Στη χώρα του υπαρκτού τσιπρισμού

Στη χώρα του υπαρκτού τσιπρισμού

Αρχίζω με την προσφυγική πορνεία. Είδα (16/4/18) σε έγκυρο ξένο τηλεοπτικό κανάλι (Αμερικανικό NBC) τα κοράκια των αναίσθητων ομοφυλόφιλων να κυκλοφέρνουν στην πλατεία Ομόνοιας γύρω από τα νεαρά προσφυγόπουλα και να τα εξαγοράζουν με 5-6 ευρώ για τη σεξουαλική τους ικανοποίηση. Το είδα και στις ειδήσεις δικών μας καναλιών με αρκετές σκηνές από την αμαρτωλή πλατεία.

Μπορείς να καταλάβεις γιατί ορισμένοι (και ιεράρχες) καταφέρονται εναντίον των ομοφυλόφιλων με λόγια καυστικά. Η συναινετική σχέση μεταξύ ενήλικων είναι σεβαστή. Μα η αισχρή εκμετάλλευση παιδιών;

Πολύ νωρίτερα άκουσα τον κ. Καμμένο (υπουργό Άμυνας να σου πετύχει) να συνιστά “Ο Πάχτας να μη κυκλοφορεί – λιντσάρετέ τον” και πρόσφατα να μας εξηγεί πως οι 2 Έλληνες στρατιωτικοί θα κρατούνται ως “όμηροι” (μετά από ένα σύνηθες συμβάν, κατά τον κ. Τσίπρα) για 15 χρόνια!

Βουλευτής δε της συγκυβέρνησης πρότεινε την ανταλλαγή των δικών μας δυο με τους 8 Τούρκους αξιωματικούς στους οποίους δόθηκε άσυλο.

Ο ολιγάρχης Ιβάν Σαββίδης, πρόεδρος του ΠΑΟΚ, πρώην βουλευτής στη Ρώσικη Δούμα, μπούκαρε με μπράβους στο γήπεδο απειλώντας και βρίζοντας με πιστόλι στο ζωνάρι. Και η αστυνομία ουδέν έπραξε ο δε υπουργός Αθλητισμού, αντί να διατάξει τον εξοβελισμό του ΠΑΟΚ και του προέδρου του, διέκοψε το πρωτάθλημα – υπαινισσόμενος πως όλοι οι πρόεδροι είναι σαν τον δικό τους πιστολέρο. Οι δε οπαδοί (όλοι προφανώς σαλεμένοι) μάζεψαν υπογραφές διακηρύσσοντας πως αν η ομαδάρα τους τιμωρηθεί, δεν θα πολεμήσουν σε τυχόν επιστράτευση (κατά Τουρκίας). Πολεμάνε μόνο για τον ΠΑΟΚ.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού, πάλι, πέταξαν μπουκάλια, πέτρες, τούβλα κι έκαψαν κάδους έξω από το ξενοδοχείο στον Πειραιά όπου θα μιλούσε ο υπουργός Οικονομικών κ. Τσακαλώτος. (Πάντως, εγώ λέω πως είναι κρίμα που τέτοια δεν γίνονται συχνότερα, για να ευφραίνονται οι τσιπριστές που τα προώθησαν στην ελληνική κουλτούρα).

Αναρχοαριστεροί μπαχαλάκηδες μπούκαραν στο προξενείο Γερμανίας στο Ηράκλειο Κρήτης για να διαμαρτυρηθούν επειδή οι Τούρκοι βομβάρδιζαν τη Συρία. Η τσιπρική λογική στην ύψιστη μεταφυσική της έκφραση!

Το συνδικάτο των αρχαιοφυλάκων έκλεισε απεργώντας τους αρχαιολογικούς χώρους το Μεγάλο Σάββατο. Ουδεμία μομφή από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο ή το υπουργείο Πολιτισμού για την απολίτιστη παρεμπόδιση των τουριστών και την απώλεια κρατικών εσόδων. Στην πραγματικότητα μπορεί και να χάρηκαν.

Αλλά το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο αρχικά απέρριψε την αίτηση του BBC να γυρίσει για μια μέρα μόνο (πληρώνοντας αδρά) σε μέρος του Σουνίου μια ταινία όπου Ισραηλινός πράκτορας κυνηγά Παλαιστίνιο τρομοκράτη (βασισμένη σε μυθιστόρημα του Τζον Λε Καρέ). Με παρέμβαση του πρωθυπουργού και άλλων ιθυνόντων η απόφαση ανατράπηκε μα ένας εκ των αντιρρησιών είπε “Δεν επιτρέπουμε να παρουσιάζονται Παλαιστίνιοι ως τρομοκράτες και να διώκονται από Ισραηλινούς”. (Για τους τσιπριστές, βλέπετε, δεν υπάρχουν Παλαιστίνιοι τρομοκράτες – ούτε Χαμάς ούτε τίποτα – παρά μόνο Ισραηλινοί καταπιεστές, δολοφόνοι, πράκτορες των ιμπεριαλιστών Αμερικανών – κι ας τρέχει ο Τσίπρας να φτιάχνει φιλία και συμμαχία με το Ισραήλ!)

Χρυσαυγίτες, άλλοι ένδοξοι σούπερ πατριώτες, σφράγισαν με οξυγονοκόλληση την πόρτα σχολείου στη Σαντορίνη για να μην παρελάσει με τη σημαία μας αλλοδαπή!

Οι μπρατσάκηδες του ΠΑΜΕ (βέροι και βαρείς συνδικαλιστές του ΚΚΕ) έκαναν κατάληψη του κτηρίου της ΓΣΕΕ. (Ας το κάνουν πιο συχνά!)

93 καθηγητές της Νομικής Αθηνών κατήγγειλαν με κείμενό τους τα ακραία περιστατικά παρανομίας και καταστροφής. Κανένα υπουργείο, ούτε της Παιδείας σχολίασε το γεγονός ή προσφέρθηκε να βοηθήσει να εξαλειφθούν οι παρανομίες που αυξάνονται (καταλήψεις, ναρκωτικά, μικροεμπόριο, καταστροφές).

Οι τσιπριστές πρότειναν για πρόεδρο του ΕΦΚΑ έναν τόσο ανίκανο υποψήφιο που δεν τον ενέκριναν ούτε οι πλείστοι συριζαίοι βουλευτές! (Σχιζοφρένεια, ε;)

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη επέκρινε υπέργηρο που τόλμησε να αυτοπροστατευθεί και πλήγωσε επίδοξο ληστή εισβολέα στο ίδιο το σπίτι του λέγοντας “Δεν είμαστε Φαρ Ουέστ”, μα αρνείται μουλαρίσια να δώσει εντολές στην Αστυνομία να μας προστατεύουν καταστέλλοντας τους εγκληματίες. Και στην περίπτωση του επιχειρηματία τον οποίο πυροβόλησαν ληστές εισβολείς στο σπίτι του, αποφάνθηκε ο ίδιος υπουργός “Δεν ζούμε σε κόσμο αγγελικά πλασμένο”.

Ο κόσμος μπορεί να πλάστηκε αγγελικά από τον Υπέρτατο, μα ο υπαρκτός τσιπρισμός κάνει ό,τι μπορεί να τον μετατρέψει σε βόθρο βατράχων και βακτηριδίων.

2 Comments

  1. Αλφειός

    Αγαπητέ κε Π.Πετριά καλησπέρα,
    κι όμως ο υπαρκτός σοσιαλισμός του τσιπρισμού φαίνεται ν' αρχίζει να φυλλοροεί :
    μόλις "ανεξαρτητοποιήθηκε" κι άλλος βολευτής από το δεξί δεκανίκι των Ανελλήνων
    (εκτός του κ. Δημ. Καμμένου) και ο κος Γ. Λαζαρίδης ! 152 πλέον ! Υπομονή, "για λίγο
    μόνο ακόμα" !
    Φιλικά και με εκτίμηση
    Αλφειός

    1. Π. Πετριάς

      Ευχαριστώ, φίλτατη Αλφειέ!
      Αυτές τις μέρες δεν παρακολουθώ τα τεκταινόμενα κάτω από την “τρελή ροδιά”: είμαι σε διακοπές μακριά στην πάγκαλη Πελοπόννησο.
      Όλα τελειώνουν κάποτε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *