταλαίπωρους ασθενείς στα δημόσια ιατρεία και νοσοκομεία μας. Ο κ. Κοντονής σβήνει με την ευλογία του Προέδρου της Δημοκρατίας (άλλου εξέχοντος νομικού) κ. Παυλόπουλου, το ποινικό μητρώο ναρκέμπορων και κλεφτών για να ενταχθούν σε δημόσιες υπηρεσίες, να πάρουν την ελληνική ιθαγένεια και να οδηγούν ταξί! (Λεπτομέρειες, σ 9, Οικονομική Καθημερινή 13/5/18, άρθρο Α. Δρυμιώτη).

Σ. Σαράντης, ναρκέμπορος – να διοριστεί στη ΔΕΗ.

Β. Γιώργου (B. Jorgo) πλαστογράφος – να έχει ελληνική ιθαγένεια.

G. Magiliana κατ’ εξακολούθηση κλέφτρα – να διοριστεί ως νοσηλεύτρια σε ιδιωτικό ή δημόσιο νοσοκομείο.

K. Nage κλέφτης και συνεργός – να οδηγεί ταξί.

Η. Αναστασίου κλέφτης, απατεώνας, πλαστογράφος – να οδηγεί ταξί κι έτσι να πάψει να πλαστογραφεί!

Και μερικοί ακόμα με παρόμοιο αδίκημα κλοπής για να ασκούν κάποιο επάγγελμα νόμιμο. Προφανώς όλοι αυτοί (και άλλοι) έχουν δείξει βαθύτατη μεταμέλεια και θα γίνουν παραδείγματα για άλλους.

Ας παραδειγματιστούμε: ας κλέβουμε, πουλάμε ναρκωτικά, κάνουμε απάτες και πλαστογραφίες, μα μετά ας δείξουμε μεταμέλεια και θα πάρουμε άφεση αμαρτιών. Τσιπρικός χριστιανισμός στην πράξη.

Τελευταία, βγήκε πια σε διεθνή φόρα και η υποψία για κακοδιαχείρηση (=υπεξαίρεση, κλεψιά) των εκατομμυρίων που η ΕΕ δίνει στην κυβέρνηση για να φροντίζει τους μετανάστες, αντί να τους στοιβάζει στις άθλιες Μόριες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *