Ε1683β: Η Αναρχοαριστερά της παράνοιας

Ε1683β: Η Αναρχοαριστερά της παράνοιας

- in Επικαιρότητα
0

Όλες οι εξαγγελίες των Αναρχοαριστερών περί δημοκρατίας, λαού, μισθών, συντάξεων κλπ., είναι γελοίες και υποκριτικές: είναι σάλπιγγες σαχλαμάρας. Το μόνο που θέλουν οι αναρχοαριστεροί είναι η εξουσία. Από κει και πέρα “βλέπουμε”. Και είδαμε την περίοδο 2015-19 με την εκτρωματική συγκυβέρνηση Συριζαίων τσιπριστών και Ανελ-λήνων που κατέληξε στην πυρκαγιά στο Μάτι με 100+ νεκρούς, τους οποίους απόκρυβαν ωσότου δεν ήταν πια εφικτή η απόκρυψη. Και συγκάλυψαν την ανικανότητα των σχετικών υπηρεσιών (αστυνομία, πυροσβεστική, Υπουργείο Εσωτερικών κλπ.) να αντιμετωπίσουν την πύρινη λαίλαπα και να προστατέψουν τον κοσμάκη – υπηρεσίες που διοικούσαν.

Αυτοί δεν είναι λιγότερο φασίστες (εξόχως το ΚΚΕ, που ομολογεί πως δεν θα διστάσει, αν ποτέ μπορέσει, να μετατρέψει το δημοκρατικό καθεστώς σε κομμουνιστικό με πρότυπο τη Σοβιετία του Στάλιν).

Μα αυτοί που θέλουν να θάψουν τους θεσμούς της φιλελεύθερης Δημοκρατίας θέλουν τώρα να απαγορεύσουν σε ορισμένα κόμματα με προσδιορισμένη από αυτούς τους Αναρχοαριστερούς ιδεολογία το να εισέρχονται στην πολιτική. Όμως δεν στήριξαν (αρχές Απριλίου ’23) την απαγόρευση των ακροδεξιών φασιστών (Κασιδιάρη). Δεν αρκεί το ότι κάποιοι πρωτοκλασάτοι και ηγέτες έχουν καταδικαστεί για σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης;

Σε αρκετές χώρες (3 Βαλτικές, Τσεχία, κλπ.) της πολιτισμένης και προοδευτικής Δύσης έχει απαγορευθεί ο κομμουνισμός σε κάθε πολιτική μορφή του. Οι δικοί μας αναρχοαριστεροί δεν έχουν καταλάβει ακόμα πόσο αηδιαστικοί είναι με τον μίζερο μαρξισμό τους και τις αρλούμπες τους περί σοσιαλιστικής προόδου και ανάπτυξης και ειρήνης και φιλίας των λαών!

Η τροπολογία που έχει γίνει νόμος πουθενά δεν αναφέρει τα φρονήματα αυτών που εγκλημάτησαν και καταδικάστηκαν. Τους δικαστές δεν τους ενδιαφέρουν ιδεολογίες: τους ενδιαφέρει μόνο η διάπραξη αξιόποινου εγκλήματος.

Γιατί λοιπόν οι τσιπριστές στα κόμματα ΚΚΕ, Μέρα25 και, κυρίως, Σύριζα ήθελαν να προσδιοριστούν και τα φρονήματα; Διότι θέλουν οι ίδιοι να μπορούν να κάνουν αξιόποινες πράξεις, καταδικαστέες από τον ποινικό κώδικα. Να έχουν δικές τους ομάδες που θα σπάνε στο ξύλο απεργοσπάστες (δηλαδή ανθρώπους εργαζόμενους που θέλουν να εργάζονται και όχι να υπονομεύουν την οικονομική ανάπτυξη του Έθνους με διαδηλώσεις και απεργίες) ή που θα διαδηλώνουν με μολότοφ, ή θα καίνε αυτοκίνητα, κτίρια και ανθρώπους ή θα βάζουν εκρηκτικά στα σπίτια αντιπάλων.

Μα θα υπάρχουν και άλλες λεπτότερες σκέψεις και φοβίες και ύπουλοι σχεδιασμοί για οφέλη για την Αναρχοαριστερά. Π.χ. να μην δώσουν την ψήφο τους οι ακροδεξιοί στη ΝΔ!

Δείξτε μου ένα κομμουνιστικό καθεστώς, τωρινό ή παρελθοντικό, που δεν έχει ολοκληρωτισμό, προσωπολατρεία και καταπίεση!

Στις 21 Αυγούστου ο Μητσοτάκης συγκάλεσε μια Σύσκεψη Βαλκανίων στην Αθήνα μαζί και τον Ζελένσκι της Ουκρανίας. Ξεσπάθωσαν οι Αριστεροί.

Η γραμματέας του Σύριζα Ράνια Σβίγκου επανέλαβε τις αρλούμπες που αυτοί παπαγαλίζουν από την έναρξη της βάρβαρης Ρωσικής εισβολής: «είναι σαφέστατη η καταδίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ της παράνομης εισβολής…» Αλλά από την άλλη «είναι εξαιρετικά επικίνδυνο η Ελλάδα να εντείνει την άμεση εμπλοκή της χώρας μας…» Διότι ο Μητσοτάκης πολύ ορθά προσέφερε στους Ουκρανούς τεχνογνωσία και εκπαίδευση στα μαχητικά F-16.

Δηλαδή οι τσιπριστές προσφέρουν μόνο ρητορεία και καμιά βοήθεια στους αμυνόμενους! Πλήρης παράνοια!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *