Νόμος του όχλου

Νόμος του όχλου

1. Η Ελλάς έχει καταντήσει πια ένας απέραντος σκουπιδότοπος καθαρμάτων κάθε βρόμας.

Το Σύνταγμα, ο Κανονισμός της Βουλής και οι νόμοι καταστρατηγούνται ολοφάνερα με σχεδόν απίστευτη κυνικότητα και αναισθησία από το τσούρμο των τσιπριστών (κυρίως βέβαια τον αρχιερέα τους) που κάνουν την κυβέρνηση, και προτού ξεκουμπιστούν, όπως αναμένεται στις επόμενες εκλογές (μα δεν είναι βέβαιο), προσπαθούν με κάθε δυνατή παράβαση να αλώσουν όλους τους κρατικούς μηχανισμούς και θεσμούς διορίζοντας δικά τους αγράμματα κομματόσκυλα.

Έχουν φανατίσει μέχρι πυρετικής παράνοιας το 16% με 20% του όχλου που τους υποστηρίζει, όπως υποστήριζε τον απατεώνα Παπανδρέου, την Αυριανή, τον Κοσκωτά και όλα τα κατάπτυστα αποβράσματα της εποχής εκείνης .

2. Οι αξιωματικοί της ΕΛ-ΑΣ δεν είδαν, ισχυρίζονται, το όπλο του Ιβάν, κι ας υπάρχει σε πασιφανή θέα σε όλα τα βίντεο.

Μα δεν φτάνει αυτή η νέα τροπή. Οι αστυνομικοί δεν συνέλαβαν επί τόπου τον πιστολέρο, διότι σύμφωνα με κάποιο πολύ ορθό άρθρο του Συντάγματος, υπήρχε κάποια πιθανότητα να εξεγερθούν τα εξαγριωμένα πλήθη των οπαδών του ΠΑΟΚ! Την ίδια τακτική είχε ακολουθήσει ο Παπανδρέου με τα εξαχρειωμένα πλήθη του Ολυμπιακού και τον πρόεδρό τους απατεώνα Κοσκωτά.

Αλλά γιατί η αστυνομία δεν συνέλαβε τον πιστολέρο ταραχοποιό και τους μπράβους του έξω από τα γήπεδα, μα τον άφησε να εξαφανιστεί;

Διότι πιθανώς είχαν εντολές άνωθεν με τελική προέλευση την ίδια την τρισάθλια κυβέρνηση.

3. Δεν μπορεί να γίνει κάτι που να βάλει φρένο στην ασυδοσία των τσιπριστών; Βεβαίως! Μερικές δεκάδες υπογραφών έντιμων δικαστών μπορούν να σύρουν τον κ. Τσίπρα και τα τσακάλια του στο Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας ως παραβάτες του Συντάγματος.

Αλλά δεν υπάρχουν έντιμοι και θαρραλέοι δικαστές, κι ας λέγεται πως η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη και αμερόληπτη. Πού και πού, ναι.

Το δεύτερο ανησυχητικό σημείο σχετικά με την οχλαγωγία είναι το γκάλοπ που δημοσίευσε το φερέφωνο των τσιπριστών, όπως ήταν η Αυριανή για την παπανδρεϊκή πασοκαρία, η Εφημερίδα των Συντακτών (12/03/18): «Θέλουμε κάθαρση ή προστασία των θεσμών». Όπως και στο δημοψήφισμα του 2015 (που άλλαξε από ΟΧΙ σε ΝΑΙ) 60% προτιμούν την κάθαρση και μόνο 30% την προστασία των θεσμών.

4. Δεν τους λέω καθάρματα αναίτια. Ένα τέτοιο ερώτημα είναι άκρως διχαστικό και παντελώς εγκληματικό και προδοτικό της Δημοκρατίας, της Δικαιοσύνης και του ορθολογισμού. Ο τσιπρισμός δεν δίνει δεκάρα για Δημοκρατία, Δικαιοσύνη και Ορθολογισμό – παρά μόνο για προπαγάνδα.

Πρώτα πρώτα, οι τσιπριστές στερούνται πλήρους ορθολογισμού. Ορθολογισμός και αναρχοαριστερός τσιπρισμός δεν έχουν κανένα κοινό σημείο.

Μετά ερωτώ: Πώς θα γίνει η κάθαρση; Αν δεν γίνει μέσω των θεσμών, και αν δεν προστατευθούν πλήρως οι θεσμοί, η κάθαρση θα γίνει με το έτσι θέλω του Τσίπρα και των τσιπριστών με τη στήριξη του εξαχρειωμένου όχλου ο οποίος έχει φανατιστεί με το λενινιστικό «Η επανάσταση παράγει τους δικούς της νόμους»!

Δυστυχώς δεν υπάρχουν έντιμοι και θαρραλέοι δικαστές και οι μάζες τρέφονται με τη σαπίλα της τσιπρικής διχαστικής δημαγωγίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *