E1404: Υπάρχει μέθοδος στη μανία του

E1404: Υπάρχει μέθοδος στη μανία του

Αυτό είναι αλήθεια για όλους τους δικτάτορες που ξεπήδησαν στη σκηνή της Ιστορίας στον 20ο αιώνα με κύριους εκπροσώπους τους Στάλιν και Χίτλερ, και τώρα στον 21ο αιώνα τον σύντροφο Πούτιν: υπάρχει μέθοδος στη μανία του – όπως είπε ο γέρο-Πολώνιος στο σαιξπηρικό δράμα Άμλετ για τον ομώνυμο ήρωα (there is method in his madness).

Τον Μάρτιο 2014, μια βδομάδα περίπου πριν τη βίαιη προσάρτηση της ουκρανικής Κριμαίας η Ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ελέγχου των Τηλεπικοινωνιών Roskomnadzor, με εισαγγελική εντολή, μπλόκαρε τρία ανεξάρτητα (ηλεκτρονικά) ΜΜΕ που στήριζαν την αντιπολίτευση, διότι προέτρεπαν δήθεν τους πολίτες σε παράνομες συγκεντρώσεις που απειλούσαν την τάξη.

Κάτι παρόμοιο γίνεται και σήμερα. Τώρα μάλιστα οι αντιρρησίες στην εισβολή συλλαμβάνονται, ακόμα και 70άρηδες, πληρώνουν πρόστιμο και φυλακίζονται.

Όπως σήμερα, έτσι και τότε, πριν, μα κυρίως μετά την προσάρτηση, τα τρολ ξεχύθηκαν στο Διαδίκτυο χύνοντας το δηλητήριο της προπαγάνδας του πως “οι Ουκρανοί είναι ακροδεξιοί και φασίστες…”. Πληροφορούσαν μάλιστα πως “Ουκρανοί εθνικιστές σκόπευαν να δολοφονήσουν Ρώσους στρατιώτες στη Συρία”. Επιπλέον, στην Εσθονία ετοιμαζόταν στρατόπεδο κράτησης των ρωσόφωνων!

Όμοια προπαγάνδα ξεχύνεται σήμερα από τον Λαβρόφ, Υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας, στον ΟΗΕ (“υστερία της Δύσης”!) ως τα ελεγχόμενα μίντια της και τους χάκερ και τα τρολ του Πουτινικού απολυταρχισμού. Οι χάκερς από τον Ιανουάριο επιτέθηκαν σε, κυβερνητικές ιστοσελίδες της Ουκρανίας μα και σε μη-κυβερνητικούς οργανισμούς αλλοιώνοντας ιστορικά δεδομένα, νόμους και κανονισμούς δημιουργώντας χάος. Οι Βρετανοί διαβεβαιώνουν πως τώρα υπάρχει ένα εκπαιδευτικό στρατόπεδο για Νεο-ναζί και μουσουλμάνους έξω από την Πετρούπολη!

Ας μην μας εκπλήσσει η μεθοδικότητα του αρρωστημένου, με στεροειδή, μυαλού του προέδρου Πούτιν (γεγονός ευδιάκριτο στο αλλοιωμένο πρόσωπό του). Η Ουκρανία είναι μέρος της νέας Ρωσικής Αυτοκρατορίας – “Νοβορόσιγια” – καθώς και άλλα μέρη που διεκδικούνται είτε διότι κάποτε ανήκαν στην επικράτεια είτε διότι είναι σλαβικοί λαοί (όπως η Πολωνία, η Μολδαβία κλπ.).

Τον Μάρτιο 2014 υπήρχαν στον στρατό προσάρτησης της Κριμαίας και οι διαβόητοι “μηχανόβιοι του Πούτιν” που έστηναν μπλόκα και παρενοχλούσαν τους ντόπιους Ουκρανούς αξιωματούχους εξαρχής, και συμμετείχαν σε διάφορες επιδρομές όπως εκείνη στην ουκρανική βάση της Σεβαστούπολης. Λέγονταν και “Λύκοι της Νύχτας” με τον υψηλόβαθμο Ντενίς Κουζνέτσοφ να ηγείται.

Και ο Πούτιν έδωσε την παράστασή του με τους εθνικιστές μηχανόβιους μπράβους στην Κριμαία, Αυγ. 2019, μαζί με τον αρχηγό τους Άλεξ Ζαλντοστάνοφ.

Η Ρωσία είναι Μητέρα, κατά τον Πούτιν, για εκατομμύρια Ρώσων (!) που βρέθηκαν έξω από τα σύνορα της Ρωσικής Ομοσπονδίας μετά “την τραγωδία της διάλυσης της ΕΣΣΔ” – Ουκρανία με Κίεβο, Υπερκαρπαθία κλπ. Επιπλέον, όπως διακήρυξε αυτός ο κομπλεξικός πρώην Καγκεμπίτης, η Ρωσία είναι η Μητέρα των απανταχού Ορθοδόξων, ακόμα και του Φαναριού στην Κωνσταντινούπολη.

Όπως χρησιμοποιήθηκαν οι μηχανόβιοι “Λύκοι της Νύχτας” έτσι χρησιμοποιήθηκαν και οι μισθοφόροι της Wagner στην προσάρτηση της Κριμαίας. Αυτή η οργάνωση (και Wagner) δεν δημοσιοποιεί τις δραστηριότητές της και φροντίζει να μην αφήνει να διαρρέουν πληροφορίες για αυτές. Οι Ρώσοι φυσικά δεν θα ομολογούσαν οτιδήποτε σχετικό. Μα στην εισβολή στην Ουκρανία, οι Ουκρανοί πληροφορήθηκαν για την είσοδο μιας μονάδας Βάγκνερ (από Ρώσους συμπαθούντες) με εντολή να δολοφονήσουν τον πρόεδρο Ζελένσκι και τους εξόντωσαν. Στενά συνδεδεμένος με αυτούς είναι ο Γιεβγκένι Πριγκόζιν, ένας πρώην κατάδικος μα νυν πλούσιος επιχειρηματίας στον σιτισμό που ονομάστηκε και “πολυτάλαντος μάγειρας του Πούτιν” καθώς κάνει μπόλικες βρομοδουλειές του αυτοκρατορικού προέδρου.

Μα ο επί 25 έτη νέος Τσάρος έκανε και πιο προχωρημένο βήμα στην αθλιότητα. Έστειλε 25.000, νομίζω, Τσετσένιους μουσουλμάνους να πολεμήσουν τους Ουκρανούς και αν μπορέσουν να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι κι άλλους αξιωματούχους! Μπορείτε να φανταστείτε το κέφι με το οποίο οι φανατικοί αυτοί Μουσουλμάνοι θα σφαγιάσουν τους χριστιανούς στην Ουκρανία και μάλιστα με τις ευλογίες του ορθόδοξου προέδρου που δεν χάνει ευκαιρία να παρουσιαστεί ως Προστάτης της Ορθοδοξίας.

Ας μην αναρωτιόμαστε πώς η Ρωσία, που γέννησε τους Πούσκιν, Τσέχοφ, Λέρμοντοφ, Ντοστογιέφσκι, Τολστόι, Σολζενίτσιν και τόσους άλλους ανθρώπους στολίδια του Ευρωπαϊκού πνεύματος, έβγαλε και τέτοια αποβράσματα σαν τον Στάλιν και τον Πούτιν. Το ίδιο συνέβη και στη Γερμανία με τον Χίτλερ, στην Ιταλία με τον Μουσολίνι και στην Κίνα με τον Μάο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *