Καμένος ο κ. Καμμένος

Καμένος ο κ. Καμμένος

Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί ο υπουργός Άμυνας κ. Καμμένος απέκτησε κάποιο πολιτικό μέγεθος με τη στήριξη ορισμένων θρησκόληπτων και αφελών “πατριωτών”. Διέπρεψε την πρώτη περίοδο της κρίσης με τους αγανακτισμένους στην πλατεία Συντάγματος και με όσους μούντζωναν τη Βουλή των βολεμένων πατριδοκάπηλων.

Έκτοτε έκαψε το όποιο κύρος απέκτησε καθώς καπηλεύεται ασύστολα και την πατρίδα και τη θρησκεία. Σήμερα μετά από τρία χρόνια παχύσαρκης πολιτικής συμπόρευσης με την αισχρότερη και χυδαιότερη κυβέρνηση στη σύγχρονη Ελλάδα, έγινε ο ίδιος αισχρός και χυδαίος.

Κάθε νουνεχής πολίτης απορεί τώρα πως οι σύντροφοι Συριζαίοι τον ανέχονται και πως διάφοροι “φίλοι του” δεν διστάζουν και δεν ντρέπονται να τον αποκαλούν “άρχοντα”!

Πρόσφατα διαφήμιζε την πρόσκληση που έλαβε από την πριγκιπική οικογένεια του Μονακό (άλλο παράδειγμα ηθικής παράλυσης) για να παραστεί στο υπερθέαμα της Φόρμουλα 1. Και το έκανε με όλη την ξιπασιά του και τον αμοραλισμό του πλούσιου ή νεόπλουτου (υλικά και πολιτικά).

Πρόκειται για τις ίδιες ιδιότητες που εκδήλωσε επιδεικτικά όταν χρησιμοποίησε το κυβερνητικό αεροπλάνο για να πάει στο εξωτερικό και να ικανοποιήσει τη λαγνεία του για χλιδή και τζόγο (Λονδίνο και αλλού).

Σε τι πιστεύει πραγματικά αυτός ο σούπερ Νεοέλληνας;

Σε τίποτε άλλο εκτός από την εγωιστική καλοπέρασή του και την εφήμερη φήμη του ως ισχυρός υπουργός Άμυνας!

Γόνος πλουτοκρατίας καβάλησε όπως τόσοι άλλοι πρόσκαιροι υπουργίσκοι (ποιος τους θυμάται πια;) το καλάμι του εθνικολαϊκισμού και σαλπίζει πως υπηρετεί το Έθνος ενώ πρόδωσε την παράταξη που τον ανέδειξε στην πολιτική.

Ενώ λοιπόν το Σκοπιανό ή Μακεδονικό, αυτό το δήθεν μείζον εθνικό θέμα κυριαρχεί στην επικαιρότητα για εβδομάδες τώρα χάρη στους αχρείους χειρισμούς του κ. Τσίπρα, ο κ. Καμμένος, μακεδονομάχος και υπέρμαχος υπερασπιστής του ελληνικού έθνους, σωπαίνει εξαφανισμένος από το προσκήνιο. Μετά προβαίνει σε μια αντίφαση παρανοϊκού:! «Δεν θα ψηφίσουμε οι ΑΝΕΛ τη Συμφωνία με τον Ζαεφ μα θα στηρίξουμε την κυβέρνηση»!

Όπως παλιότερα οι συμμαχητές του Συριζαίοι με προεξάρχοντα τον κ. Τσίπρα, τον υποστήριξαν σε όλες τις αμετροέπειες και ατασθαλίες του, έτσι και τώρα τον στηρίζουν ως “άρχοντα” ή ό,τι άλλο τους κατέβει. Aλλά αφού δεν ντρέπονται για τα ψέματα που λένε τόσα χρόνια και τώρα με την “καθαρή έξοδο” και την “επιστροφή στην κανονικότητα” ενώ η εποπτεία των ξένων θα είναι ακόμα πιο αυστηρή, γιατί να ντραπούν για τις αθλιότητες του κ. Καμμένου; Ούτως ή άλλως ξέρουν πια πως πολιτικά έχει “καεί”. Μα στην πραγματικότητα όλοι ξέρουν και μόνο προσποιούνται πως δεν γνωρίζουν πως είναι «καμένος»!

Τι θα γράφουν τα βιβλία της Ιστορίας για αυτή την παρδαλή συγκυβέρνηση Συριζαίων και Ανελλήνων;

Ευτυχώς δεν θα ζω για να τα διαβάσω.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *