Παρωχημένες ειδήσεις

Παρωχημένες ειδήσεις

- in Επικαιρότητα
0

1. Το ότι για όλα φταίει ο Μητσοτάκης έπαψε πια να είναι είδηση. Όταν μιλά ο κ. Τσίπρας ή ο κ. Πολάκης ή ο κ. Παππάς του Διαστήματος ή άλλος του τσιπρικού ιερατείου, θα έκανε μπαμ είδηση αν δεν το έλεγε αυτό.

Είδηση, τρανταχτή μάλιστα, θα είναι όταν η καινούρια Προστάτης του Πολίτη και η υφυπουργός της – που έχει παράξενο παρελθόν βρίζοντας και κυβέρνηση και μετανάστες – ή ο πολύς Πολάκης πάψουν να λένε βαθυστόχαστες ανοησίες.

Ανία μόνο προκαλεί και χασμουρητό η μη-είδηση πως οι αντιεξουσιαστές “επισκέφθηκαν” ένα ή άλλο υπουργείο απαιτώντας δημοκρατικά την αποφυλάκιση κάποιου, ή απλώς διασκεδάζοντας με το να καταστρέφουν, ή πως έκαψαν λεωφορείο (έστω και αν κουβαλούσε αστυνομικούς) ή κάποιο κατάστημα.

Είδηση απίστευτη θα ήταν αν μαθαίναμε πως ο κ. Κοτζιάς έχασε κιλά που φτάνουν στο ένα δέκατο των ανακοινώσεών του, πως όπου να ‘ναι φτάνει σε συμφωνία για το Αλβανικό, μετά την επιτυχία για το Μακεδονικό – που δεν αφορά σύνορα ή ανταλλαγή πληθυσμών μα μόνο το πως θέλουν να ονομάσουν επισήμως και διεθνώς οι βόρειοι γείτονες τη δική τους χώρα.

Είδηση θα ήταν επίσης αν ο τσαρλατάνος κ. Τσίπρας πλήρωνε από την τσέπη του το κόστος των ταξιδιών που κάνει στα Σκόπια, στη Βοσνία και αλλού και των τηλεφωνημάτων που έκανε προς τον πρωθυπουργό της βόρειας γειτόνισσας για το όνομα που καταλήγει πια ως «Μακεδονία» ή προς τους Γερμανούς για το χρέος.

Αλλιώς, ποιος δεν ξέρει πως το αξιοζήλευτο κράτος του υπεροχότερου ηλίθιου λαού χρωστά όχι μόνο σε ξένους μα σε πάμπολλους πολίτες του, είτε για προμήθειες είτε για επιστροφές, μα μαζεύει πλεονάσματα για προεκλογικές παροχές.

Ασφαλώς οι περισσότεροι δεν θα παραξενευτούν στο ελάχιστο ακούγοντας πως τα τσιπρικά τσογλάνια που κυβερνούν καπηλεύονται ακόμα και την άνοδο του εφοπλιστικού συναλλάγματος που ήρθε στη χώρα σάμπως και ο Κουρουμπλής (πάει επιτέλους κι αυτός ο καθόλα άσχετος) ή ο Τσίπρας έκαναν τίποτα για να ενθαρρύνουν τους πλοιοκτήτες.

Ούτε θα εκπλαγούν ακούγοντας πως κι άλλες επενδύσεις από ξένους (άνω του δισεκατομμυρίου ευρώ) αποδιώχτηκαν προτού καν έρθουν εδώ διότι δεν είναι αρκετά σοσιαλιστικές (που σημαίνει μάλλον πως δεν δόθηκαν επαρκείς μίζες για να ισχυροποιηθεί το ηθικό πλεονέκτημα). Καμιά ιδιοτικοποίηση δεν προχωράει.

Αν μη τι άλλο, ξέρουμε που πατάμε και που πάμε καθώς οι τσιπριστές συνεχίζουν την πορεία τους δίχως παρεκκλίσεις.

Τι θα γίνουμε όταν φύγουν;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *