Ε1794: Τρομοκρατία στο Ισραήλ

Ε1794: Τρομοκρατία στο Ισραήλ

Ισοπεδωμένη πολυκατοικία.

Θαύμασα την άβυσσο σκοτεινιάς στο μυαλό του κ. Σκουρλέτη το βράδυ 8/10/23 καθώς το τηλεοπτικό πάνελ ανέμενε τα αποτελέσματα των Αυτοδιοικητικών Εκλογών και σχολίαζαν τα πρώτα νούμερα που σύντομα έδειχναν τη διαμόρφωση τάσεων υπέρ της ΝΔ. Μα σχολίαζαν και την αιματηρή επίθεση κατά αμάχων από τρομοκράτες Άραβες Ισλαμιστές.

Όχι μόνο με ρουκέτες όπως συνηθίζει το μανιακό τρομοκρατικό σώμα της Χαμάς, μα βόμβες και παρανοϊκά οπλοπολυβόλα.

700 νεκροί και χιλιάδες τραυματίες – νέοι και νέες, άνδρες και γυναίκες, νεολαίοι και ηλικιωμένοι.

Και ο κ. Σκουρλέτης σαν γδαρμένος δίσκος επαναλάμβανε οργισμένα, τσιριχτά, πως και οι Ισραηλινοί έκαναν αδικίες και χτυπούσαν Παλαιστίνιους. Και κανένας δεν τον ρώτησε πότε Ισραηλινοί στρατιώτες επιτέθηκαν κι εξόντωσαν εκατοντάδες αμάχους Άραβες…

Ξεσπάθωσαν και τα φιλο-Ιρανικά πουτινικά τρολ στο Διαδίκτυο με ουρλιαχτά χαιρεκακίας και τη σκουριασμένη συνθηματολογία της δεκαετίας 1970!

Και φυσικά οι Ισραηλινοί ανταπέδωσαν προσπαθώντας όπως πάντα στις στρατιωτικές επιχειρήσεις τους να επικεντρωθούν στους τρομοκράτες της Χαμάς στη Γάζα, τα τούνελ και τα κτήρια τους όπου φυλάσσουν τον οπλισμό τους. Και, φυσικά, κι εδώ υπάρχουν θύματα αμάχων γυναικών και παιδιών αφού οι τρομοκράτες δολοφόνοι ταμπουρώνονται σε τζαμιά, νοσοκομεία και σχολεία έχοντας αμάχους, γυναίκες και παιδιά ως προστασία.

Βομβαρδισμένο τζαμί στη Λωρίδα της Γάζας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *