Επαναστάτες και τσιπριστές

Επαναστάτες και τσιπριστές

Στις 24/3/18 σε όλες τις μεγαλουπόλεις των ΗΠΑ έγιναν διαδηλώσεις όχι υπέρ της Ελληνικής Ανεξαρτησίας, όχι εναντίον των Τούρκων και των γενοκτονιών τους, αλλά εναντίον των οπλοκατασκευαστών και των ηλίθιων νόμων που επιτρέπουν σε κάθε Αμερικανό ψυχοπαθή να οπλίζεται και να σκοτώνει μαθητές.

Εκατομμύρια συνολικά διαδήλωσαν ειρηνικά ενάντια στη δολοφονική νομοθεσία την οποία κανείς Πρόεδρος δεν τολμά να μεταρρυθμίσει λόγω φόβου πολιτικού κόστους και του ισχυρότατου λόμπι των όπλων. Περί τις 800.000 μαζεύτηκαν στην Ουάσιγκτον μόνο γεμίζοντας τους δρόμους ανάμεσα στον Λευκό Οίκο και το Καπιτώλιο – τα δύο μεγαλόπρεπα και πασίγνωστα σύμβολα της Αμερικανικής Δημοκρατίας, την οποία τώρα υπονομεύει με τσιπρικό κυνισμό ο Πρόεδρος Τραμπ.

Η λύση του Τραμπ είναι χαρακτηριστικά τσιπρική: Να οπλιστούν και οι δάσκαλοι ενάντια στους οπλισμένους μαθητές!

Όλη η ανικανότητα, ανεντιμότητα και ανευθυνότητα που ξαμόλυσαν με τόση κυνικότητα και χυδαιότητα το τσούρμο των αμόρφωτων τσιπριστών βρίσκει ενσάρκωση και στον Τραμπ που εκφράζει όλο τον παραλογισμό, την απληστία και αλαζονεία των χειρότερων ρεπουμπλικάνων. Αυτοί προτιμούν να καταστραφεί ό,τι καλό υπάρχει στη χώρα παρά να δουν έναν φιλελεύθερο Δημοκρατικό Πρόεδρο στον Λευκό Οίκο.

Τέτοιοι δεν είναι και οι τσιπριστές; Προτιμούν όλες τις παρανοϊκές πολιτικές του αναρχοαριστερισμού τους παρά να λογικευθούν και να δημιουργήσουν ένα αρραγές πανεθνικό μέτωπο να αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση και τα διεθνή προβλήματα Τουρκίας, Σκοπίων, Αλβανίας.

Και όμως η νεαρή Έμα Γκονζάλες και οι συμμαθητές και συμμαθήτριες έδωσαν για μια ακόμα φορά ένα λαμπρό μάθημα σε επίδοξους επαναστάτες – μάθημα βγαλμένο από τη πολιτική σοφία της Αμερικανικής παράδοσης που ξεκίνησε με τη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας τους.

Γόνος Κουβανών εμιγκρέδων, που μισούσαν τον Φιντέλ Κάστρο και τον κομμουνισμό του κι έγιναν ακραίοι ρεπουμπλικάνοι, η νεαρή Γκονζάλες δηλώνει απολίτικη και θέλει μια ειρηνική ζωή να σπουδάσει και να ζήσει με αξιοπρέπεια.

6 λεπτά και 20 δεύτερα κράτησε το μακελειό στο σχολείο στη Φλώριδα όπου ο δολοφόνος σκότωσε 14 μαθητές και 3 δασκάλους.

Αφού διάβασε στο μικρόφωνο τα ονόματα των θυμάτων, η αμφιφυλόφιλη κοπελίτσα με το ξυρισμένο κεφάλι έμεινε σιωπηλή επί 6 λεπτά και 20 δεύτερα συμπαρασύροντας σε σιωπή και το πλήθος εκτός από λιγοστούς που δεν καταλάβαιναν την δύναμη της σιωπής και φώναζαν συνθήματα.

Μια δασκάλα απάντησε στον Τραμπ: «Δεν παίρνω όπλο. Δασκάλα είμαι, όχι ελεύθερος σκοπευτής. Κάνετε τη δουλειά σας για να μπορώ να κάνω κι εγώ τη δική μου».

Άραγε θα ξεσηκωθούν μαθητές, δάσκαλοι και γονείς στη δική μας χώρα να απαιτήσουν αξιολόγηση για όλους τους ΔΥ και την αποπομπή γαϊδουράνθρωπων σαν τους Γαβρόγλου, Πολάκη, κα Τασία κλπ;

Ένα πλακάτ έγραφε: «Δεν μπορείτε να διορθώσετε την ηλιθιότητα μα μπορείτε να ψηφίσετε για το Κογκρέσο!»

Ο τσιπρισμός δεν διορθώνεται μα μπορεί να καταψηφισθεί και να διαλυθεί!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *