Αριστερών Αρλουμπολογία

Αριστερών Αρλουμπολογία

Τον Ιούλιο αναδημοσιεύσαμε ένα άρθρο του Vigla στο Facebook με τίτλο Φασισμός Αριστεράς όπου δίνονται διάφορα παραδείγματα της αναρχοαριστερής φασιστικής νοοτροπίας και, φυσικά, πράξης. Όπως π.χ. η βίαιη καταστολή δημοκρατικών διεκδικήσεων στην Πολωνία, Ουγγαρία και Τσοχοσλοβακία, από τη σοβιετική αρβύλα και η βίαιη παρεμπόδιση των πολιτών εδώ στην Ελλάδα να δουν την ταινία “Ελένη” (με θέμα το παιδομάζωμα τη δεκαετία 1940) από τους δήθεν δημοκρατικούς κομμουνιστές μας, που δεν θέλουν να μαθευτούν οι ασχήμιες τους και οι μπράβοι του ΚΚ έβριζαν, απειλούσαν κι ανάγκαζαν τους κινηματογράφους να κλείσουν. Οι αναρχοαριστεροί έγραψαν τα παρανοϊκά σχόλιά τους και σταχυολογώ μερικά καθώς και λίγες από τις απαντήσεις μη-αριστερών:

1. βασιλης τσιτσας

Π.Πετριας 70 χρονια απουσιας απο τα γραμματα με ενα μυθιστορημα του κωλου την Ελενη για αναφορα και με κειμενα εμφυλιοπολεμικης προπαγανδας το 2016 απλα επιβεβαιωνεται οτι δεν γραψατε τιποτα γιατι αυτο ακριβως ειστε.

(Όπως βλέπετε, η επιχειρηματολογία συνίσταται σε χυδαιότητες και “έτσι λέω εγώ”!)

2. Vaggelis Amerikanos

Αδικο εχει;ολοι εσεις που βριζεται γιατι καθεστε σε “κσπιταλιστικο ” κρατος κ δεν πατε σε ενα που να ειναι (ακομα)σοβιετια να μας απαλλαξετε απ την παρουσια σας;

2β. Nikolaos Trakidis

Να πας εσύ στην Αμερική Αμερικανάκι.

(Θαυμάστε την απαράμιλλη αναρχοαριστερή απόκριση!)

3. Tryfwn Pappas

Ευτυχως που από το 1821 μας στηρίζουν οι Άγγλοι και όχι οι αριστεροί Ρώσοι και είδαμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ευημερία ΔΕΝ είδαμε εμφύλιο το ‘21 και το 45 χαμένες πατρίδες το 1922 εμφύλιο το 1945,χούντα το 67,ιουλιανα,διχοτόμηση Κύπρου…ΕΥΤΥΧΩΣ. 

Θεέ μου….σωθήκαμε!!!! 

(Αρλούμπες άρρωστου αναρχοαριστερού συναισθηματισμού και παντελώς άσχετες με το άρθρο! Επιπλέον, δεν αγνοούμε αυτά τα γεγονότα, μα αυτά τα θέματα χρειάζονται πολύ περισσότερη ανάλυση από το “έτσι λέω εγώ”.)

4. κωστας δουμανας

Το αγγλκογαλλικοαμερικανικο μοντέλο πόσες αποικίες στον πλανήτη έχει κάψει ;;;;;;;; 

(Κι άλλος άσχετος συναισθηματισμός όπως και ο προηγούμενος!)

5. George Jelepis

Τα καπιταλιστικά καθεστώτα ρουφάνε τους εργαζόμενους και τους καταπατούναι τα δικαιώματα ενώ τα κομμουνιστικά προστατεύουνεαιτον εργαζόμενο γιατί τον στήνουνε στη σειρά και τον ταιζουνε με την καραβάνα. Το ίδιο το εργαζόμενο αυτό άτομο όταν ζει σε καπιταλιστικό καθεστώς αποκτά συνδικαλιστική κομμουνιστική ιδεολογία και φωνάζει για την καταπάτηση 

(Ναι, ο “καπιταλισμός” είναι κι αυτός άρρωστος, μα ο αξιολύπητος σχολιαστής ζει στην αβυσσαλέα άγνοια του λούμπεν προλεταριάτου μη έχοντας καταλάβει ακόμα πως ο σοβιετικός παράδεισος ήταν κόλαση για τους ομοίους του κι ευτυχώς κατέρρευσε το 1990.)

6. Polyxeni Iliopoulou

Αισχος !!

7. Κλέαρχος Ρόκας

Ασύλληπτα ανόητο, εμπαθές και παντελώς ατεκμηρίωτο “πόνημα”. Άξιο χλεύης και περιφρόνησης. Η αντιπαράθεση με επιχειρήματα και τεκμήρια είναι περιττή καθώς αυτά λείπουν παντελώς από το γλοιώδες αυτό “κείμενο”.

(Αμορφωσιά και ξιπασιά: δεν κατάλαβε τίποτα – ούτε πως η Σοβιετία φαλήρησε και αυτοί έμειναν με την αφιλοκερδή πλέον αντιπροσωπεία της και προκαταλήψεις. Πόση άλλη τεκμηρίωση – αν ο σχολιαστής ξέρει τη σημασία της λέξης – χρειάζεται; )

8. Γεωργια Παπαδημητριου

Απορώ με κάποιους,μεταξύ των οποίων και ο συντάκτης του κειμένου που ακόμη,30 χρόνια μετά την πτώση των κομμουνιστικών καθεστώτων,εξακολουθούν να βλέπουν κομμουνιστικους εφιάλτες και να θαυμάζουν τον καπιταλισμό,που σήμερα ρουφάει το αίμα των εργαζομενων και τους έχει στερήσει όλα τα εργασιακά τους δικαιώματα.

(Κι εδώ αμορφωσιά, όπως στο 5, διότι θα έπρεπε να γνωρίζει τα παραδείσια δήθεν δικαιώματα και πλούτη που απολάμβαναν οι προλετάριοι  στη Σοβιετία!)

9. Giannis Armagos

Πολιτική πανούκλα !!!!το τσούρμο Λένιν Τρότσκι !!Που ανέτρεψαν την σωστή οικονομική διακυβέρνηση των τσαρων!!! 

(Αυτός βρίσκεται σε άλλο κόσμο μη ξέροντας πως ο Τσάρος είχε παραιτηθεί και από τον Φεβ. 1917 κυβερνούσαν οι σοσιαλδημοκράτες με τον Κερένσκι που είχαν κάνει μεταρρυθμίσεις ασύλληπτες για τους
μπολσεβίκους – και τους τσιπριστές. Ούτε πήρε χαμπάρι ακόμα πως η Σοβιετία
κατέρρευσε λόγω παρανοϊκών κολεκτιβικών οικονομικών προγραμμάτων!)

10. Γιωργος Δενδρινος

Μπουρδολογιες φασιστων προερχωμενες ευθεως απο το ναζιστηκο παρελθον των συνγραφεων.Καμια σχεση με τον Γκαιρινκ,αυτος ειναι πιο μαλακας! 

(Αμόρφωτος κι αυτός: εννοεί προφανώς τον Γκέμπελς της Προπαγάνδας, όχι τον Γκαίρινγκ της Λούφτβαφε. Τι θα έλεγε άραγε μαθαίνοντας πως ο πατέρας μου πέθανε κομμουνιστής κι εγώ ήμουν κομμουνιστής ως τα 20 μου;…)

Απαντά ωραία και σχετικά για όλα το ακόλουθο:

11. Antonios Mitsakos

Διαβάζοντας ορισμένα από τα σχόλια αντιλαμβάνομαι ότι οι αριστεροί, “θεματοφύλακες των δημοκρατικών αξιών” έχουν αλλεργία στην αντίθετη άποψη και επιβεβαιώνουν από μόνοι τους τα όσα υποστηρίζει το άρθρο… 

Κλείνω, προσθέτοντας πως η ασχετοσύνη, ασυναρτησία και αρλουμπολογία των σχολίων ταιριάζει ωραία με τις αντίστοιχες ιδιότητες των ανίκανων αναρχοαριστερών τσιπριστών που κυβερνούν τη χώρα. Απαράμιλλος είναι βέβαια ο κ. Τσίπρας, ο καλύτερος όλων των εποχών. Ακολουθεί ο τζούφιος κ. Τζανακόπουλος, ο κ. Παππάς κλπ.

Θαυμάστε τη λαμπρή λογική του κ. Τσίπρα καθώς σχολιάζει τις αιτιάσεις της ΝΔ και δημοσιεύσεις εφημερίδων για τη σκανδαλώδη απαγόρευση κατεδάφισης αυθαιρέτων που εξέδωσαν οι κκ. Βούτσης και Κουρουμπλής με τη θριαμβολογία της Αυγής και της Εφημ. Συντακτών την εποχή του ένδοξου 2015, που στηρίζουν πιστά τον τσιπρισμό ό,τι κι αν λέει ή κάνει – όλα άσχετα όπως τα σχόλια πιο πάνω:

“Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κατηγορεί τη ΝΔ για υποκρισία τονίζοντας ότι «δεν μπορεί το κόμμα των αναψυκτηρίων και των καταπατητών, το κόμμα που αποκαλεί “ηλίθια” την πρακτική χαρακτηρισμού δασικών εκτάσεων, να μας κουνάει το δάκτυλο αποκαλύπτοντας δήθεν έγγραφα φωτιά» (εννοεί τα έγγραφα με τους κ.κ. Βούτση και Κουρουμπλή).”

(Το παραπάνω είναι από τον ΒΗΜΑτοδότη, 3/8/18).

Οι κκ Βούτσης και Κουρουμπλής είχαν υπογράψει τα έγγραφα αναστολής κατεδαφίσεων, και  ο κ Σπρίτζης φώναζε να μη γίνουν κατεδαφίσεις, σύμφωνα με την οδηγία του ίδιου του κ Τσίπρα, του αντι-μνημονιακού “γες-μαν” των δανειστών, ο οποίος αφού  μας φόρτωσε και 3ο μνημόνιο, χώρισε τη Λέσβο σε δυο νησιά, έκανε στροφή 360 μοιρών κι έτσι νομίζει πως υπό την πρωθυπουργία του, με τις δολοφονικές πλημμύρες και πυρκαγιές, πάντες οι Έλληνες “ευημερεύουν”! Δεν παίζεται με τίποτα: όπου κι αν τον ακουμπήσεις, λερώνεσαι. Ειδικά τώρα με την “καθαρή” έξοδο και την “κανονικότητα” με το χρηματιστήριο κάτω από τις 700 μονάδες, το Δημόσιο να χρωστά σε προμηθευτές σχεδόν 1 δισ ευρώ και 1.740.000 πολίτες να χρωστούν φόρους στο κράτος 101 δισ!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *