Κοροϊδία της Κυβέρνησης. (από ΤΟ ΒΗΜΑ, 13 Αυγ. 2018)

Κοροϊδία της Κυβέρνησης. (από ΤΟ ΒΗΜΑ, 13 Αυγ. 2018)

Συχνά πυκνά βλέπω τη φωτογραφία της κας Αχτσιόγλου, υπουργού Εργασίας στην αχτύπητη τσιπρική κυβέρνηση – γεμάτη τσαχπινιά. Ευχάριστη αλλαγή από τις μαφιόζικες φάτσες των συναδέλφων της και δη του απαράμιλλου πλην συνοφρυωμένου πρωθυπουργού, που όλοι τώρα πρέπει, λένε, να προστατέψουν από επερχόμενη συμφορά – σάμπως και δεν την έφερε ο ίδιος στο κεφάλι του με τις τρομερές απρέπειές του.

Καλή, ευχάριστη, δροσερή παρουσία η κα υπουργός μα φαίνεται να νοιάζεται περισσότερο για την εμφάνιση παρά το υπουργικό αντικείμενό της. Αέρινο μαλλάκι, χτυπητό κραγιόν, μπλουζάκι με φουστίτσα κομψότητας, τακουνάκι και περπάτημα και πόζα μοντέλου. Μα υπάρχουν και οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι, που νοιώθουν να εμπαίζονται κανονικότατα από την κυβέρνηση της “κανονικότητας”!

Διαβάζω στις ειδήσεις (ΤΟ ΒΗΜΑ, ΤΑ ΝΕΑ, 13/8/18):-

Δεν έχει τέλος η κοροϊδία της κυβέρνησης κατά 222.000 συνταξιούχων που περιμένουν πάνω από δύο χρόνια προκειμένου να πάρουν τη σύνταξη ή το εφάπαξ που δικαιούνται.



Σύμφωνα με δημοσίευμα των «ΝΕΩΝ» η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας μεταθέτει εκ νέου το χρονοδιάγραμμα εκκαθάρισης των ψαλιδισμένων συντάξεων που εκκρεμούν για να χορηγηθούν από τον ΕΦΚΑ και ενώ έχουν προηγηθεί άλλες τρεις διαδοχικές αναβολές.



Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε, ότι με βάση τις αρχικές κυβερνητικές υποσχέσεις, όλες οι εκκρεμείς συντάξεις θα έπρεπε να είχαν καταβληθεί από τον Οκτώβριο του 2017.



Η κυβέρνηση πάντως, παρά τις υποσχέσεις της, προανήγγειλε τον Αύγουστο ακόμη μία αναβολή στο χρόνο εκκαθάρισης των συντάξεων, παραπέμποντας το θέμα για το τέλος του έτους.



Υπενθυμίζεται ότι στις 3 Ιανουαρίου 2017 η ΈΦη Αχτσιόγλου δεσμευόταν ότι μέχρι τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς θα έχει γίνει εκκαθάριση των εκκρεμών αιτήσεων συνταξιοδότησης. Αργότερα, μετέθεσε την πλήρη εκκαθάριση των συντάξεων οπωσδήποτε έως τον Ιούνιο του 2018.

Αυτούς ποιος θα τους φροντίσει;

Πως βρέθηκαν ξαφνικά τόσα λεφτά για πυρόπληκτους και νέους οργανισμούς;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *